Czemu Romowie są niechciani w Polsce?
lista tematów
[Czat] Pokazała cycki - załącznik w temacie strona 1 z 3
Tolerancja tolerancją,ale jak nie potrafią życ jak ludzie ,to niech okradają swoich.
W ogole te matki niby żebarające z dziećmi spiącymi całymi dniami na rękach wzbudzając litość u przechodniów
to też jeden wielki wał, dzieciaki są narkotyzowane środkami uspokajającymi ,żeby spokojnie siedziały
kilkanascie godzin na kolanach,większość tych dzieci nawet nie jest ich,tylko wypożyczają sobie
oczywiscie za opłatą,niektóre z nich umierają od przedawkowania.
Przykładów można podać więcej ..
ale mi się nie chce,są pasożytami i tyle.
Shaitan: Etam, najlepsi są inwalidzi na wózkach.. a jak zobaczą radiowóz to wózek pod pachę i biegiem
ta... a ja się kiedys zlitowałam ,to było jakieś 8 lat temu..siedziała matka z dzieckiem na dworcu kolejowym ,bo dziecko od 2 dni nic nie jadło ,że niby na obiad zbiera to ja poszłam jej kupic bułki i konserwę...to rzuciła za mną tym jak odeszłam ;]
i weź tu bądź człowiekiem.
praksyda: Shaitan: Etam, najlepsi są inwalidzi na wózkach.. a jak zobaczą radiowóz to wózek pod pachę i biegiem ta... a ja się kiedys zlitowałam ,to było jakieś 8 lat temu..siedziała matka z dzieckiem na dworcu kolejowym ,bo dziecko od 2 dni nic nie jadło ,że niby na obiad zbiera to ja poszłam jej kupic bułki i konserwę...to rzuciła za mną tym jak odeszłam ;] i weź tu bądź człowiekiem.
Dlatego ja takim nie daję.. Wolę dać żulowi na wino, bo przynajmniej kurde szczerze powie..
praksyda: ta... a ja się kiedys zlitowałam ,to było jakieś 8 lat temu..siedziała matka z dzieckiem na dworcu kolejowym ,bo dziecko od 2 dni nic nie jadło ,że niby na obiad zbiera to ja poszłam jej kupić bułki i konserwę...to rzuciła za mną tym jak odeszłam ;]
Moja babcia miała podobną sytuacje. Była gdzieśtam na wycieczce, żebraczka siedziała pod kościołem i prosiła o pieniądze na kanapkę, to moja babcia dała jej swoją, którą wcześniej zrobiła. Żebraczka wyrzuciła przy niej to jedzenie do śmietnika.
Niemniej jednak są ludzie, którzy szczerze proszą o kawałek chleba, bo są naprawdę głodni. Acz ciężko rozpoznać prawdziwą biedę od ściemniania i człowiek zwyczajnie jest przezorny..
Zostałaś wytypowana do pokazania swoich.
gaillard: Niemniej jednak są ludzie, którzy szczerze proszą o kawałek chleba, bo są naprawdę głodni. Acz ciężko rozpoznać prawdziwą biedę od ściemniania i człowiek zwyczajnie jest przezorny..
No właśnie to jest problem... się potem dziwią że znieczulica, jak dasz "głodnemu" kanapkę to ci rzuci nią w twarz
Shaitan: Takim natrętom to w razie potrzeby odpowiadam odpowiednią sentencją, której z oczywistych powodów nie mogę tu przytoczyć
to ja tak ładnie im odpowiadam"dziękuje bardzo,ale poradze sobie"xd
gaillard: Niemniej jednak są ludzie, którzy szczerze proszą o kawałek chleba, bo są naprawdę głodni.
a takich nie poznasz,bo Ci "wytresowani żebracy" niczym sie nie różnią od tych prawdziwych głodujacych.
pytaj sie wyłudzaczy cycków,ich też nie brakuje,pewnie mają cos w swoich"fap folderach"
Shaitan: No właśnie to jest problem... się potem dziwią że znieczulica, jak dasz "głodnemu" kanapkę to ci rzuci nią w twarz
No właśnie tak źle i tak niedobrze. Czort wie, jak postępować. :P
praksyda: a takich nie poznasz,bo Ci "wytresowani żebracy" niczym sie nie różnią od tych prawdziwych głodujacych.
Ano.. jak nisko trzeba upaść, żeby praktykować takie coś i żerować na dobroci serca innych? (: