yo ;d ostatnio zauważyłem, ze na czat przychodzi wielu obcokrajowców glownie z usa i turcji xD
1. czy Fotka podbije serca mlodych amerykanow?
2. czy wladza przystosuje portal dla zagranicznych gosci?
3. czy poziom na czacie bedzie bardziej nowoczesny niz teraz?
4. czy polacy zaakceptuja kolegow zza oceanu? nie beda drwic z turkow?
5. czy to proba islamizacji? XD
lista tematów
[Czat] wczasowicze
Jasne. Tylko nie wiem czy wyjdzie im na dobre kontakt z niektórymi młodymi Polakami. (przykre, ale prawdziwe)
Z czasem pewnie tak.
Co masz na myśli pisząc o "nowoczesnym poziomie"
Swoją drogą czat i rodzaj dialogu na mainie zmienia się, zależnie od userów tam przebywających:
1. Jak jest dużo młodzieży, również "nowych", to jest tylko hejka, joł, kto popisze, gwiazdki - im trzeba wybaczyć - dopiero się uczą. :-)
2. Napinacze - wtedy jest zamieszanie.
3. Grupa znających się osób - rozmowa o wszystkim i o niczym z przymrużeniem oka.Takie/różne osoby były, są i będą.
Można próbować ukierunkować dyskusję, ale nikogo się do zmiany nie zmusi. Tu też wchodzi w grę upór niektórych czatowiczów.
Mi to tam lotto skąd kto pochodzi. Rozmowa to rozmowa, a i czasem fajnie jest poznać kogoś nie tylko z PL i obserwować jego tok myślenia/pisania.
"Świeża krew" jest ok.
Różowy !
:-)
A niech sobie się miesza, jest/będzie ciekawiej.
2 języki ok, więcej xD
Cześć, witam Cię z rana. :-*
Edit mi się udał - :esquilo chwali się, że zauważyła bug: xD
Polacy w tej kwestii się nie dadzą, ich nawet alkoholem nie przekupisz, bo jak to mi kolega z Francji powiedział rok temu: "Polska to kraj wódką i kłótniami polityków żyjący". Więc alkoholowych specyfików - co i z mediów wiadomo - jest tu pod dostatkiem. No chyba, że będą jakieś nowości. Ale! - Czy Polaka da się tu zaskoczyć? xD
Mieliśmy nawał Rosjan, Chińczyków, Armenów, bla bla bla..., to teraz czas na Turków.
Kwestia przekupstwa jedynie pozostaje.
leser: 1. czy Fotka.pl podbije serca mlodych amerykanow?
2. czy wladza przystosuje portal dla zagranicznych gosci?
3. czy poziom na czacie bedzie bardziej nowoczesny niz teraz?
4. czy polacy zaakceptuja kolegow zza oceanu? nie beda drwic z turkow?
5. czy to proba islamizacji? XD
1. Oby :D
2. Nie. (chyba)
3. JEST NOWOCZESNY ! :D
4. Zaakceptuuuują !!!!
5. -.-