tragedia jak ten czas zapieprza ;-/ co sie stalo z fotka? gdzie jakies zycie? gdzie znajomi? ostatnio sobie archiwum forum przegladalysmy z bananową z 2007 roku :D kupa smiechu jednym slowem, pozdrowienia dla ludzi z tamtego okresu
lista tematów
[Czat] bieda jak ... strona 3 z 3
Myślę, iż cytat z mojej 'stopki' w pełni rozwieje wątpliwości wszelakie... aczkolwiek nie oczekuję zbyt wiele po userach fotki...
(dla jasności, to nie był żaden personalny przytyk podczas cytowania Twojej wypowiedzi)
Konto usunięte: Myślę, iż cytat z mojej 'stopki' w pełni rozwieje wątpliwości wszelakie... aczkolwiek nie oczekuję zbyt wiele po userach fotki...
(dla jasności, to nie był żaden personalny przytyk podczas cytowania Twojej wypowiedzi)
Myślę, że gdyby ten cytat był umieszczony tam nie na zasadzie kopiuj/wklej a 'o jaki mądry/prawdziwy/życiowy cytat, świetnie oddaje moje podejście do życia', ta dyskusja nie miałaby miejsca... aczkolwiek nie oczekuję zbyt wiele po userach fotki i dlatego się czepiam...
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.