Kilka spraw.
Jest możliwe zablokowanie wchodzenia na pokoje +18 / +25 osobom poniżej tego wieku?
Można skończyć z tolerowaniem ofert seksualnych na czacie? Od tego mają seks czaty a nie fotka.pl
Dałoby radę zablokować dostęp do czatu kontom bez zdjęć? Tacy są najgorsi.
Dodać coś by osoby z czarnej listy nie mogły pisać. Zablokowałam pare osób a one piszą dalej.
Koniec z ofertami seksualnymi na czacie - moderatorzy mogliby przestać to tolerować. Albo zróbcie im Fap-Fap room.
Zablokowanie możliwości wstępu osobom + 20 / 25 do pokoju flirt +15
da rade?
lista tematów
[Czat] Czat - kilka spraw. strona 2 z 2
Nie, ponieważ nazwy są tylko sugestiami a nie ograniczeniami. Jedyne ograniczenie na flirtach i czatach regionalnych to wiek 15 lat. Osoby poniżej tego wieku mają swój pokój.
Konto usunięte: Można skończyć z tolerowaniem ofert seksualnych na czacie? Od tego mają seks czaty a nie fotka.pl
Taką petycję należałoby napisać osobom oferującym szeroko rozumiane pojęcie seksu.
Nie, dlatego, że user sam decyduje czy chce mieć zdjęcie czy nie. Nie można komuś zabronić, że nie chce udostępniać swojego wizerunku.
Konto usunięte: Dodać coś by osoby z czarnej listy nie mogły pisać. Zablokowałam pare osób a one piszą dalej.
Jeśli masz kogoś na cl, to nie może do Ciebie pisać na privie. Na mainie takie coś nie jest na razie rozpatrywane, bo nie wiem czy cieszyłabyś się gdyby np. osoba, którą posiadasz na cl obrażała Cię na mainie, a Ty byś tego nie widziała.
Konto usunięte: Koniec z ofertami seksualnymi na czacie - moderatorzy mogliby przestać to tolerować. Albo zróbcie im Fap-Fap room.
Moderatorzy nie mają nadprzyrodzonych mocy i nie czytają w myślach osobom, którzy wrzucają jakieś niemoralne propozycje na czat. Póki co, nie potrafimy działać z wyprzedzeniem i banować ludzi zanim złamią jakiś punkt netykiety.
Nie, patrz odpowiedź na pierwsze pytanie.
Konto usunięte: Kilka spraw. Jest możliwe zablokowanie wchodzenia na pokoje +18 / +25 osobom poniżej tego wieku? Można skończyć z tolerowaniem ofert seksualnych na czacie? Od tego mają seks czaty a nie Fotka Dałoby radę zablokować dostęp do czatu kontom bez zdjęć? Tacy są najgorsi. Dodać coś by osoby z czarnej listy nie mogły pisać. Zablokowałam pare osób a one piszą dalej. Koniec z ofertami seksualnymi na czacie - moderatorzy mogliby przestać to tolerować. Albo zróbcie im Fap-Fap room. Zablokowanie możliwości wstępu osobom + 20 / 25 do pokoju flirt +15 da rade?
a moze frytki do tego ?:)