Diabliczka banująca za wszystko
Tosziko wynosząca tajne informacje
Esquilo,która za pokazanie cycków chce moda
Terrorysta96-niepełnoletni moderatorhttp://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1174533,Kolejny_zal_dzieciak
Nawet Ela odeszła i ma tego dosć
Co nas jeszcze czeka?
[Czat] kompromitacja modów i Fp strona 2 z 4
Jak nie wiesz o czym piszesz, to nie pisz...
Tak bardzo TOP SECRET Zara mi sie CZITANKA, cipkens przypomina
Czy On pierwszy, albo ostatni? Kogo wpuścisz na piaskownicę? Dorosłego?
Ela była totalnie niekompetentna i nieogarnięta [pod sam koniec pokazała to szczególnie] z resztą jak 30% FT...
Więcej takich płaczków na forum Jak macie pisać, to piszcie na Boga coś KONKRETNEGO, bo jak na razie to sie sam ogon w odbyt wsuwa... Biadolenie tylko ;x Buldupienie WSZĘDZIE :F
Ty tam Legolas sklej poślady już, bo i tak 2 brew Ci przez takie posty nie wyrośnie >.< Jesteś skazana na JEDNĄ
Co do samej treści tej pseudo inteligentnej wypowiedzi, opartej na domysłach masturbującej się w koncie małolaty [przez co żyje w świecie elfów :F i tańczy z wilkami we mgle :X], to napiszę tylko tyle... " jak nie znasz sprawy, to po prostu sklej wary [w tym przypadku chude i blade paluszki] ^^ "
Jak osoba PONOĆ myśląca może napisać coś takiego..
Podpisywała jakiś CYROGRAF? Co to jest? " One way ticket " ? Mega neo child jesteś, się nie dziwie, że swojego czasu spamowałaś mi na priv jak w głupim temacie na forum cokolwiek pisałem ^^ i "karmiłem trolla" [Tak bardzo kochasz żyć na fotce] To poproś o FP XD
Dobrze, że Twoich uwag Legolasie nikt nie bierze sobie do pikawki ^^ Netykieta jest? Jest! Przyjdzie na Nią czas, to blokada zostanie nałożona... [NA SZCZĘŚCIE NIE DANE JEST TOBIE O TYM DECYDOWAĆ] I Bogu dzięki... Portal i tak dogorywa, a tak by szybko upadł...
Hm. To teraz netykieta nawet mowi, ze za szczerosc jest ban?
Kazdy ma prawo na wypowiedzenie sie na ten temat, co o tym sadzi. - Dziekuje i nie pozdrawiam :)
@Arevna na samym wejsciu na czat , powinnaś dostać bana na 24h za wprowadzanie nie miłej atmosfery , bo każdy się denerwuje Twoją obecnością , nikt Cie nie toleruje . Nie pozdrawiam
@Arvena najbardziej fałszywe dziewcze jakie znam na tym portalu :) A od tosziko to Ty trzymaj się z daleka. Nie pozdrawiam
PS. Nie zapomnij Arvena screenów (z)robić :)
Analfabeta jesteś Marian? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Dostajecie bany za to w jaki sposób te swoje prawdy życiowe wylewacie, a nie za same te prawdy ^^
Jakby 90% z Userów pisało bez obelg albo wiadomych [zabronionych] linijek, to byłoby ok ^^ Mnie jakoś nikt nie bani, a piszę całkiem sporo tutaj ^_^ i na bank Cukierków nie wysyłam w załącznikach
Nooo... Faktycznie, włazi Legolas i od razu ludzie czują się jak pod ścianą płaczu ^^
+ lizodup przeokropny [zapomniałeś dopisać]
Troszkę prawdy w tym jest, za darmo nie zdjęto jej uprawnień, nie była przykładnym moderatorem, ale przecież miała wybór ^^
Ukłony dla OGARNIĘTEJ Eli za dobór całego teamu Moderatorów i FP
Tu właśnie śmiechłem xD
Tak jak pisałem wyżej... Ja pisze np. co sobie wymyślę "wystarczy dobrze ubrać w słowa" z głową ZIOMKI, z głową...
Pawi , umiem czytac ze zrozumieniem. Rozumiem wszystko ,co za wypociny napisales w moim kierunku.
I co np mnie obchodzi to, ze ty sie tu wypowiadasz i bana nie dostajesz?
Lizesz dupe modom FP jak Arvena, nie ukrywajmy tego . Pozdrawiam , Kubi :)
Gówno rozumiesz Kubi : D buldupisz jak reszta dzieci neo fotki.pl Ciągłe zmiany statusu na "otrzymałem blokadę na.. bla bla bla dooo bla bla bla" no wtf xD Tyle wygrać
Jasne, że liże : D widać to wszędzie xD szczególnie na forum wróć do szkoły i sam poproś mamę o odłączenie neta :D
Powinien mieć tylko tam uprawnienia, na swoim poziomie
AHAHAHASHSHSHSHHASHSHAHAHA
co tu się wyprawia? xD
czo ten Paweł tak tu zamiata
W sumie jest tak, że może wejść tylko na piaskownicę, 15+ i na główny [ewe jakieś customy} byle nie 18+
Bardziej ciekawi mnie co się z takimi dzieje po skończeniu osiemnastki xD [idą wojować na sex]? :DDDDDDD
Zamiata to Legolas tą brwią dziewiczą : D
Przedtem miałem z MG czatu i co? Pamiętaj synuś, że wyznacznikiem wiedzy nie jest ilość banów...
Tyle w temacie z mojej strony + umrzyj na rzeżączkę od masturbacji jak Legolas