Czesc jestem nowa w miescie munche (de) do spedzania razem wolnego czasu.do imprezowania i spodkan w kawiarni.. Pozdrawiam
[Czat] szukam nowych znajomych - munchen
1.Weszlam na czesc forum gdzie pisalo czat.... 2. Ja mam gdzie mieszkac nie szukam zadnego pokoju...3.szukam znajomych a nie chlopaka wiec na portal randkowy - bez sensu... Dziekuje za pomoc :-) pozdrawiam ;-)
Co mialam nie zrozumiec ?? Sorry ale wydaje mi sie ze szlusznie wlasnie tu to napisalam... Pozatym nikt cie o zdanie nie pyta...
Chociażby to, że w moim pierwszym poście wkleiłam Ci przekierowanie do pokoju czatowego, a nie 'mieszkalnego', jak to zrozumiałaś. I chociażby to, że niepotrzebnie sugerujesz się nazwą forum randki, bo równie dobrze mogłabyś napisać, że szukasz znajomych, jesteś nowa w nieznanym mieście, a tutaj zazwyczaj wchodzą osoby, które są bezpośrednio związane z czatem. Rozumiesz?
Napisałaś do ogółu, do którego jakby nie patrzeć należę, przykro mi, jeżeli nie spełniłam Twoich 'wymagań'.
Nie chodzi o jakie kolwiek wymagania ... Ale to nie mile co mi napisalas to raz a po drugie moglas to zostawic dla siebie a nie unosic sie ... I jaka to ty madra.. Dziekuje za pomoc...
Faktycznie głupich nie sieją.
Tepa dzida jak nie wiem co. Polecam poczytać regulamin.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Przykro ze musialam sie z taka krytyka spodkac... Choc nikomu nic zlego nie zrobilam... Jesli wam to tak bardzo przeszkadza to napiszcie do fotki o usuniecie proste..
o zamknięcie tematu. Bo z takim tematem na forum randka ( i tam nie musisz się z nikim umawiać na randkę, lub na czat najeżdżasz na taki pasek u góry z napisem ROZRYWKA i tam ruga pozycja CZAT NIE FORUM) poznasz za pewnie kogoś...
P.S. Chyba wytłumaczyłam jasno.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.