Wiem, że do końca laby zostało jeszcze nieco więcej niż setka godzin, ale już praktycznie lato pożegnało apogeum temperatur itd, więc pytam:
Jak się majo czatki po urlopach?
Gdzie byli?
Co robili (i z kim to robili)?
+ pytanie bonus: kto wie co będzie się działo w stolicy 11. listopada? :D
lista tematów
[Czat] Po wakacjach strona 3 z 3
Człowieku przecież Ty się wbiłeś w temat i wysrałeś jakiegoś głupiego posta
Jaka prawda? O czym Ty pleciesz? Przecież napisałem jasno i wyraźnie potwierdzając Twoje słowa że zrobiłem tutaj z jednej laski szmatę i wcale mnie to nie boli a wręcz mogę o tym opowiadać w kółko, i nie dlatego że się ze mną przespała, więc zanim zaczniesz gadać od rzeczy zorientuj się w temacie. I proszę abyś nie rzucał oszczerstw pod moim adresem bo masz i w znajomych koleżanki z którymi spałem i jakoś nie czytasz nigdzie o tym że zrobiłem z nich szmaty.
Wkurzasz mnie już z tym czepianiem się mnie ciągle o każdą pierdołę, ciągłym banowaniem bez powodu itd. Odbij w końcu bo zachowujesz się jak byś był przygłupi a chyba nie jesteś co nie?
Co spoczko? Swoje 3 grosze wrzuciłeś próbując mnie ośmieszyć a teraz będziesz przytaczał swoje głupie "odpuszczę"? Jakoś nie zauważyłem żebyś odpuścił. Nie wiem kto Ci tego moda dał i czemu go jeszcze nie zdjął ale tak głupiego moderatora jak Ty to ja na tym portalu jeszcze nie widziałem a jestem tu już długo. To co sobą reprezentujesz teraz jest żałosne...