lista tematów
[Czat] Co wam się nie podoba na czacie? strona 4 z 4
Masz zepsuty profil :D Z tego co wiem, innym działa
O, a tego nie wiedziałam. Być może dlatego, że nie mam zwyczaju pisać z ludźmi, którzy na tyle nie znoszą mojego profilu, by dodawać mnie na czarną listę Dzięki za info :D
gaillard: O, a tego nie wiedziałam. Być może dlatego, że nie mam zwyczaju pisać z ludźmi, którzy na tyle nie znoszą mojego profilu, by dodawać mnie na czarną listę
no czasami jest tak, że ktoś doda mnie na cl jak dam jedynke, wczesniej jeszcze wysle mi pw z wiązanką, a później sie dziwią, dlaczego ja im odpisuje...
w sumie. ja mam kogoś na CL a on i tak może do mnie pisać
Eve: no czasami jest tak, że ktoś doda mnie na cl jak dam jedynke, wczesniej jeszcze wysle mi pw z wiązanką, a później sie dziwią, dlaczego ja im odpisuje...
w sumie. ja mam kogoś na CL a on i tak może do mnie pisać
E, zweryfikowałam to. Właśnie sprawdziłam na drugim koncie czy mogę wysyłać pw do osób, które dodał mnie do cl i mogłam. Zatem my jako moderatorzy, nie mamy dodatkowych mocy związanych z pw - każdy to ma. Z tą czarną listą, to jednak trzy światy są.
Szczerze? Jeszcze wczoraj ja też bym się dziwiła :D
U, spore grono wielbicieli. Mnie już tak chętnie do czarnej listy nie dodają, a nawet i masowo mnie z niej usuwają :o Może dlatego, że jak już dodasz kogoś na cl, to Ty też nie możesz wchodzić na profil tej osoby ]:->