taxslodka1992
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
taxslodka1992
  15 lipca 2012 (pierwszy post)

Czesc jestem nowa w miescie munche (de) do spedzania razem wolnego czasu.do imprezowania i spodkan w kawiarni.. Pozdrawiam

Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012

1. pokój Zagranica.
2. forum Randka.
:bye: :-).

Maja
Maja
  15 lipca 2012

Forum to nie czaciQ ^^ Nie tutaj Misiu Pysiu :tak:
Kamilcia jakaś Ty mądra...... ohhh d83ddc98

Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012
Maja
Maja: Kamilcia jakaś Ty mądra...... ohhh

wję :zakochany:
taxslodka1992
taxslodka1992
  15 lipca 2012

1.Weszlam na czesc forum gdzie pisalo czat.... 2. Ja mam gdzie mieszkac nie szukam zadnego pokoju...3.szukam znajomych a nie chlopaka wiec na portal randkowy - bez sensu... Dziekuje za pomoc :-) pozdrawiam ;-)

taxslodka1992
taxslodka1992
  15 lipca 2012

Wiec szukam znajomych w munchen :-) pozdrawiam

Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012

Zupełnie nie zrozumiałaś, ale to nic, powodzenia i przyjemności.

taxslodka1992
taxslodka1992
  15 lipca 2012

Co mialam nie zrozumiec ?? Sorry ale wydaje mi sie ze szlusznie wlasnie tu to napisalam... Pozatym nikt cie o zdanie nie pyta...

Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012

Chociażby to, że w moim pierwszym poście wkleiłam Ci przekierowanie do pokoju czatowego, a nie 'mieszkalnego', jak to zrozumiałaś. I chociażby to, że niepotrzebnie sugerujesz się nazwą forum randki, bo równie dobrze mogłabyś napisać, że szukasz znajomych, jesteś nowa w nieznanym mieście, a tutaj zazwyczaj wchodzą osoby, które są bezpośrednio związane z czatem. Rozumiesz?

taxslodka1992
taxslodka1992: Pozatym nikt cie o zdanie nie pyta

Napisałaś do ogółu, do którego jakby nie patrzeć należę, przykro mi, jeżeli nie spełniłam Twoich 'wymagań'.
taxslodka1992
taxslodka1992
  15 lipca 2012

Nie chodzi o jakie kolwiek wymagania ... Ale to nie mile co mi napisalas to raz a po drugie moglas to zostawic dla siebie a nie unosic sie ... I jaka to ty madra.. Dziekuje za pomoc...

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  15 lipca 2012
taxslodka1992
taxslodka1992: 1.Weszlam na czesc forum gdzie pisalo czat.... 2. Ja mam gdzie mieszkac nie szukam zadnego pokoju...3.szukam znajomych a nie chlopaka wiec na portal randkowy - bez sensu... Dziekuje za pomoc :-) pozdrawiam ;-)

Faktycznie głupich nie sieją.
Tepa dzida jak nie wiem co. Polecam poczytać regulamin.

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

taxslodka1992
taxslodka1992
  15 lipca 2012

Przykro ze musialam sie z taka krytyka spodkac... Choc nikomu nic zlego nie zrobilam... Jesli wam to tak bardzo przeszkadza to napiszcie do fotki o usuniecie proste..

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  15 lipca 2012
taxslodka1992
taxslodka1992: Przykro ze musialam sie z taka krytyka spodkac... Choc nikomu nic zlego nie zrobilam... Jesli wam to tak bardzo przeszkadza to napiszcie do fotki o usuniecie proste..

o zamknięcie tematu. Bo z takim tematem na forum randka ( i tam nie musisz się z nikim umawiać na randkę, lub na czat najeżdżasz na taki pasek u góry z napisem ROZRYWKA i tam ruga pozycja CZAT NIE FORUM) poznasz za pewnie kogoś...
P.S. Chyba wytłumaczyłam jasno.

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.