leser
leser
  22 listopada 2012 (pierwszy post)

Hej. Chcialbym zamiescic w tym miejscu poezje, ktora wlasnorecznie wystukalem na klawiaturze... Glownym bohaterem jest czlowiek legĘda LEO vel DRANEII vel GEJ Z WAMPA! :D
(nie obraza go to) zeby nie bylo. wiec milej lektury XD

Leos jestes gejem z wampa, wciaz wsluchujesz sie w winampa. myslisz, ze tutaj zablyszysz? na lajfie cie kazdy niszczy. myslisz, ze masz nadmiar fejmu, idz Qtasa wciaz obejmuj. nie zawracaj mi tu dupy, lykaj ciagle swoje gluty i nie wkurzaj mnie juz bardziej, bo rozwale ci twoj gardziel

Leos pedale kochany jestes w dupeczke yebunny. Chcac cie wyrznac jeszcze troszke musisz przetrzec sobie broszke. Bedac w pasywnej pozycji jestes dostepny dla wszystkich. lubisz jak cie pchaja w dupe, uja w buzie brac z keczupem, lubisz takze scisnac jaja, gdy cie rucha cala zgraja.

Czy mam talent?

leser
leser
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kukuryku fiku miku leser kupe ma w nocniku,dupa brudna obesrana od tej sraki mokra faja.Przyszedł Sebuch obeznany by podetrzeć leserowi wary.Jednak papier był zbyt cięnki i sebuchowi weszły trzy serdelki.wnet na pomoc przyszedł leo,by pokazac swoją niemoc.Więc na pomoc wpadam ja,zapodaje wam kartofle dwa, jeden w dupe drugi w picze niech wam będzie dobrze bicze

przyszedl solux do ziemniaka, mowi: ale bedzie draka! tam na czacie mnie disuja, dupki mi nie odpisuja, w moje bajki nikt nie wierzy, pojde chyba skoczyc z wiezy. moze wtedy kiedy skocze, podczas frywolnego lotu, doznam ostrego krwotoku, ptak mnie osra gestym kalem, pomysle, ze oszalalem, uswiadomie sobie wtedy: naklepalem sobie biedy.
praksyda
praksyda
  23 listopada 2012

Co ja czytam,:szok:
trawa staniała,czy wy juz cos mocniejszego bierzecie?

Maryla
Maryla
  23 listopada 2012
LITERATURA I POEZJA! 276427642764
Jestem bardzo poruszona, że ktokolwiek z czatu (poza Marcinem S. i mną) docenił jej piękno. Moje serce rośnie, kiedy czytam te słowa, przesycone licznymi środkami artystycznymi! Koniecznie pokażę ten temat Marcie1234, z całą pewnością będzie równie mocno wzruszona, jak ja teraz! Gratuluję talentu, drogi Aldku! d83ddc4f 2764

leser
leser: LEO vel DRANEII vel GEJ Z WAMPA

d83dde31 Toż to skandal. Jakbym ja Marcina nazwała gejem, myślę, że odpisałby mi coś równie miłego, co musiałabym mocno ocenzurować, by to móc na forumie zacytować!
Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012

leser gej wozi klej,dmucha balonika, pije pali konia wali w nosie ma soluxa (:and: nie wiedziałem jaki login tu spasuje ) Xd

Maryla
Maryla
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: leser gej wozi klej,dmucha balonika, pije pali konia wali w nosie ma soluxa

2764

Krzysztof, widzę w Tobie spory potencjał.
Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012
Maryla
Maryla: Krzysztof, widzę w Tobie spory potencjał.

co Ty powiesz:D
Maryla
Maryla
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co Ty powiesz:D

Naprawdę. Widzę Cię na najbardziej prestiżowych imprezach kulturalnych w naszym kraju. :)
Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012
Maryla
Maryla: najbardziej prestiżowych imprezach kulturalnych w naszym kraju.

"debile wśród nas"?:D
Maryla
Maryla
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: "debile wśród nas"?:D

Ależ nie! 261d Mam na myśli wieczorki poetyckie, wieczorne spotkania miłośników literatury, wernisaże i tak dalej!
Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012
Maryla
Maryla: Niereformowalny:"debile wśród nas"?:D Ależ nie! Mam na myśli wieczorki poetyckie, wieczorne spotkania miłośników literatury, wernisaże i tak dalej!

Chyba Cię Bóg opuścił :D
Maryla
Maryla
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba Cię Bóg opuścił :D

Och.. Śmiem napisać, że nigdy go ze mną nie było :zabawa: :-).
Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012
Maryla
Maryla: Niereformowalny:Chyba Cię Bóg opuścił :D Och.. Śmiem napisać, że nigdy go ze mną nie było :-).

niewierna!sidła shaitana cię opętają
Maryla
Maryla
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niewierna!sidła shaitana cię opętają

W końcu mnie przytuli :zabawa: Marzę o tym od tak dawna.. A jednak fotka spełnia marzenia! 2764
gaillard
gaillard
  23 listopada 2012

Zaproście jeszcze tutaj Zuą, to Was tak zdissuje, że nie będziecie wiedzieli jak się wylogować. :zabawa:

Maryla
Maryla
  23 listopada 2012

Ja nie wiem jak się wylogować, więc mam ustawione "zapamiętaj", więc fotka oldetajm. :zabawa:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.