...bo dalej nie usunal mnie z CL
Ale nie o tym temat. W zasadzie to sam nie wiem o czym ma on byc, generalnie chcialbym pozdrowic czatusi, ktorzy za mna tesknia tj. za moimi debilnymi tekstami i upomnieniami/banami za byle gowno
Teraz tega rozkmina co by tu napisac, zeby temat z miejsca nie polecial do zamkniecia.. Ot paradoks, ogolnie na dziale panuje syf, a niektorzy fp czesc tematow zamykaja hmm...
Co nowego na czacie? Kartofel serio bije fejm? Bo widzialem ostatnio, ze powiekszylo sie jego grono ziomkow xd Jakies nowe hiperzajebiste romanse? Ktos sie pocial przez bana? Ktos rozeslal swoje cycki?
lista tematów
[Czat] Nie moge sie pobawic z sebuchem... strona 5 z 7
To ja wyjaśnię.
W treść nie ma co wnikać bo faktycznie pisał ją debil,kluczem jest sam temat owego topicu czyli zabawa z Sebuchem.Bogusław N pseudonim Szitan dniami i nocami marzy o tym,by Sebuch wsadził mu jakiś ciekawy przedmiot w tyłek,ewentualnie swojego falusa aczkolwiek wątpię by któraś ze stron o tym faktycznie marzyła.Toteż powstał ku temu temab,raz że w/w Sebuch ma swoich ziomków do wsadzania dildo,dwa Sebuch używa cl toteż Szitan teoretycznie nie może się do niego zbliżyć
muszę się leczyć xd