lista tematów
[Czat] MISS i MISTER strona 2 z 2
(Całymi dniami naprawiam maszyny, ale nie mogę naprawić mojego syna-geja.
A to dlatego, że on nie jest zepsuty.)
Aby wszcząć dyskusję nic więcej nie trzeba. W zasadzie.
.
..
...
Ale.
Dlaczego mój temat wcześniejszy został zamknięty?
Dlaczego każdy moderator to FT? (chyba, że na tylko mym ekranie)
Do czego służy komenda /info?
No i na koniec takie luźne pytania, zupełnie nie związane z tematem:
l) Jak by Wasi rodzice zareagowali, gdyby dowiedzieli się, że mają dziecko homoseksualne?
k) Jak Wy byście zareagowali, gdyby Wasze dziecko okazało się homoseksualne?
j) Wyobraź sobie, że jesteś gejem/lesbijką. Uważasz, że najwyższy czas, aby się ujawnić. Komu pierwszemu mówisz?
Jeśli muszę - przyglądam się sytuacji dogłębnie. Jeśli nie muszę, nie dotyczy to ani mnie osobiście ani moich obowiązków - omiatam wzrokiem bez głębszej analizy ;)
No tak. Ale takie przygotowania i rozmyślania lepiej zostawić sobie na czas, w którym powiedzmy będzie już dziecko w drodze, a nie gdzieś w daleko idących planach ;)
Konto usunięte: l) Jak by Wasi rodzice zareagowali, gdyby dowiedzieli się, że mają dziecko homoseksualne?
aż się boje. Jak mówię mojej mamie, że spałam u koleżanki bo coś tam, a ona 'a co Wy lesbijki?!'
powiem Ci, jak będę miała dziecko i będzie homoseksualistą.
Konto usunięte: j) Wyobraź sobie, że jesteś gejem/lesbijką. Uważasz, że najwyższy czas, aby się ujawnić. Komu pierwszemu mówisz?
Babci.
gaillard: Otóż czasami jest. Znam takie osoby, które były homoseksualne przez ileśtam lat, a potem uznali, że jednak to nie jest to i wracają do hetero.
Wyzbyć się uczuć? Stać się maszyną? Robotem?
Konto usunięte: Gdybym była lesbijką to pewnie powiedziałabym o tym w momencie gdybym się zakochała "po uszy" i miała pewnośc, że to prawdziwa miłość.
Shaitan: Jeśli muszę - przyglądam się sytuacji dogłębnie. Jeśli nie muszę, nie dotyczy to ani mnie osobiście ani moich obowiązków - omiatam wzrokiem bez głębszej analizy ;)
A to ciekawe. Dlaczego akurat babci?
Co z Ciebie za facet, że potrzebujesz popitki?
Nołlajfem ... może to drastyczne ale tak Robotem bez serca same oprogramowanie i kabelki
Babcia zawsze zrozumie
Po Rusku bez popitki i ze szklanki