...bo dalej nie usunal mnie z CL
Ale nie o tym temat. W zasadzie to sam nie wiem o czym ma on byc, generalnie chcialbym pozdrowic czatusi, ktorzy za mna tesknia tj. za moimi debilnymi tekstami i upomnieniami/banami za byle gowno
Teraz tega rozkmina co by tu napisac, zeby temat z miejsca nie polecial do zamkniecia.. Ot paradoks, ogolnie na dziale panuje syf, a niektorzy fp czesc tematow zamykaja hmm...
Co nowego na czacie? Kartofel serio bije fejm? Bo widzialem ostatnio, ze powiekszylo sie jego grono ziomkow xd Jakies nowe hiperzajebiste romanse? Ktos sie pocial przez bana? Ktos rozeslal swoje cycki?
lista tematów
[Czat] Nie moge sie pobawic z sebuchem... strona 1 z 7
cchyba za co ja tam trafilem xd teoretycznie pamietam, praktycznie wyrabane.a ty hmmm... No mniej wiecej tez kumam o co chodzilo xd
aaaaa ja chce kompa, mikolaj ciul.
no chyba tak, daj się czasem i mje pomylić,łokej? ;>
Tego kocha, do mnie kochanie... ech, postępujesz jak ja, każdego kochasz, jak ja każdą niemal Masz skończone czynaście lat, shajtan kocha tylko tfunastki (górna granica, tak żem od kartofla przeczytał) Tak, to prawda, nie kłamczę :P
Abaddon: Tego kocha, do mnie kochanie... ech, postępujesz jak ja, każdego kochasz, jak ja każdą niemal Masz skończone czynaście lat, shajtan kocha tylko tfunastki (górna granica, tak żem od kartofla przeczytał) Tak, to prawda, nie kłamczę :P
ja was wszystkoch kocham x33333333333333333333333333333333333333333333333