Hej! Pisze ten temat w stanie upojenia alkoholowego wiec wybaczcie literowki. Po co Go pisze? Chce Wam opowiedziec historie o Sobie. W gruncie rzeczy nie historie, tylko refleksje - jak wiadomo, osobista. Dzis zrozumialem sam, bez niczyjej pomocy - jestesm alkoholikiem. Przegralem przez alkohol wiele sytuacji w zyciu. Nie bede pisal o szczegolach, przeslanie jest jasne. Musze Sobie w jakis sposob pomoc, poniewaz nie moge liczyc na osoby z zewnatrz. Poki sam nie podejme odpowiedniej decyzji, nikt Jej za Mnie nie podejmie.
Jade dzis na zastrzyk. Nie wiem po co o tym tutaj pisze, chyba zzylem sie z czatem i forum przez te kilka lat. Jade na zastrzyk, koncze z piciem. Trzymajcieza Mnie kciuki. Notabene: Mam o wiele wiecej do powiedsenia, lecz nie mam na to sily. Jeszcze raz powtorze... zyczcie powodzenia:
lista tematów
[Czat] Łajza
Lubię Twój stan upojenia alkoholowego. Podobno wtedy mówi się najszczerszą prawdę a Ty mi w takich chwilach miłość wyznawałes trzymam kciuki:-)
Konto usunięte: Hej! Pisze ten temat w stanie upojenia alkoholowego wiec wybaczcie literowki. Po co Go pisze? Chce Wam opowiedziec historie o Sobie. W gruncie rzeczy nie historie, tylko refleksje - jak wiadomo, osobista. Dzis zrozumialem sam, bez niczyjej pomocy - jestesm alkoholikiem. Przegralem przez alkohol wiele sytuacji w zyciu. Nie bede pisal o szczegolach, przeslanie jest jasne. Musze Sobie w jakis sposob pomoc, poniewaz nie moge liczyc na osoby z zewnatrz. Poki sam nie podejme odpowiedniej decyzji, nikt Jej za Mnie nie podejmie. Jade dzis na zastrzyk. Nie wiem po co o tym tutaj pisze, chyba zzylem sie z czatem i forum przez te kilka lat. Jade na zastrzyk, koncze z piciem. Trzymajcieza Mnie kciuki. Notabene: Mam o wiele wiecej do powiedsenia, lecz nie mam na to sily. Jeszcze raz powtorze... zyczcie powodzenia:
Grunt to umieć się do tego przyznać. To już 80% sukcesu.
hihihi z alkoholem nie ma żartów tak samo z maryśka zaczyna się niewinnie a pozniej sie czlowiek stacza na samo dno bez mozliwosci poprawienia swojej sytuacji bo sie zwyczajnie siebie nie kontroluje... :-D takze endżoj alko papieroski narkotyki i inne dopalacze ktore wczesniej czy pozniej zbiora swoje żniwo :-D peace :-D