Hej. Chcialbym zamiescic w tym miejscu poezje, ktora wlasnorecznie wystukalem na klawiaturze... Glownym bohaterem jest czlowiek legĘda LEO vel DRANEII vel GEJ Z WAMPA! :D
(nie obraza go to) zeby nie bylo. wiec milej lektury XD
Leos jestes gejem z wampa, wciaz wsluchujesz sie w winampa. myslisz, ze tutaj zablyszysz? na lajfie cie kazdy niszczy. myslisz, ze masz nadmiar fejmu, idz Qtasa wciaz obejmuj. nie zawracaj mi tu dupy, lykaj ciagle swoje gluty i nie wkurzaj mnie juz bardziej, bo rozwale ci twoj gardziel
Leos pedale kochany jestes w dupeczke yebunny. Chcac cie wyrznac jeszcze troszke musisz przetrzec sobie broszke. Bedac w pasywnej pozycji jestes dostepny dla wszystkich. lubisz jak cie pchaja w dupe, uja w buzie brac z keczupem, lubisz takze scisnac jaja, gdy cie rucha cala zgraja.
Czy mam talent?
lista tematów
[Czat] Wiersze! strona 2 z 4
Konto usunięte: Kukuryku fiku miku leser kupe ma w nocniku,dupa brudna obesrana od tej sraki mokra faja.Przyszedł Sebuch obeznany by podetrzeć leserowi wary.Jednak papier był zbyt cięnki i sebuchowi weszły trzy serdelki.wnet na pomoc przyszedł leo,by pokazac swoją niemoc.Więc na pomoc wpadam ja,zapodaje wam kartofle dwa, jeden w dupe drugi w picze niech wam będzie dobrze bicze
przyszedl solux do ziemniaka, mowi: ale bedzie draka! tam na czacie mnie disuja, dupki mi nie odpisuja, w moje bajki nikt nie wierzy, pojde chyba skoczyc z wiezy. moze wtedy kiedy skocze, podczas frywolnego lotu, doznam ostrego krwotoku, ptak mnie osra gestym kalem, pomysle, ze oszalalem, uswiadomie sobie wtedy: naklepalem sobie biedy.
LITERATURA I POEZJA!
Jestem bardzo poruszona, że ktokolwiek z czatu (poza Marcinem S. i mną) docenił jej piękno. Moje serce rośnie, kiedy czytam te słowa, przesycone licznymi środkami artystycznymi! Koniecznie pokażę ten temat Marcie1234, z całą pewnością będzie równie mocno wzruszona, jak ja teraz! Gratuluję talentu, drogi Aldku!
Toż to skandal. Jakbym ja Marcina nazwała gejem, myślę, że odpisałby mi coś równie miłego, co musiałabym mocno ocenzurować, by to móc na forumie zacytować!
Jestem bardzo poruszona, że ktokolwiek z czatu (poza Marcinem S. i mną) docenił jej piękno. Moje serce rośnie, kiedy czytam te słowa, przesycone licznymi środkami artystycznymi! Koniecznie pokażę ten temat Marcie1234, z całą pewnością będzie równie mocno wzruszona, jak ja teraz! Gratuluję talentu, drogi Aldku!
Toż to skandal. Jakbym ja Marcina nazwała gejem, myślę, że odpisałby mi coś równie miłego, co musiałabym mocno ocenzurować, by to móc na forumie zacytować!
leser gej wozi klej,dmucha balonika, pije pali konia wali w nosie ma soluxa ( nie wiedziałem jaki login tu spasuje ) Xd