PaulinaDiablica
PaulinaDiablica
  27 lutego 2014 (pierwszy post)

Diabliczka banująca za wszystko
Tosziko wynosząca tajne informacje
Esquilo,która za pokazanie cycków chce moda
Terrorysta96-niepełnoletni moderatorhttp://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1174533,Kolejny_zal_dzieciak
Nawet Ela odeszła i ma tego dosć
Co nas jeszcze czeka?

Paffeuu
Paffeuu
  27 lutego 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Diabliczka banująca za wszystko

Jak nie wiesz o czym piszesz, to nie pisz...
Konto usunięte
Konto usunięte: Tosziko wynosząca tajne informacje

Tak bardzo TOP SECRET d83dde02 Zara mi sie CZITANKA, cipkens przypomina :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Terrorysta96-niepełnoletni moderator

Czy On pierwszy, albo ostatni? Kogo wpuścisz na piaskownicę? Dorosłego?
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet Ela odeszła i ma tego dosć

Ela była totalnie niekompetentna i nieogarnięta [pod sam koniec pokazała to szczególnie] z resztą jak 30% FT...
Konto usunięte
Konto usunięte: Co nas jeszcze czeka?

Więcej takich płaczków na forum d83dde02 Jak macie pisać, to piszcie na Boga coś KONKRETNEGO, bo jak na razie to sie sam ogon w odbyt wsuwa... Biadolenie tylko ;x Buldupienie WSZĘDZIE :F

Arvena
Arvena: Nikt ich po prostu nie pilnował;) A kompromitacja jest dlatego iż brak wielu osobą konsekwencji. Uważam, że wszystkie konta Diabliczki powinny zostać zablokowane;> bo ona wróciła na innym koncie i się chwaliła swoim postępowaniem-.- A szukanie jakiś durnych powodów typu "nie chcieli mi zabrać uprawnień" jest zupełnie nie na miejscu. W końcu ona sama się zgłosiła na to stanowisko!

Ty tam Legolas sklej poślady już, bo i tak 2 brew Ci przez takie posty nie wyrośnie >.< Jesteś skazana na JEDNĄ d83dde02
Co do samej treści tej pseudo inteligentnej wypowiedzi, opartej na domysłach masturbującej się w koncie małolaty [przez co żyje w świecie elfów :F i tańczy z wilkami we mgle :X], to napiszę tylko tyle... " jak nie znasz sprawy, to po prostu sklej wary [w tym przypadku chude i blade paluszki] ^^ "
Jak osoba PONOĆ myśląca może napisać coś takiego..
Arvena
Arvena: szukanie jakiś durnych powodów typu "nie chcieli mi zabrać uprawnień" jest zupełnie nie na miejscu. W końcu ona sama się zgłosiła na to stanowisko!

Podpisywała jakiś CYROGRAF? Co to jest? " One way ticket d83dde02 " ? Mega neo child jesteś, się nie dziwie, że swojego czasu spamowałaś mi na priv jak w głupim temacie na forum cokolwiek pisałem ^^ i "karmiłem trolla" [Tak bardzo kochasz żyć na fotce] To poproś o FP XD
Arvena
Arvena: Co do tosziko tu również uważam iż powinna zostać nadana blokadę na konto! Po zdjęciu uprawnień łamała regulamin wielokrotnie:) I nie podoba mi się stronniczość niektórych moderatorów, bo np zmieniła sobie wiek by móc siedzieć na pokoju dla pełnoletnich to już jej nie upomnę, nie dam kicka bądź bana:)

Dobrze, że Twoich uwag Legolasie nikt nie bierze sobie do pikawki ^^ Netykieta jest? Jest! Przyjdzie na Nią czas, to blokada zostanie nałożona... [NA SZCZĘŚCIE NIE DANE JEST TOBIE O TYM DECYDOWAĆ] I Bogu dzięki... Portal i tak dogorywa, a tak by szybko upadł...
mniesieniebanuje
mniesieniebanuje
  27 lutego 2014

Hm. To teraz netykieta nawet mowi, ze za szczerosc jest ban?
Kazdy ma prawo na wypowiedzenie sie na ten temat, co o tym sadzi. - Dziekuje i nie pozdrawiam :)

Renegat
Renegat
  27 lutego 2014

@Arevna na samym wejsciu na czat , powinnaś dostać bana na 24h za wprowadzanie nie miłej atmosfery , bo każdy się denerwuje Twoją obecnością , nikt Cie nie toleruje . Nie pozdrawiam d83ddc4b

JoseAriiaga
JoseAriiaga
  27 lutego 2014

@Arvena najbardziej fałszywe dziewcze jakie znam na tym portalu :) A od tosziko to Ty trzymaj się z daleka. Nie pozdrawiam

PS. Nie zapomnij Arvena screenów (z)robić :)

solve
Reputacja: -25 | BluzgometrTM: 116
solve
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Hm. To teraz netykieta nawet mowi, ze za szczerosc jest ban?

wolność słowa zanika w naszym społeczeństwie ...
Paffeuu
Paffeuu
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Hm. To teraz netykieta nawet mowi, ze za szczerosc jest ban?

