Goniec
Goniec
  9 kwietnia 2013 (pierwszy post)

Czemu Romowie są niechciani w Polsce? d83ddc49d83ddc4c

Shaitan
Shaitan
  9 kwietnia 2013

Bo to polska, nietolerancyjny kraj.

LazyBone
LazyBone
  9 kwietnia 2013
Goniec
Goniec: Czemu Romowie są niechciani w Polsce?

Bo kradna, ale nawet gdyby nie kradli, to...:
Shaitan
Shaitan: Bo to polska, nietolerancyjny kraj.
praksyda
praksyda
  9 kwietnia 2013

Tolerancja tolerancją,ale jak nie potrafią życ jak ludzie ,to niech okradają swoich.
W ogole te matki niby żebarające z dziećmi spiącymi całymi dniami na rękach wzbudzając litość u przechodniów
to też jeden wielki wał, dzieciaki są narkotyzowane środkami uspokajającymi ,żeby spokojnie siedziały
kilkanascie godzin na kolanach,większość tych dzieci nawet nie jest ich,tylko wypożyczają sobie
oczywiscie za opłatą,niektóre z nich umierają od przedawkowania.
Przykładów można podać więcej ..
ale mi się nie chce,są pasożytami i tyle.

Shaitan
Shaitan
  9 kwietnia 2013
praksyda
praksyda: W ogole te matki niby żebarające z dziećmi spiącymi całymi dniami na rękach wzbudzając litość u przechodniów

Etam, najlepsi są inwalidzi na wózkach.. a jak zobaczą radiowóz to wózek pod pachę i biegiem :rotfl:
praksyda
praksyda
  9 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Etam, najlepsi są inwalidzi na wózkach.. a jak zobaczą radiowóz to wózek pod pachę i biegiem

ta... a ja się kiedys zlitowałam ,to było jakieś 8 lat temu..siedziała matka z dzieckiem na dworcu kolejowym ,bo dziecko od 2 dni nic nie jadło ,że niby na obiad zbiera to ja poszłam jej kupic bułki i konserwę...to rzuciła za mną tym jak odeszłam ;]
i weź tu bądź człowiekiem.
Shaitan
Shaitan
  9 kwietnia 2013
praksyda
praksyda: Shaitan: Etam, najlepsi są inwalidzi na wózkach.. a jak zobaczą radiowóz to wózek pod pachę i biegiem ta... a ja się kiedys zlitowałam ,to było jakieś 8 lat temu..siedziała matka z dzieckiem na dworcu kolejowym ,bo dziecko od 2 dni nic nie jadło ,że niby na obiad zbiera to ja poszłam jej kupic bułki i konserwę...to rzuciła za mną tym jak odeszłam ;] i weź tu bądź człowiekiem.

Dlatego ja takim nie daję.. Wolę dać żulowi na wino, bo przynajmniej kurde szczerze powie..
praksyda
praksyda
  9 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: Wolę dać żulowi na wino, bo przynajmniej kurde szczerze powie..

oni tez są natrętni, na chama chcą wózek z pod marketu odprowadzać :rotfl:
Shaitan
Shaitan
  9 kwietnia 2013
praksyda
praksyda: oni tez są natrętni na chama chcą wózek z pod marketu odprowadzać

Takim natrętom to w razie potrzeby odpowiadam odpowiednią sentencją, której z oczywistych powodów nie mogę tu przytoczyć :ziober2:
gaillard
gaillard
  9 kwietnia 2013
praksyda
praksyda: ta... a ja się kiedys zlitowałam ,to było jakieś 8 lat temu..siedziała matka z dzieckiem na dworcu kolejowym ,bo dziecko od 2 dni nic nie jadło ,że niby na obiad zbiera to ja poszłam jej kupić bułki i konserwę...to rzuciła za mną tym jak odeszłam ;]

Moja babcia miała podobną sytuacje. Była gdzieśtam na wycieczce, żebraczka siedziała pod kościołem i prosiła o pieniądze na kanapkę, to moja babcia dała jej swoją, którą wcześniej zrobiła. Żebraczka wyrzuciła przy niej to jedzenie do śmietnika.
Niemniej jednak są ludzie, którzy szczerze proszą o kawałek chleba, bo są naprawdę głodni. Acz ciężko rozpoznać prawdziwą biedę od ściemniania i człowiek zwyczajnie jest przezorny..
Precious
Precious
  9 kwietnia 2013
GDZIE SĄ TE CYCKI DO UJA ?! :D

A Rumuny kradnom.
Shaitan
Shaitan
  9 kwietnia 2013
Precious
Precious: GDZIE SĄ TE CYCKI

Zostałaś wytypowana do pokazania swoich.

gaillard
gaillard: Niemniej jednak są ludzie, którzy szczerze proszą o kawałek chleba, bo są naprawdę głodni. Acz ciężko rozpoznać prawdziwą biedę od ściemniania i człowiek zwyczajnie jest przezorny..

No właśnie to jest problem... się potem dziwią że znieczulica, jak dasz "głodnemu" kanapkę to ci rzuci nią w twarz :zonk:
praksyda
praksyda
  9 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Takim natrętom to w razie potrzeby odpowiadam odpowiednią sentencją, której z oczywistych powodów nie mogę tu przytoczyć

to ja tak ładnie im odpowiadam"dziękuje bardzo,ale poradze sobie"xd
gaillard
gaillard: Niemniej jednak są ludzie, którzy szczerze proszą o kawałek chleba, bo są naprawdę głodni.

a takich nie poznasz,bo Ci "wytresowani żebracy" niczym sie nie różnią od tych prawdziwych głodujacych.
Precious
Precious: GDZIE SĄ TE CYCKI

pytaj sie wyłudzaczy cycków,ich też nie brakuje,pewnie mają cos w swoich"fap folderach"
gaillard
gaillard
  9 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: No właśnie to jest problem... się potem dziwią że znieczulica, jak dasz "głodnemu" kanapkę to ci rzuci nią w twarz

No właśnie tak źle i tak niedobrze. Czort wie, jak postępować. :P
praksyda
praksyda: a takich nie poznasz,bo Ci "wytresowani żebracy" niczym sie nie różnią od tych prawdziwych głodujacych.

Ano.. jak nisko trzeba upaść, żeby praktykować takie coś i żerować na dobroci serca innych? (:
LazyBone
LazyBone
  9 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Zostałaś wytypowana do pokazania swoich.

Podbijam, co by to zdanie nie pozostalo bez echa.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.