Turka sto lat wiem że 10 10 :D to Twój dzień wiec chcę być pierwszy :D i zakładam temat dzień wcześniej :D a to coś dla Ciebie http://jaskolka.net/pliki/2010/02/tort_06n.jpg a teraz chyba pora na życzenia więc sto lat bez sexu, mogę być chamski :D spełnienia marzeń zdrówka i pomyślności oraz wiele radośći
lista tematów
[Czat] Turka
chyba 10.11
przylaczam sie do zyczen, aczkolwiek przeczyta to pewnie za jakis blizej nieokreslony czas, bo rzadko juz bywa na fotce.
BOOOOOOOOOOOOŻĘ :)
ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))[color=violet]BOOOOOOOOOOOOŻĘ :) ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))
BOOOOOOOOOOOOŻĘ :) ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))[color=violet]BOOOOOOOOOOOOŻĘ :) ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.