LazyBone
LazyBone
  4 marca 2013 (pierwszy post)

Hej! Pisze ten temat w stanie upojenia alkoholowego wiec wybaczcie literowki. Po co Go pisze? Chce Wam opowiedziec historie o Sobie. W gruncie rzeczy nie historie, tylko refleksje - jak wiadomo, osobista. Dzis zrozumialem sam, bez niczyjej pomocy - jestesm alkoholikiem. Przegralem przez alkohol wiele sytuacji w zyciu. Nie bede pisal o szczegolach, przeslanie jest jasne. Musze Sobie w jakis sposob pomoc, poniewaz nie moge liczyc na osoby z zewnatrz. Poki sam nie podejme odpowiedniej decyzji, nikt Jej za Mnie nie podejmie.
Jade dzis na zastrzyk. Nie wiem po co o tym tutaj pisze, chyba zzylem sie z czatem i forum przez te kilka lat. Jade na zastrzyk, koncze z piciem. Trzymajcieza Mnie kciuki. Notabene: Mam o wiele wiecej do powiedsenia, lecz nie mam na to sily. Jeszcze raz powtorze... zyczcie powodzenia:

Bianka
Bianka
  4 marca 2013

:czyma kciuki: :xxx

praksyda
praksyda
  4 marca 2013

aha,dzięki za info.

SyIwia
SyIwia
  4 marca 2013

Lubię Twój stan upojenia alkoholowego. Podobno wtedy mówi się najszczerszą prawdę a Ty mi w takich chwilach miłość wyznawałes :crylol: trzymam kciuki:-)

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  4 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem po co o tym tutaj pisze, chyba zzylem sie z czatem i forum przez te kilka lat

śmiechłem bo wiekszosc podludzi stad tak ma xD
Shaitan
Shaitan
  4 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej! Pisze ten temat w stanie upojenia alkoholowego wiec wybaczcie literowki. Po co Go pisze? Chce Wam opowiedziec historie o Sobie. W gruncie rzeczy nie historie, tylko refleksje - jak wiadomo, osobista. Dzis zrozumialem sam, bez niczyjej pomocy - jestesm alkoholikiem. Przegralem przez alkohol wiele sytuacji w zyciu. Nie bede pisal o szczegolach, przeslanie jest jasne. Musze Sobie w jakis sposob pomoc, poniewaz nie moge liczyc na osoby z zewnatrz. Poki sam nie podejme odpowiedniej decyzji, nikt Jej za Mnie nie podejmie. Jade dzis na zastrzyk. Nie wiem po co o tym tutaj pisze, chyba zzylem sie z czatem i forum przez te kilka lat. Jade na zastrzyk, koncze z piciem. Trzymajcieza Mnie kciuki. Notabene: Mam o wiele wiecej do powiedsenia, lecz nie mam na to sily. Jeszcze raz powtorze... zyczcie powodzenia:

Grunt to umieć się do tego przyznać. To już 80% sukcesu.
Mlody
Mlody
  4 marca 2013

kocham łajze

Goniec
Goniec
  4 marca 2013

jeszcze sie napijem.

LazyBone
LazyBone
  6 marca 2013

Bumpuje - zartowalem

SzaryChIopaczek
SzaryChIopaczek
  6 marca 2013
www.karachan.org/b/
Ortodoksalny
Ortodoksalny
  7 marca 2013

AHA.

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  7 marca 2013

Dostęp do czata został zablokowany do 2013-03-07 153349.

Shaitan
Shaitan
  7 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dostęp do czata został zablokowany do 2013-03-07 1549.

OjejQ...
supaant
supaant
  7 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Bumpuje - zartowalem

hihihi z alkoholem nie ma żartów tak samo z maryśka zaczyna się niewinnie a pozniej sie czlowiek stacza na samo dno bez mozliwosci poprawienia swojej sytuacji bo sie zwyczajnie siebie nie kontroluje... :-D takze endżoj alko papieroski narkotyki i inne dopalacze ktore wczesniej czy pozniej zbiora swoje żniwo :-D peace :-D
LazyBone
LazyBone
  7 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: takze endżoj alko papieroski narkotyki i inne dopalacze

Ja nie z takich
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.