NoPoliteMan
NoPoliteMan
  10 grudnia 2013 (pierwszy post)

Witam :) czy już Fotkowicze myślą o przyszłym roku? Ostatnio się tym właśnie zainteresowałem i stwierdziłem, ze warto chociaż poczytać co tam może się dziać w naszych horoskopie hehe. A tak ponadto, to jakieś plany na Sylwestra? Kto jest za górami, a kto za morzem? :)

ZlMNA
ZlMNA
  10 grudnia 2013

co sie wydarzy na czacie w 2014 roku?

NoPoliteMan
NoPoliteMan
  10 grudnia 2013

Hehe co się wydarzy na czacie w 2014 roku? Myślę, że będzie dalej prężnie się rozwijał i dawał nam wiele dobrych chwil dzięki wyluzowaniu się i dzięki ciekawym rozmowom. Jeśli chodzi o same horoskopy, to niezła jest strona waszhoroskop.pl. Nie wiem czy ktoś wierzy w horoskopy, czy nie, ale ja tam zawsze zerknąc mogę :p

TobiXywa
Reputacja: -18 | BluzgometrTM: 758
TobiXywa
  11 grudnia 2013

Horoskop? Nuda :| :rotfl:

:lol2:i'm out:crylol:
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  11 grudnia 2013

Horoskopy są fajne, fajnych rzeczy dowiedziec się można. Np, że wygram fortune :napalony: Wygrywam ją od 5 lat i nadal nie wygrałam :and:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

razotka
razotka
  11 grudnia 2013

Horoskop dla mnie jest jedną z najbardziej absurdalnych rzeczy na świecie.
A żeby się o tym przekonać wystarczy porównać horoskopy z kilku źródeł, prześmiesznych rzeczy można się wtedy o sobie dowiedzieć (-:

margarynam
margarynam
  11 grudnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czy już Fotkowicze myślą o przyszłym roku?

tak, mi w horskopie pisało, że dostane moda na czacie.
NoPoliteMan
NoPoliteMan
  11 grudnia 2013

Haha no spoko :P ciekawe opinie. Chociaż sam nie wierze w horoskopy, ale pewne rzeczy czasem się sprawdzają, a poczytam coś takiego raz na huhuhuhu czasu.

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  12 grudnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Horoskop dla mnie jest jedną z najbardziej absurdalnych rzeczy na świecie. A żeby się o tym przekonać wystarczy porównać horoskopy z kilku źródeł, prześmiesznych rzeczy można się wtedy o sobie dowiedzieć (-:

Tak jak ja. Wygrywam fortunę od kilku lat i co i co? I nic! Nadal jestem biedna jak mysz.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

razotka
razotka
  12 grudnia 2013
Sandra
Sandra: Tak jak ja. Wygrywam fortunę od kilku lat i co i co? I nic! Nadal jestem biedna jak mysz.

Ja z kolei non stop kłócę się z partnerem, rodziną, przyjaciółką itd
a niestety tak nie jest :and:
Horoskopy jeszcze 'przeboleję' ale wróżbitów w tv to już nie
:haft:
NoPoliteMan
wpis jest ukryty
NoPoliteMan
NoPoliteMan
  12 grudnia 2013

No macie rację, niektóre horoskopy są takie jakie są, ale co zrobić...raz na jakiś czas poczytać można hehehe :D a tak w ogóle odchodząc od tematu, Sylwester nad morzem, a górach, domu, czy za granicą? A może u znajomych? :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.