1. Próba zwrócenia uwagi - patrzycie się na lkobiete a kiedy ona sie na ciebie popatrzy to po prostu odwracasz wzrok i udajesz, że w ogóle jej nie ma tam i masz ją w dupie. Tą metodą zwrócisz jej uwage i może ci się już po kilku takich razach uważniej przyglądać. Robisz to do czasu kiedy ona sama zacznie się na ciebie patrzyć i to ty będziesz spotykał jej wzrok na sobie częściej niż ona twój na sobie. Jeśli tak sie stanie to:
2. Wyparcie - Przez 2-3 dni w ogóle na nią nie patrzymy i mamy ją gdzies. (w tym momencie trudno sie powstrzymac ale jakos musicie ) Jeśli ten okres minął spokojnie i zaliczyliscie go to następnym etapem jest:
3. Powrót do łask- Znowu zaczynasz patrzyć się na nią tylko tym razem Pierwszy wasz kontakt wzrokowy po 2-3 dniach musi zakończyć się twoim uśmiechem (Jeśli zobaczysz, że ona się popatrzyła na ciebie a nie tylko przelotnie lukneła to wtedy sie usmiechnij, inaczej tego nie zauwazy) Przy następnych 2-3 spojrzeniach jak sie popatrzycie na siebie to zrób jeden myk. Gdy zobaczysz, że ona się patrzy na ciebie - popatrz na nią, odwróć głowe ale tak, żeby widziała połowe twojej twarzy a następnie sie usmiechnij przez chwilke i znowu popatrz a potem odejdź.
W tym momencie dziewczyna będzie tobą bardzo zaciekawiona i sama będzie szukała okazji byle Ciebie spotkać oraz przy każdej możliwej okazji będzie na ciebie spoglądać. Jeżeli tak się dzieje (w każdym przypadku tak sie działo xD) to po prostu podejdź i powiedz cześć. Rozmowa sama sie ułoży
Jeżeli uśmiechnęła się do oraz spoglądała na ciebie regularnie (nawet w którymść z poprzednich punktów planu) to zagadaj natychmiast. Dziewczyny lubią nieprzewidywalnych facetów.
Najlepszy sposób zagadania do dziewczyny
Podchodzisz do niej i walisz do niej po imieniu np "Cześć Justyna, co tam", "Cześć Klaudia, jak mija dzień?"
Ona zaczyna w tym momencie zbierać myśli oraz coś może odpowiedzieć a jeśli nie odpowiedziała to mówisz "Ojj przepraszam, ale jestem głupi. Nawet sie nie przedstawiłę, Piotrek jestem" Nie podajesz ręki , kobiety podają jako pierwsze albo w ogóle. Potem rozmowa jakoś zaczyna iść
lista tematów
[Czat] poradnik na zdobycie kobiety strona 3 z 3
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
http://www.youtube.com/watch?v=kVf_CAvIdPY&feature=relmfu
teraz już wiem dlaczego sie mówi że "samochodu i kobiety sie nie pozycza"
teraz już wiem dlaczego sie mówi że "samochodu i kobiety sie nie pozycza"
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.