hejka, dzisiaj mam urodziny, wiec wszystkiego najlepszego dla mnie. Jestem wlasnie u Fantastycznej Beaty, wczoraj bylysmy na epoce lodowcowej 4 3D, ale slabe efekty 3D, mimo to sam film zawsze spoko:P ogladamy sobie teraz polsat i jemy pryncypalki i dzisiaj sobie jade do domu, to tyle. Hejcia!
Aaaa, Beata kazala napisac, ze burza zniszczyla jej laptopa, ale niedlugo do was wroci. Jezeli chcecie wspomoc Beate datkami na lapka, to piszcie na prv, to wam podam nr konta :P a teraz koncze, heeejka!
lista tematów
[Czat] urodziny
hejcia :) w takim razie wszystkiego najlepszego !!
pozdro dla Beciaka :)
o muj Borze ;c
Konto usunięte: Jezeli chcecie wspomoc Beate datkami na lapka, to piszcie na prv, to wam podam nr konta :P
przesle pare centow
Ja miałem urodziny 26 Stycznia to się odrazu podłączę pod temat
Urodzinowy kabaczek dla wszystkich którzy wyjątkowo w tym roku obchodzą swoje urodziny!
mój 1 post na chacie, nigdy tu nie wrócę
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
boże, anitko wiem, że jesteś młoda, ale takie poke tematy to przesada . pozdrów beate, życz jej szybkiego powrotu na fotke, niech nie udaje, że wygrywa życie i w ogóle wszystkiego najlepszego for you,
pozdrawiam, kochająca babcia.