lista tematów
[Czat] Turka
Turka sto lat wiem że 10 10 :D to Twój dzień wiec chcę być pierwszy :D i zakładam temat dzień wcześniej :D a to coś dla Ciebie http://jaskolka.net/pliki/2010/02/tort_06n.jpg a teraz chyba pora na życzenia więc sto lat bez sexu, mogę być chamski :D spełnienia marzeń zdrówka i pomyślności oraz wiele radośći
chyba 10.11 
przylaczam sie do zyczen, aczkolwiek przeczyta to pewnie za jakis blizej nieokreslony czas, bo rzadko juz bywa na fotce.

przylaczam sie do zyczen, aczkolwiek przeczyta to pewnie za jakis blizej nieokreslony czas, bo rzadko juz bywa na fotce.
BOOOOOOOOOOOOŻĘ :)
ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))[color=violet]BOOOOOOOOOOOOŻĘ :) ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))
ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))[color=violet]BOOOOOOOOOOOOŻĘ :) ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))
BOOOOOOOOOOOOŻĘ :) ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))[color=violet]BOOOOOOOOOOOOŻĘ :) ALE MIŁO MI SIĘ ZROBIŁO :))) DZIĘKUJĘ BARDZO MICHAŁ I RESZCIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!! :)))
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.