DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  20 sierpnia 2013 (pierwszy post)

Czemu wszyscy się tak jarają tą Bianką, zresztą nie tylko na czacie ?

Czy ona jest jedynym wygrywem pośród przegrywów ?

Zua
Reputacja: -163 | BluzgometrTM: 86
Zua
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: znowu gruz?

Miałaś tego nie mówić;c

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)

Destiny
Destiny
  24 sierpnia 2013

Bianuś, ja też przyjeżdzam na ciasto ! niech Zua mi wszystkiego nie zje ;D

a ten PAN...zabawny jest ;)

Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
Destiny
Destiny: Bianuś, ja też przyjeżdzam na ciasto ! niech Zua mi wszystkiego nie zje ;D

Ala czy Ty sugerujesz, że ja dużo jem ? d83dde2d

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.

Destiny
Destiny
  24 sierpnia 2013
Zua
Zua: Ala czy Ty sugerujesz

ja tam nic nie powiem, ale wiem, ze masz dziecko do wykarmienia ;D pewnie po kryjomu pakujesz ciasto do torby ;D
Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
Destiny
Destiny: ja tam nic nie powiem, ale wiem, ze masz dziecko do wykarmienia ;D pewnie po kryjomu pakujesz ciasto do torby ;D

Ale mnie wkopałaś ;c Bianka nie wie , że jest babcią

DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: Darku proszę zostaw Ty mi Alicje w spokoju :)

Nie zamierzałem, jej w ogóle tykać, sam zaczęła fikać, zero szacunku do starszych, ech ta dzisiejsza dzieciarnia, za naszych czasów było inaczej.

Bianka
Bianka: oj wybacz. nerwa na Ciebie miałam za coś innego :p

Ale przecież nie wyśmiałaś mnie za to, chciałem tylko dojechać Praksydzie, że daje złe rady. xD

Poza tym, to było szczere, a nie dlatego, że Praksyda coś radziła. xD

praksyda
praksyda: naprawiłam.

Zgłosiłem za preparowanie czyichś wpisów.

praksyda
praksyda: Tak, taki mod to nie tylko strażnik, a na pewno 16 latka ma więcej tematów i nadaje na innych falach niz ktoś co ma 30 lat,a chyba mod musi byc komunikatywny, ja np mało wchodze na pokój 5-10-15, bo za duża przepaść wiekowa jest miedzy nimi a mną, i po 20 minutach poddaje sie i zmieniam pokój.

To właśnie niech Gimbusy mają moda na tej piaskownicy, a nie na cały czacie, bo tam jest ich miejsce.

praksyda
praksyda: po tym teraz jak poczyta , to na pewno sie Ciebie wystraszy, popsułeś.;/

Może nie przeczyta. xD

praksyda
praksyda: to są pierdoły, mało komu to przeszkadza, jak mod jest ok dla nich, to oni tym samym sie odwdzięczą, a jakies pojedyncze jednostki zawsze cos wymyślą, to za stara , bo w tym wieku juz nie powinna siedzieć na czacie, to za młoda, bo nie ma 18 lat, to znów co 18 latek robi na czacie ciągle , jak powinien być w szkole tego też sie czepiają ,ze mody nieuki etc.. nie idzie tam wszystkim dogodzić.

Oczywiście, ale wjazd na młody wiek, to najłatwiejszy argument, więc po co go dawać takim do ręki ?

Chociaż w drugą stronę, co do wieku, to też można się czepiać i sam mam ostrą bekę z tego pokoju +40. Mam nadzieję, że ja w tym wieku nie skończę tak marnie, ze będę siedział na jakichś Gimbusiarkisch czatach. xD Ale to już zależy od Bianki.
Bianka
Bianka
  24 sierpnia 2013
Zua
Zua: Miałaś tego nie mówić;c

wymskło mi się :x
Destiny
Destiny: Bianuś, ja też przyjeżdzam na ciasto ! niech Zua mi wszystkiego nie zje ;D

Ej Aluś, kto zjada ostatki.. jest piękny i gładki :mrgreen:
Zua
Zua: Bianka nie wie , że jest babcią

d83dde31
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Nie zamierzałem, jej w ogóle tykać, sam zaczęła fikać, zero szacunku do starszych, ech ta dzisiejsza dzieciarnia, za naszych czasów było inaczej.

Darku.. sam zacząłeś temat "ile ona ma lat" itd ;>
luzuj majty kiciuś :*
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Ale przecież nie wyśmiałaś mnie za to, chciałem tylko dojechać Praksydzie, że daję złe rady. xD Poza tym, to było szczere, a nie dlatego, że Praksyda coś radziła. xD

nie wolno jechać Madzi :woot:
mówisz, że było szczere ? :pavarotti:
Destiny
Destiny
  24 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: zero szacunku do starszych

na SZACUNEK to sobie trzeba zasłużyc .
a, jeszcze jedno...
starszy nie oznacza mądrzejszy.

to tyle ;) życze dużo uśmiechu na co dzień i dystansu do siebie.
Zua
Zua
  24 sierpnia 2013

Wiek to tylko głupia liczba, a Ala na początku miała MR, najwidoczniej jest dobrym modem i zasługuje, aby moderować cały czat ;o

Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: kto zjada ostatki

Jakie ostatki? To już karnawał mamy ?

praksyda
praksyda
  24 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Poza tym, to było szczere, a nie dlatego, że Praksyda coś radziła. xD

na hyde zawsze daje złote rady d83dde02

dobra wy tu sobie wyznawajcie miłość a ja ide w koncu zrobic cos pożytecznego.
Bianka
Bianka
  24 sierpnia 2013

Zazdroszcze Wam Reputacji.
mam -20. Szlag ;3

Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
praksyda
praksyda: a ja ide w koncu zrobic cos pożytecznego

Babciu chcesz mi dać prezent ? :D Spoko tak z 200 zł przydałoby mi się :D

Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: Zazdroszcze Wam Reputacji.

Moja reputacja = 0 xD

DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: Darku.. sam zacząłeś temat "ile ona ma lat" itd ;>

Tak, bo beka z tego, ze Gimbusy są modami na czacie, co jeszcze bardziej pokazuje jakie to miejsce. :D Ale nie pisałem nic bezpośrednio do niej, więc nie musiała się wtykać i skupić się na kompletowaniu zeszytów, bo niedługo powrót do Gimbazy.

Bianka
Bianka: luzuj majty kiciuś :*

Nie pisz do mnie kicuś, bo mam ból dupy, że do każdego tak piszesz. :/

Bianka
Bianka: nie wolno jechać Madzi

Trzeba, kiedy zasługuje.

Bianka
Bianka: mówisz, że było szczere ?

Tak, dalej liczę na ten sen.

praksyda
praksyda: na hyde zawsze daje złote rady

No w sumie chyba jesteś jedyną osobą z czatu, która nigdy nie byłą tam jechana, przynajmniej ja nie widziałem takiej akcji, chyba że jakieś żarty, więc może to dzięki temu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.