Za wstawianie linków powinien być ostrzeżenie a nie Ban na cały dzien który mod taki głupi jest ? najpierw sie upomina a nie banuje !! To tak sie zyskuje nowych ludzi ? banowaniem za link który był trollem który przekierowywał ? To ja dziękuje za taką fotke Destiny jeśli to czytasz dzieciaro oby nastepnym razem mówienie że wylewam żale zamiast rozwiązać sprawy.
lista tematów
[Czat] Durne Mody
Zanim rozpocznie sie jakaś tu dyskusja w dupie mam ten portal i gimbusów i każdego jednego moda no może po za Terorrysta który jak tak o nie raz mądrze myśli nie rozdaje banów jak automat. I tak Królową/Królem fotki nikt nie zostanie nie wiadomo po co ta walka o fejm. wisi mi to czy to zostanie czy ktoś to usunie mam nadziej ze do tych pustych głów ktoś coś naleje albo wypieprzą tą całą modownie i zacznie sie coś konkretnego robić by zachęcić ludzi aby zostali . Ja po jednym banie moge stwierdzić i w gronie moderacji jest upośledzenie umysłowe IQ poziomu temeperatury pokojowej. Nie Pozdrawiam oby FOTKA UPADŁA AMEN!
Konto usunięte: Za wstawianie linków powinien być ostrzeżenie a nie Ban na cały dzien który mod taki głupi jest ?
Bo ty tak mówisz? Otóż rzeczywiste zasady są trochę inne niż ci się wydaje, moderator ma prawo nadać bana bez wcześniejszego upomnienia, wszelkiego rodzaju spam i reklamy są jedną z rzeczy, za które właśnie od razu się banuje ;)