Analfabeta jesteś Marian? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Dostajecie bany za to w jaki sposób te swoje prawdy życiowe wylewacie, a nie za same te prawdy ^^
Jakby 90% z Userów pisało bez obelg albo wiadomych [zabronionych] linijek, to byłoby ok ^^ Mnie jakoś nikt nie bani, a piszę całkiem sporo tutaj ^_^ i na bank Cukierków nie wysyłam w załącznikach d83dde02
Konto usunięte
Konto usunięte: @Arevna na samym wejsciu na czat , powinnaś dostać bana na 24h za wprowadzanie nie miłej atmosfery , bo każdy się denerwuje Twoją obecnością , nikt Cie nie toleruje . Nie pozdrawiam

Nooo... Faktycznie, włazi Legolas i od razu ludzie czują się jak pod ścianą płaczu ^^
Konto usunięte
Konto usunięte: @Arvena najbardziej fałszywe dziewcze jakie znam na tym portalu :)

+ lizodup przeokropny [zapomniałeś dopisać] d83dde02
Konto usunięte
Konto usunięte: od tosziko to Ty trzymaj się z daleka.

Troszkę prawdy w tym jest, za darmo nie zdjęto jej uprawnień, nie była przykładnym moderatorem, ale przecież miała wybór ^^
Ukłony dla OGARNIĘTEJ Eli za dobór całego teamu Moderatorów i FP d83dde02
Konto usunięte
Konto usunięte: PS. Nie zapomnij Arvena screenów (z)robić :)

Tu właśnie śmiechłem xD
Dianu
Dianu: wolność słowa zanika w naszym społeczeństwie ...

Tak jak pisałem wyżej... Ja pisze np. co sobie wymyślę "wystarczy dobrze ubrać w słowa" z głową ZIOMKI, z głową...2755
solve
Reputacja: -25 | BluzgometrTM: 116
solve
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jak pisałem wyżej... Ja pisze np. co sobie wymyślę "wystarczy dobrze ubrać w słowa" z głową ZIOMKI, z głową...

a ja nie czytałam Twojej wypowiedzi :lol:
Paffeuu
Paffeuu
  27 lutego 2014
Dianu
Dianu: a ja nie czytałam Twojej wypowiedzi

Bo nie umisz xD ale i tak KC, tak że aż mi sutek zróżowiał i włos dziewiczy wypadł :teletubbies::list:
mniesieniebanuje
mniesieniebanuje
  27 lutego 2014

Pawi , umiem czytac ze zrozumieniem. Rozumiem wszystko ,co za wypociny napisales w moim kierunku.
I co np mnie obchodzi to, ze ty sie tu wypowiadasz i bana nie dostajesz?
Lizesz dupe modom FP jak Arvena, nie ukrywajmy tego . Pozdrawiam , Kubi :)

Paffeuu
Paffeuu
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Pawi , umiem czytac ze zrozumieniem. Rozumiem wszystko ,co za wypociny napisales w moim kierunku. I co np mnie obchodzi to, ze ty sie tu wypowiadasz i bana nie dostajesz? Lizesz dupe modom FP jak Arvena, nie ukrywajmy tego . Pozdrawiam , Kubi :)

Gówno rozumiesz Kubi : D buldupisz jak reszta dzieci neo fotki.pl Ciągłe zmiany statusu na "otrzymałem blokadę na.. bla bla bla dooo bla bla bla" no wtf xD Tyle wygrać :rotfl:
Jasne, że liże : D widać to wszędzie xD szczególnie na forum d83dde02 wróć do szkoły i sam poproś mamę o odłączenie neta :D
PoetaNapaImu
PoetaNapaImu
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Kogo wpuścisz na piaskownicę? Dorosłego?

Powinien mieć tylko tam uprawnienia, na swoim poziomie
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty tam Legolas sklej poślady już, bo i tak 2 brew Ci przez takie posty nie wyrośnie >.< Jesteś skazana na JEDNĄ

AHAHAHASHSHSHSHHASHSHAHAHA :crylol:

co tu się wyprawia? xD
czo ten Paweł tak tu zamiata :crylol:
mniesieniebanuje
mniesieniebanuje
  27 lutego 2014

Pawi jaki dorosly d83dde02
Parka z agrafka zrobila z ciebie wzorowego usera :D

Paffeuu
Paffeuu
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Powinien mieć tylko tam uprawnienia, na swoim poziomie

W sumie jest tak, że może wejść tylko na piaskownicę, 15+ i na główny [ewe jakieś customy} byle nie 18+
Bardziej ciekawi mnie co się z takimi dzieje po skończeniu osiemnastki xD [idą wojować na sex]? :DDDDDDD
Konto usunięte
Konto usunięte: czo ten Paweł tak tu zamiata

Zamiata to Legolas tą brwią dziewiczą : D
Konto usunięte
Konto usunięte: Pawi jaki dorosly Parka z agrafka zrobila z ciebie wzorowego usera :D

Przedtem miałem z MG czatu i co? d83dde02 Pamiętaj synuś, że wyznacznikiem wiedzy nie jest ilość banów...
Tyle w temacie z mojej strony + umrzyj na rzeżączkę d83ddc4cd83ddc48 od masturbacji jak Legolas d83dde31
PoetaNapaImu
PoetaNapaImu
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardziej ciekawi mnie co się z takimi dzieje po skończeniu osiemnastki xD [idą wojować na sex]? :DDDDDDD

NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamiata to Legolas tą brwią dziewiczą : D

:crylol: czo ta Larwena taka miotła :crylol:
Paffeuu
Paffeuu
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Nie mów hop".. itepe ZIOM XD Gdzieś ten nadmiar energii później będą musieli SPUŚCIĆ :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.