DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  20 sierpnia 2013 (pierwszy post)

Czemu wszyscy się tak jarają tą Bianką, zresztą nie tylko na czacie ?

Czy ona jest jedynym wygrywem pośród przegrywów ?

Shaitan
Shaitan
  20 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Czemu wszyscy się tak jarają tą Bianką

A jarają się? Nie zauważyłem.
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  20 sierpnia 2013
Shaitan
Shaitan: A jarają się? Nie zauważyłem.

To zobacz na jej profil, ile ma prezencików i komentarzyków. Do tego jest z jakimś kolesiem w parce, a kilku innych pisze, że ją kocha. Paranoja. :/
Shaitan
Shaitan
  20 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: To zobacz na jej profil, ile ma prezencików i komentarzyków. Do tego jest z jakimś kolesiem w parce, a kilku innych pisze, że ją kocha. Paranoja. :/

Aha.
praksyda
praksyda
  20 sierpnia 2013

DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Czemu wszyscy się tak jarają tą Bianką, zresztą nie tylko na czacie ?

bo taka rola moda, musi miłośc dzielić na wszystkich xd
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  20 sierpnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: Aha.

Tak w ogóle, to Ty też jesteś przecież jednym z tych jarających się nią, więc nie rżnij głupa. :/

praksyda
praksyda: bo taka rola moda, musi miłośc dzielić na wszystkich xd

Ale Tobą się tak nie jarają, w Twoim przypadku jest po prostu lizodupstwo w stosunku do moda. xD
Shaitan
Shaitan
  20 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Tak w ogóle, to Ty też jesteś przecież jednym z tych jarających się nią, więc nie rżnij głupa. :/

Cóż za nadinterpretacja faktów ;)
praksyda
praksyda
  20 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Ale Tobą się tak nie jarają,

no ja mam nadzieje, inaczej by mi tyłek zawracali za bardzo i łazili by za mną na czacie, tego bym nie zniosła;(
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: w Twoim przypadku jest po prostu lizodupstwo w stosunku do moda. xD

nie poslizują mi sie d83dde2d
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  20 sierpnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: Cóż za nadinterpretacja faktów ;)

Pokazałbym Twoje miłosne prezenty dla niej, ale już utonęły w morzu innych i nie widać już ich. :/

praksyda
praksyda: no ja mam nadzieje, inaczej by mi tyłek zawracali za bardzo i łazili by za mną na czacie, tego bym nie zniosła;(

Hahaha, ja nie wiem jak można być aż tak zdesperowanym, żeby takie coś robić, a pewnie Bianka ma takich przydupasów pełno XD

praksyda
praksyda: nie poslizują mi sie

Podlizują, widziałem, jak akurat łaziłem za Bianką na czacie i do niej wypisywałem, a Ty też byłaś w tym momencie na czacie.
Shaitan
Shaitan
  20 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Pokazałbym Twoje miłosne prezenty dla niej, ale już utonęły w morzy innych i nie widać już ich. :/

Błagam, powiedz że trollujesz.
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  20 sierpnia 2013
Shaitan
Shaitan: Błagam, powiedz że trollujesz.

Nie, ale fakt przecież się nie przyznasz, bo Twoje pozostałe over 9000 żon będzie miało ból dupy, że do kolejnej podbijasz, beka :rotfl:
Shaitan
Shaitan
  20 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Nie, ale fakt przecież się nie przyznasz, bo Twoje pozostałe over 9000 żon będzie miało ból dupy, że do kolejnej podbijasz, beka

Buahahahahaha :crylol:

Praksia, masz ból dupy że podbijam do Bianki? :rotfl:
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  20 sierpnia 2013

Ja już nic nie piszę - straciłam tyle wygrywu, mam tylko 170 prezentów :and:

xDDD

praksyda
praksyda
  20 sierpnia 2013
Shaitan
Shaitan: Praksia, masz ból dupy że podbijam do Bianki?

haha, bardzo, w ogóle te parki fotkowe sa takie prawdziwe i tyle w nich miłosci :zakochany:
dobrze ,ze nie mam nadgorliwych mężów fotkowych, bo jakby mi tyłek truli ciągle, bym chyba ich na CL dała :rotfl:
AnalnyPrawiczek
AnalnyPrawiczek
  20 sierpnia 2013

zobacz lepiej ile ma postow nabitych na dziale seks
ona to kocha robic

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.