leser
leser
  22 listopada 2012 (pierwszy post)

Hej. Chcialbym zamiescic w tym miejscu poezje, ktora wlasnorecznie wystukalem na klawiaturze... Glownym bohaterem jest czlowiek legĘda LEO vel DRANEII vel GEJ Z WAMPA! :D
(nie obraza go to) zeby nie bylo. wiec milej lektury XD

Leos jestes gejem z wampa, wciaz wsluchujesz sie w winampa. myslisz, ze tutaj zablyszysz? na lajfie cie kazdy niszczy. myslisz, ze masz nadmiar fejmu, idz Qtasa wciaz obejmuj. nie zawracaj mi tu dupy, lykaj ciagle swoje gluty i nie wkurzaj mnie juz bardziej, bo rozwale ci twoj gardziel

Leos pedale kochany jestes w dupeczke yebunny. Chcac cie wyrznac jeszcze troszke musisz przetrzec sobie broszke. Bedac w pasywnej pozycji jestes dostepny dla wszystkich. lubisz jak cie pchaja w dupe, uja w buzie brac z keczupem, lubisz takze scisnac jaja, gdy cie rucha cala zgraja.

Czy mam talent?

ahahahahahahahah
ahahahahahahahah
  22 listopada 2012

hahahahahahahahaahha :DDDD

leser leser glupia palo, i co ci to dzis dalo ? napisales pare wierszykow i sie podniecasz sikasz do nocnikow, robisz lody dzis kazdemu zeby bylo po twojemu. Aldek Aldek Alduś mój kochany w dupke ruchany, szukasz chlopca dzis do parki, nie interesuja cie juz szparki. Stales sie gejuchem bo grzebierz koledze w dupie paluchem :D Taki jest dzis leserek, co z palki wysysa serek :DDDD :*

Niereformowalny
Niereformowalny
  22 listopada 2012

hahahah xD

leser
leser
  22 listopada 2012

Na ten dis ci odpowiadam, bo chrupkami sie zajadam. Dajac upust tejze presji musze pozbyc sie agresji... Skierowane w twoja strone, slowa pieknie przedstawione, beda tutaj zawieraly analne moraly ;d
Wiec Marcinku moj kochany, ma analna rozpustnico zrobilbym dla ciebie wszystko byle spojrzec w twoje lico i powiedziec ssij qrwico :D jestes nade doskonaly w taganiu facetom paly, kto ci do buzi nie wlozy, Leos zawsze zalagodzi! A cisnienie z tym zwiazane, kiedy wyjdzie na powierzchnie, leci prosto do kubeczka, Leos pije zamiast mleczka :D

ahahahahahahahah
ahahahahahahahah
  22 listopada 2012

Ja se wlasnie jem pistacje, ja i tak wiem ze ja mam racje. To sa dla mnie na stojaca te owacje. Robisz pale na kolacje, walisz gruche i dochodzisz na poduche. Czy to takie fajne jest zajecie ? kurde nie wiem ale ty masz o tym spore pojecie, masz u chlopcow niezle wziecie. Dla mnie to jest obrzydliwe, a dla ciebie urokliwe. Leserku nasz kochany, my ci troche rad tu damy, my tu gejow nie szukamy, ale Aldek zaraz ! czekaj ! czy my cos wspolnego mamy ?! to jest jasne ! ty masz siusiaka ja mam siusiaka ! lecz ty bierzesz dzis do buzi, a ja mam dzis od ciebie luzik :D nie mam dzisiaj troszke weny no bo leser ssa od rana peny :D

leser
leser
  22 listopada 2012

jestesmy p00yeb@n! :(

ahahahahahahahah
ahahahahahahahah
  22 listopada 2012

ale tylko tak troszke :D

Dee
Dee
  22 listopada 2012

ja chyba jednak nie lubie poezji ;x

pablo04458
pablo04458
  22 listopada 2012

ale macie nie równo pod kopuło ;D

Niereformowalny
Niereformowalny
  22 listopada 2012

Kukuryku fiku miku leser kupe ma w nocniku,dupa brudna obesrana od tej sraki mokra faja.Przyszedł Sebuch obeznany by podetrzeć leserowi wary.Jednak papier był zbyt cięnki i sebuchowi weszły trzy serdelki.wnet na pomoc przyszedł leo,by pokazac swoją niemoc.Więc na pomoc wpadam ja,zapodaje wam kartofle dwa, jeden w dupe drugi w picze niech wam będzie dobrze bicze :ziober2:

Sebuch
Sebuch
  22 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jednak papier był zbyt cięnki i sebuchowi weszły trzy serdelki

hahahaha yeblem !!
Niereformowalny
Niereformowalny
  22 listopada 2012
Sebuch
Sebuch: ahahaha yeblem !!

XDDDDDDD

Wyczuwam masowe czerwone kreski ;3
Sebuch
Sebuch
  22 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyczuwam masowe czerwone kreski ;3

to nie moja podpaska , sorry :D
Niereformowalny
Niereformowalny
  22 listopada 2012
Sebuch
Sebuch: to nie moja podpaska , sorry :D

to pewnie soluxa XD
Sebuch
Sebuch
  22 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to pewnie soluxa XD

on jeszcze zyje xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.