PaulinaDiablica
PaulinaDiablica
  27 lutego 2014 (pierwszy post)

Diabliczka banująca za wszystko
Tosziko wynosząca tajne informacje
Esquilo,która za pokazanie cycków chce moda
Terrorysta96-niepełnoletni moderatorhttp://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1174533,Kolejny_zal_dzieciak
Nawet Ela odeszła i ma tego dosć
Co nas jeszcze czeka?

PyroManiac
PyroManiac
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Tosziko wynosząca tajne informacje

i bratająca się z pseudo-hejterami aby ją oszczędzono podczas rzezi na czaciQ :D
PoetaNapaImu
PoetaNapaImu
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Diabliczka banująca za wszystko

Tu błąd, nie chcieli jej zdjąć oka, więc sama sobie zdjęła
Konto usunięte

+ włażenie w dupe hejterom
Konto usunięte
Konto usunięte: Terrorysta96-niepełnoletni moderator

:crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Co nas jeszcze czeka?

to że Bujająca dostanie w końcu FP, i będziemy kontrolowani, to że czat bez Eli rozleci się na kawałki
PoetaNapaImu
PoetaNapaImu
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: i bratająca się z pseudo-hejterami aby ją oszczędzono podczas rzezi na czaciQ

Toć hejter by jej nie oszczędził :crylol:
Niereformowalny
Niereformowalny
  27 lutego 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: pseudo-hejterami

Kolejna userka,której "znajomi" z czata nie odpowiadają Twojej osobie?;) sry mistrzu,ale to już się robi nudne:) dystansuj się dalej ;p

ps: ja nadal czekam na listę tych,którzy niejako zaważyli na naszej "znajomości" tu ;d

BK :) pozdro śmigam do arbeit
Arvena
Arvena
  27 lutego 2014

Cześć:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Diabliczka banująca za wszystko Tosziko wynosząca tajne informacje

Nikt ich po prostu nie pilnował;) A kompromitacja jest dlatego iż brak wielu osobą konsekwencji. Uważam, że wszystkie konta Diabliczki powinny zostać zablokowane;> bo ona wróciła na innym koncie i się chwaliła swoim postępowaniem-.- A szukanie jakiś durnych powodów typu "nie chcieli mi zabrać uprawnień" jest zupełnie nie na miejscu. W końcu ona sama się zgłosiła na to stanowisko! Co do tosziko tu również uważam iż powinna zostać nadana blokadę na konto! Po zdjęciu uprawnień łamała regulamin wielokrotnie:) I nie podoba mi się stronniczość niektórych moderatorów, bo np zmieniła sobie wiek by móc siedzieć na pokoju dla pełnoletnich to już jej nie upomnę, nie dam kicka bądź bana:)
Konto usunięte
Konto usunięte: Terrorysta96-niepełnoletni moderator

Nie jest to jedyny moderator niepełnoletni ;> więc nie rozumiem dlaczego tak na Niego się uwzięliście. Czasami 16 latek jest o wiele mądrzejszy od takiego 30 latka;) To wszystko zależy od wychowania(: I jeżeli to jedyny argument przeciwko temu moderatorowi to strasznie marny :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Co nas jeszcze czeka?

Nowi moderatorzy zapewne :)
Pozdrawiam:)
PoetaNapaImu
PoetaNapaImu
  27 lutego 2014
Arvena
Arvena: Cześć:)

No hej. Mam pytanko.
Czy gdybym miał oko (teraz aparacik) to właziłabyś mi w dupe po same jelita?
PoetaNapaImu
PoetaNapaImu
  27 lutego 2014
Arvena
Arvena: Nowi moderatorzy zapewne

Sugerowanie, że i tak wylecą tak szybko jak inni, za wynoszenie info czy tam stronność.
2 Sugerowanie - zapewne pełno starych modów wróci
PyroManiac
PyroManiac
  27 lutego 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Arvena
Arvena: Po zdjęciu uprawnień łamała regulamin wielokrotnie:) I nie podoba mi się stronniczość niektórych moderatorów

plusik ;-)
oni Cię za to znajdą i e-zniszczą... e-kulka w e-łeb i do e-piachu.

