Witam :) czy już Fotkowicze myślą o przyszłym roku? Ostatnio się tym właśnie zainteresowałem i stwierdziłem, ze warto chociaż poczytać co tam może się dziać w naszych horoskopie hehe. A tak ponadto, to jakieś plany na Sylwestra? Kto jest za górami, a kto za morzem? :)
[Czat] Horoskop na przyszły 2014 rok
Hehe co się wydarzy na czacie w 2014 roku? Myślę, że będzie dalej prężnie się rozwijał i dawał nam wiele dobrych chwil dzięki wyluzowaniu się i dzięki ciekawym rozmowom. Jeśli chodzi o same horoskopy, to niezła jest strona waszhoroskop.pl. Nie wiem czy ktoś wierzy w horoskopy, czy nie, ale ja tam zawsze zerknąc mogę :p
Horoskopy są fajne, fajnych rzeczy dowiedziec się można. Np, że wygram fortune Wygrywam ją od 5 lat i nadal nie wygrałam
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Horoskop dla mnie jest jedną z najbardziej absurdalnych rzeczy na świecie.
A żeby się o tym przekonać wystarczy porównać horoskopy z kilku źródeł, prześmiesznych rzeczy można się wtedy o sobie dowiedzieć (-:
Haha no spoko :P ciekawe opinie. Chociaż sam nie wierze w horoskopy, ale pewne rzeczy czasem się sprawdzają, a poczytam coś takiego raz na huhuhuhu czasu.
Tak jak ja. Wygrywam fortunę od kilku lat i co i co? I nic! Nadal jestem biedna jak mysz.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.