lista tematów
[Czat] MISS i MISTER strona 1 z 2
(Całymi dniami naprawiam maszyny, ale nie mogę naprawić mojego syna-geja.
A to dlatego, że on nie jest zepsuty.)
Aby wszcząć dyskusję nic więcej nie trzeba. W zasadzie.
.
..
...
Ale.
Dlaczego mój temat wcześniejszy został zamknięty?
Dlaczego każdy moderator to FT? (chyba, że na tylko mym ekranie)
Do czego służy komenda /info?
No i na koniec takie luźne pytania, zupełnie nie związane z tematem:
l) Jak by Wasi rodzice zareagowali, gdyby dowiedzieli się, że mają dziecko homoseksualne?
k) Jak Wy byście zareagowali, gdyby Wasze dziecko okazało się homoseksualne?
j) Wyobraź sobie, że jesteś gejem/lesbijką. Uważasz, że najwyższy czas, aby się ujawnić. Komu pierwszemu mówisz?
nie wiem.
fotka team,każdy z nas nalezy do teamu fotka,tylko każdy ma jakieś tam podzielone funkcje,
jedni mają czat,inni forum,nastęni profile,ale bez pobaw jesteśmy tylko moderatorami nic sie nie zmieniło tylko znaczek na forum.
do sprawdzenia jaką masz wersje czatu i informuje kto załozył pokój.
Konto usunięte: Jak by Wasi rodzice zareagowali, gdyby dowiedzieli się, że mają dziecko homoseksualne?
nie wiem, nie pytałam sie.
trudno,dzieci sie kocha nie składa sie nigdzie zamówień jakie ma być.
Konto usunięte: Wyobraź sobie, że jesteś gejem/lesbijką. Uważasz, że najwyższy czas, aby się ujawnić. Komu pierwszemu mówisz?
na szczęscie nie jestem,ale to nie był by nikt z rodziny , raczej bliski znajomy.
Bo dostaliśmy awans, niebawem będą mieszkania służbowe :D
Bo o seksie się pisze na dziale seks ;)
Konto usunięte: l) Jak by Wasi rodzice zareagowali, gdyby dowiedzieli się, że mają dziecko homoseksualne?
k) Jak Wy byście zareagowali, gdyby Wasze dziecko okazało się homoseksualne?
j) Wyobraź sobie, że jesteś gejem/lesbijką. Uważasz, że najwyższy czas, aby się ujawnić. Komu pierwszemu mówisz?
1. Nie wiem, nie interesuje mnie to.
2. Nie będę miał dzieci (w każdym razie nie planuję) i nie martwię się teraz takimi sprawami.
3. Trudno mi to sobie wyobrazić.
praksyda: fotka team,każdy z nas nalezy do teamu fotka,tylko każdy ma jakieś tam podzielone funkcje,
jedni mają czat,inni forum,nastęni profile,ale bez pobaw jesteśmy tylko moderatorami nic sie nie zmieniło tylko znaczek na forum.
I nie masz racji. Nie tylko na forum.
Trudno, w sensie, że jest wszystko nadal tak samo, czy trudno, jest jednak inaczej?
Na początek postulowałbym o zabezpieczenia socjalne ;)
Yhym, czyli tematu nie przeczytałeś.
Shaitan: 2. Nie będę miał dzieci (w każdym razie nie planuję) i nie martwię się teraz takimi sprawami.
Twa wyobraźnia nie jest zbyt dobrze rozwinięta, takie odnoszę wrażenie.
Owszem, nie czytałem bo nie miałem ochoty, zasugerowałem się tytułem, a że nie ja go zamknąłem to wiesz ;)
Konto usunięte: To albo radzę wazektomię, albo zacząć martwić się na zapas, bo nigdy nic nie wiadomo.
Etam, ja biorę każdy bieżący problem na klatę, nie ma co gdybać na zapas ;)
Ogólnie wiele potrafię sobie wyobrazić, ale nie to ;)
Tylko forum. Na profilach jest wszystko jak było, oczka mają tylko FT i FP (różne kolory), jedynie na czacie wszyscy modzi czata oraz fp i ft mają ten znaczek, moderatorzy forum i kamerek zaś już nie mają.
Moim zdaniem temat regulaminowy i z chęcią bym go otworzyła, ale myślę, że to i tak już nie ma większego sensu.
Tylko na forumie i na czacie każdy mod i fp jest Teamem, ale w rzeczywistości mają takie, jakie mieli 'moce'. :D
Tak czy inaczej beznadziejny pomysł z tymi oznaczeniami.
Konto usunięte: l) Jak by Wasi rodzice zareagowali, gdyby dowiedzieli się, że mają dziecko homoseksualne?
Oesu. Myślę, że moja mama jakoś by to zniosła, bo to tolerancyjna istotka, ale nie wiem i nie chcę wiedzieć, co by to było z moim ojcem.
Cóż.. wspierałabym go w tym wyborze.
Jestem tolerancyjna, ale wiadomo, że może mu coś się odwiedzić i miałabym cichą nadzieje, że tak się stanie.. :D
Konto usunięte: j) Wyobraź sobie, że jesteś gejem/lesbijką. Uważasz, że najwyższy czas, aby się ujawnić. Komu pierwszemu mówisz?
Hm.. chyba siostrze.
//plusuję temat za chęci rozruszania tego działu. :)
Shaitan: Owszem, nie czytałem bo nie miałem ochoty, zasugerowałem się tytułem, a że nie ja go zamknąłem to wiesz ;)
Czasem lepiej się przygotować niż zostać czymś przytłoczonym.
Shaitan: Tylko forum. Na profilach jest wszystko jak było, oczka mają tylko FT i FP (różne kolory), jedynie na czacie wszyscy modzi czata oraz fp i ft mają ten znaczek, moderatorzy forum i kamerek zaś już nie mają.
Mam rozumieć, że nie jest tolerancyjny?
gaillard: Jestem tolerancyjna, ale wiadomo, że może mu coś się odwiedzić i miałabym cichą nadzieje, że tak się stanie.. :D
Poproszę o kryteria decydujące o durności bądź niedurności tematu. Przeanalizuję, wyciągnę wnioski i poprawię się w przyszłości. Obiecuję.
Ma swoje poglądy i racje, których nie zmienia i trzyma się ich sztywno. Taki konserwatysta.
Otóż czasami jest. Znam takie osoby, które były homoseksualne przez ileśtam lat, a potem uznali, że jednak to nie jest to i wracają do hetero. Całkiem podobnie jest z miłością - niby to nie jest 'chwilowy kaprys', jesteś przekonany, że to jest to, co przez całe życie szukałeś, a bywa, że jednak wypala się i stwierdzasz ze smutkiem, że to nie była ta jedyna. ;)