Moze byście zrobili jakieś tło na czacie te białe to juz nudne sie zrobiło jak patrze na to białe tło myślę jak bym leżał na dziekanie z down tyle w temacie :D pozdrawiam
lista tematów
[Czat] Moze zrobicie jakieś tło na czacie strona 2 z 4
Shaitan: A zainstalujcie sobie stylisha, podszkolcie się w CSS i sobie zrobicie co chcecie :DJa mam takie coś xD Jeszcze w fazie beta
LOLOLOLOLO WTF
Po to płacę za star, żeby IT mieli pracę i żeby robili tak jak JA chcę, bo to właśnie PORTAL i PRACOWNICY mają się dopasować do USERA, a nie na odwrót. HELOOO WTF
Popieram ;>
Konto usunięte: LOLOLOLOLO WTF
Po to płacę za star, żeby IT mieli pracę i żeby robili tak jak JA chcę, bo to właśnie PORTAL i PRACOWNICY mają się dopasować do USERA, a nie na odwrót. HELOOO WTF
Nie wtf tylko podaję wam możliwość, bo prawda jest taka, że jakich by zmian nie dokonać to według wielu osób i tak wszystko będzie do dupy ;) Poza tym kupując gwiazdę kupujesz to co masz w jej pakiecie.
Jak każdy ;)
Shaitan: Nie wtf tylko podaję wam możliwość, bo prawda jest taka, że jakich by zmian nie dokonać to według wielu osób i tak wszystko będzie do dupy ;)
Jak nie WTF? jak WTF!? Jesteś tutaj FP i piszesz takie bzdety? :DDDD no Stary XD to GZ
Wiem, że robicie tutaj z dobroci serca ^^ bo Wam nie płacą itp xD ale no hello jak jesteście tacy sweet i śmigacie z takimi propozycjami :D i chcecie zaoszczędzić pracy ludziom z IT, to może od razu przeszkólcie userów? ^^ ja jestem chętny xD
Nawet fajne takie ciemne kolory :zonk:
Specjalnie to napisałem, bo wiedziałem, że nie odpiszesz na poprzedniego posta w sensowny sposób
Trochę żałosne? :P Tylko troszeczkę xDDD Ale no fakt... Portal żyje sam dla siebie xD zapomniałem :P Deweloperka, updaty itp phiii fakt :D po co i dla kogo :zonk:
Ukłony w takim razie i przepraszam, że poruszyłem temat xD Chyba teraz nie zasnę
Same fakty XD