Goniec
Goniec
  9 kwietnia 2013 (pierwszy post)

Czemu Romowie są niechciani w Polsce? d83ddc49d83ddc4c

Precious
Precious
  9 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Zostałaś wytypowana do pokazania swoich

Konto usunięte
Konto usunięte: Podbijam, co by to zdanie nie pozostalo bez echa.

HE HE HE nie ma sprawy, jestem za a nawet przeciw.
praksyda
praksyda: pytaj sie wyłudzaczy cycków,ich też nie brakuje,pewnie mają cos w swoich"fap folderach"

Ano, prawda. Jednego zbieracza mam w łóżku właśnie. Niezłą ma kolekcję. ;)
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 kwietnia 2013

jesli w ciagu kilku godzin nie wstawisz cycuszkow,zamkne ten temat

Mandarino
Mandarino
  10 kwietnia 2013
Goniec
Goniec: Czemu Romowie są niechciani w Polsce?

Bo chyba za dużo kradli d83dde12
Cukierkowa
Cukierkowa
  10 kwietnia 2013
Precious
Precious: GDZIE SĄ TE CYCKI DO UJA ?! :D

Pokaz swoje ! :P
Sebuch
Sebuch
  10 kwietnia 2013
Precious
Precious: GDZIE SĄ TE CYCKI DO UJA ?! :D A Rumuny kradnom.

podbijam złodziejaszki
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  10 kwietnia 2013

Tylko ktoś z niskim ilorazem inteligencji jest w stanie podniecać się prymitywnym sportem jakim jest piłka nożna. Futbol to dyscyplina dla ludzi niezbyt mądrych ponieważ to prosta gra, którą zrozumie nawet największy głupek. Czym można ekscytować się oglądając transmisje meczów piłki kopanej. Przez 90 minut na boisku nic nie dzieje się, oprócz tego że 20 facetów biega za szmacianym balonem, zaś 2 podpiera bramki i od czasu do czasu ma kontakt z piłki, kiedy ona lecie w jego kierunku. Na ogół w meczach piłkarskich pada średnio niespełna 3 gole, czyli można powiedzieć, że co 30 minut kibic zobaczy jak jakiś piłkarz fuksem strzeli gola. A jaka wówczas jest euforia zarówno piłkarzy jak i fanów, niemal dostają orgazmu!. Fani piłki nożnej to najwięksi bandyci wśród wszystkich sympatyków innych dyscyplin sportowych. Kibolom nie zależy na oglądaniu meczu, lecz jedynie na wywołaniu zadymy na stadionie bądź poza nim. Dlatego ludzie, którzy boją się o własne bezpieczeństwo nigdy nie wybiorą się na mecz piłkarski, gdyż mogą nie raz wrócić z niego będąc już inwalidą. Inteligencja ma gdzieś ten prymitywny sport dla mas. Dla nas ciekawszą dyscypliną jest siatkówka w której systematycznie osiągamy sukcesy na wielkich imprezach! Ponadto w ciągu meczu ciągle coś dzieje się a każda akcja to punkt! Poza tym na halach sportowych panuje miła, rodzinna atmosfera. Mecze siatkarskie można oglądać całymi rodzinami znakomicie bawiąc się, a nie drżąc o to, czy za chwilę jakiś łysy bandyta nie uderzy ciebie za to, że jedynie spojrzałeś na niego!

Shaitan
Shaitan
  10 kwietnia 2013

Komuś się chyba tematy pomyliły :rotfl:

praksyda
praksyda
  10 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: Komuś się chyba tematy pomyliły

Jemu się nie myli,on to kopiuje pewnie z innego tematu ...
ostatnio coś o seksie pisał ..tez tu coś dał...ni z gruszki,ni z pietruszki
On juz tak ma...trolololo level hard.
Wystarczy zajrzeć na forum gwiazd,że tam się jeszcze nabierają na Jego troling i Marty:rotfl:

Shaitan
Shaitan
  10 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
praksyda
praksyda: Jemu się nie myli,on to kopiuje pewnie z innego tematu ... ostatnio coś o seksie pisał ..tez tu coś dał...ni z gruszki,ni z pietruszki On juz tak ma...trolololo level hard.

yyy... aha.

praksyda
praksyda: Wystarczy zajrzeć na forum gwiazd,że tam się jeszcze nabierają na Jego troling i Marty

Dziękuję postoję. Swego czasu naczytałem się tam dyskusji pewnej walczącej z pokemonami, świętej i wiecznie niewinnej i mającej blokowane konta za darmo Asi i już mi wystarczy zaglądania w tamten rejon portalu.
praksyda
praksyda
  10 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Swego czasu naczytałem się tam dyskusji pewnej Asi i już mi wystarczy zaglądania w tamten rejon portalu.

no oni sobie wkręcili,ze są tam razem,raz Marta jest wykorzystana,zaraz jadą na wycieczke w góry:crylol:
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  10 kwietnia 2013

praksydo zapraszam na forum gwiazd
odpusc przez chwile czaciq

praksyda
praksyda
  10 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: praksydo zapraszam na forum gwiazd

Czytam czasem tematy,ale jakos mnie te bajki nie jarają;p
Wy macie tam widze wielu poddanych,starczy wam;D
Johnson
Johnson
  10 kwietnia 2013

Praksa

░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░
░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█░░░
░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░█░░
░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░░█░
█░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒░█
█░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█░
░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░
░░░█░░░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█░░░
░░░░█░░░░▀▀▄░█░░░█░█▀██████░█░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░█░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░█░░

praksyda
praksyda
  10 kwietnia 2013
Johnson
Johnson: Praksa

No juz mogłeś jakiś dobry gif dac a nie obrazek Made In china.
Johnson
Johnson
  10 kwietnia 2013

Oj ale trollface jest lepszy :(((

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.