Arvena
Arvena: Czasami 16 latek jest o wiele mądrzejszy od takiego 30 latka;)

Również propsuję... nie mogę się wprost nadziwić ogarnięciu Alicji - czasem ją podziwiam za jej 'metody' ;-)
Saamczysko
Saamczysko
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Diabliczka banująca za wszystko

Czasem, gdy nadmiar tłuszczu uwiera na pewne receptory w mózgu, mogą zachodzić podobne sytuacje, podejrzewam że tak było i w jej przypadku ;)

Konto usunięte

Tajne informacje :crylol: No ja was proszę, posrało was już totalnie od tej fotki? Hahahaha

Konto usunięte
Konto usunięte: i bratająca się z pseudo-hejterami aby ją oszczędzono podczas rzezi na czaciQ :D

A ten wyrzut Pyrusiu mój kochany to tak serio bezstronnie? Kto nie jest z nami jest przeciwko nam? Ja Twoich koleżanek nie cisnę że się z Tobą bratają choć nieraz zastanawia mnie jak wielkie poczucie współczucia i litości musisz w nich budzić że są gotowe z Tobą nawiązać bliższą znajomość, co w mojej osobistej ocenie zasługuje na szkalowanie i poniżanie, toć chamsko robią Ci nadzieję na coś więcej.

Konto usunięte
Konto usunięte: oni Cię za to znajdą i e-zniszczą... e-kulka w e-łeb i do e-piachu.

Tak przy okazji e-niszczenia, ciągle czekam na konfrontację live Pyrku :and: Toć mieszkamy w tym samym mieście i dziwnym trafem odkąd się tu znalazłem nie podejmujesz ze mną ŻADNEJ dyskusji, czuję rozczarowanie.

Arvena
Arvena: Cześć:)

A od Ciebie bije wazeliną, z kilkoma słowami się zgodzę, ale i tak w ogólnym rozrachunku za właziwdupstwo jesteś u mnie przekreślona.

Co do ogólnej dyskusji, na czacie już nic na lepsze się nie zmieni bo nie ma ludzi którzy tą najlepszą atmosferę tworzyli, ogólnie przewiduję za jakiś czas permanentny koniec fotki, zostaną tylko przygłupy liczące na seks za doładowanie telefonu.
Wszystko się kiedyś kończy ;)
tosziko
tosziko
  27 lutego 2014
Arvena
Arvena: Co do tosziko tu również uważam iż powinna zostać nadana blokadę na konto! Po zdjęciu uprawnień łamała regulamin wielokrotnie:)

teraz jestem userem, więc mam prawo dostać bana. :)
Arvena
Arvena: , bo np zmieniła sobie wiek by móc siedzieć na pokoju dla pełnoletnich to już jej nie upomnę, nie dam kicka bądź bana:)

mam ustawiony prawidłowy wiek, więc chyba mało wiesz ;) już nie raz dostałam za to, że tam siedziałam kicka albo bana ;)

zabrali mi moda, i jakoś bólu dupy nie miałam.
ty sama odeszłaś, bo sobie nie radziłaś, a teraz cały czas prawisz co ci się nie podoba. :)
mniesieniebanuje
mniesieniebanuje
  27 lutego 2014

Dlaczego tu sie zera wypowiadaja?
Jakies PyroCwele i Elfy glosu nie powinni miec. Pyro lizacy dupe kazdej lasce na glownym wypowiada sie na tematy, ktorych nie rozumie d83dde02
Arvena .. zrezygnowalas, a wciaz chodzisz po czacie jak jakis pies. To jest tylko czat, a nie cale twoje pieprzone zycie, ogarnij sie ;>
Polowa moderatorow traktuje ten czat jako swoje drugie zycie, siedza calymi dniami na czacie i puchna. Ela odeszla, Bujajaca dostanie FP , wiec fotka juz calkowicie spadnie na psy .

JoseAriiaga
JoseAriiaga
  27 lutego 2014

PyroManiac ale Ty jesteś mierny chłopie :) Śmieszy mnie to co napisałeś ale podbijaj nam fejm ja nim nie gardzę.
Co do sytuacji moderatorów tu mógłbym tutaj wymienić kilka przykładów i je opisać ale po co? Skoro i tak zostanie zamiecione to pod dywan :)

solve
Reputacja: -25 | BluzgometrTM: 116
solve
  27 lutego 2014

Fotka upada, taka jest prawda.Uważam, że za pare lat ( jak i nie szybciej ) 80% userów, którzy tutaj są, odejdą z tego portalu i albo przejdą na inny, który ktoś założy, albo wyruszą w świat i zaczną sami działać i układać swoje życie i harmonię w nim :)
Co do nowych moderatorów: nigdy nie będa wszyscy zadowoleni, zawsze znajdziemy wady i zalety takiego usera.
Co do FP naszej przemiłej koleżanki, moim zdaniem trochę przegięcie, na takie stanowisko bierze się osoby, które nie są stronnicze, z którymi można coś ustalić coś, dogadać się. No, ale niestety to nie my tutaj decydujemy, a powinni wysłać do każdego usera fotkowego sondę z osobami, które starają się o stanowisko FP/FT czy moderaotra. :lol:

Renegat
Renegat
  27 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: mniesieniebanuje

Oczywiście pare słów prawdy i od razu ban na forum . Nasza kochana moderacja . DNO d83ddc4b
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.