Moze byście zrobili jakieś tło na czacie te białe to juz nudne sie zrobiło jak patrze na to białe tło myślę jak bym leżał na dziekanie z down tyle w temacie :D pozdrawiam
lista tematów
[Czat] Moze zrobicie jakieś tło na czacie strona 1 z 4
Fajna propozycja odnośnie tego tła, ale może nie stałego tylko.... niech każdy sam sobie ustawi dowolnie tło jakie chce tak jak na profilu?
Zapoznałem się z Twoją opinią i doszedłem do wniosku, że niespecjalnie mnie ona obchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na temat męczącego białego tła na całym portalu było już wiele dyskusji, wiele propozycji zmiany designu, dania użytkownikom kilku wersji kolorystycznych do wyboru i niestety nic nie zostało przyjęte, a szkoda. Dlatego teraz też wątpię, że zostaną dodane tła do czatu.
Wezmę się któregoś dnia za dokończenie tej modyfikacji to ją wam wypuszczę ;p
Przepraszam bardzo, a co ludzie którzy siedzą na krześle popijając kawę za nasze pieniądze po części z " gwiazd " mają do gadania ;x
My siedzimy na czecie, a nie oni :D Niech pamiętają, że użytkownicy tworzą ten portal, a nie oni :)
Migusiem chcemy zmian ;x
Zapoznałem się z Twoją opinią i doszedłem do wniosku, że niespecjalnie mnie ona obchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)