BezczelnyDestin
BezczelnyDestin
  17 stycznia 2014 (pierwszy post)

Moze byście zrobili jakieś tło na czacie te białe to juz nudne sie zrobiło jak patrze na to białe tło myślę jak bym leżał na dziekanie z down tyle w temacie :D pozdrawiam

Paffeuu
Paffeuu
  17 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: A zainstalujcie sobie stylisha, podszkolcie się w CSS i sobie zrobicie co chcecie :DJa mam takie coś xD Jeszcze w fazie beta

LOLOLOLOLO WTF:zonk:
Po to płacę za star, żeby IT mieli pracę i żeby robili tak jak JA chcę, bo to właśnie PORTAL i PRACOWNICY mają się dopasować do USERA, a nie na odwrót. HELOOO WTF :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Moze byście zrobili jakieś tło na czacie

Popieram ;>
Niereformowalny
Niereformowalny
  17 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Po to płacę za star, żeby IT mieli pracę i żeby robili tak jak JA chcę, bo to właśnie PORTAL i PRACOWNICY mają się dopasować do USERA, a nie na odwrót. HELOOO WTF

W takim razie musisz zmienic portal bo ten rządzi się własnymi prawami
Paffeuu
Paffeuu
  17 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: W takim razie musisz zmienic portal bo ten rządzi się własnymi prawami

Wiem to nie od dziś, ale takieeego posta :DDD jeszcze nie widziałem nigdy :lol: porobię ss i wrzucę to sobie normalnie do fap folderu:lol: bo MAASAKRA :crylol:
Shaitan
Shaitan
  17 stycznia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: LOLOLOLOLO WTF Po to płacę za star, żeby IT mieli pracę i żeby robili tak jak JA chcę, bo to właśnie PORTAL i PRACOWNICY mają się dopasować do USERA, a nie na odwrót. HELOOO WTF

Nie wtf tylko podaję wam możliwość, bo prawda jest taka, że jakich by zmian nie dokonać to według wielu osób i tak wszystko będzie do dupy ;) Poza tym kupując gwiazdę kupujesz to co masz w jej pakiecie.
Konto usunięte
Konto usunięte: W takim razie musisz zmienic portal bo ten rządzi się własnymi prawami

Jak każdy ;)
Niereformowalny
Niereformowalny
  17 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: porobię ss i wrzucę to sobie normalnie do fap folderu

Fapiesz do postów, coś z Toba nie tak ziomeczku ;3
Paffeuu
Paffeuu
  17 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: Nie wtf tylko podaję wam możliwość, bo prawda jest taka, że jakich by zmian nie dokonać to według wielu osób i tak wszystko będzie do dupy ;)

Jak nie WTF? jak WTF!? Jesteś tutaj FP i piszesz takie bzdety? :DDDD no Stary XD to GZ :crylol:
Wiem, że robicie tutaj z dobroci serca ^^ bo Wam nie płacą itp xD ale no hello :rotfl: jak jesteście tacy sweet i śmigacie z takimi propozycjami :D i chcecie zaoszczędzić pracy ludziom z IT, to może od razu przeszkólcie userów? ^^ ja jestem chętny xD
Nawet fajne takie ciemne kolory :rotfl::zonk:
Okrutny
Okrutny
  17 stycznia 2014

Szajtan skurczybyk

Paffeuu
Paffeuu
  18 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: Poza tym kupując gwiazdę kupujesz to co masz w jej pakiecie.
No to spoooko xDDDDDDD Fajnie macie w takim razie :rotfl: Chyba populacja na portalu spadła w zbyt małym % XDD Dbacie bardzo ładnie o to, żeby spadła bardziej :lol:
Shaitan
Shaitan
  18 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No to spoooko xDDDDDDD Fajnie macie w takim razie

No a masz gdzieś napisane, że jest inaczej? To są same fakty ;)
Paffeuu
Paffeuu
  18 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: No a masz gdzieś napisane, że jest inaczej? To są same fakty ;)

Specjalnie to napisałem, bo wiedziałem, że nie odpiszesz na poprzedniego posta w sensowny sposób :crylol:
Trochę żałosne? :P Tylko troszeczkę xDDD Ale no fakt... Portal żyje sam dla siebie xD zapomniałem :P Deweloperka, updaty itp phiii fakt :D po co i dla kogo :lol::zonk:
Ukłony w takim razie :rotfl: i przepraszam, że poruszyłem temat xD Chyba teraz nie zasnę :lol:
Same fakty XD
tosziko
tosziko
  18 stycznia 2014

programista > FP ? XD

Paffeuu
Paffeuu
  18 stycznia 2014
tosziko
tosziko: programista > FP ? XD

Nie nabijamy XD niech się wypowiedzą w temacie :D Bardzo ciekawie się zaczęło :rotfl: Ciekawe czy ktoś z FT takiego feacerola strzeli :lol:
Paffeuu
wpis jest ukryty
Okrutny
Okrutny
  18 stycznia 2014

Szajtan sie nie zna na niczym, zdejmijcie mu fp

Okrutny
Okrutny
  18 stycznia 2014

marta cisnij im

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.