MorowyDamian
MorowyDamian
  25 czerwca 2012 (pierwszy post)

dla Kobiet - Zanim to przeczytasz, pozwól mi na transplantację swoich cycków dla mnie ( chyba że masz suty na klacie, które pieszczotliwie nazywasz "cysiami", to wtedy nie), bo ostatnio wykreowała się moda na pizdnięcie na cycki (jak upadać to tylko z nimi... albo bez nich, byle z dywanu na podłogę), dzięki ogólnie wszechobecnej niepojętości dziczy cywilizowanego świata a poziom moich xdeków w temacie jest chyba symptomatyczny XDDD.

dla mężczyzn - rozsiądź się jak panisko, weź jakieś piwsko i opcjonalnie ukradnij pół kebaba z ofelgowanej taczki ShadowCapone, bo on trzyma tam same ostre rzeczy. "życie gładkie jak polsilver"

Mianowicie.. CO TO JEST AHAHAHA

uargumentujmy podważanie systemu, który mam głęboko w dupie ze względu na jego treść, żebyście chociaż wiedzieli, że to nie jest desperacka forma trollingu (choć i tak jest) i mam jakiś powód ku temu, by straszyć matkę czymś innym prócz moją możnością wypicia dużej ilości alko i nieokrzesanym darciem mordy z pytaniem kiedy obiad. oto ona. pielęgnowana jak publiczna toaleta, z wdziękiem spalonego kotleta, głupia jak Letal.. fotkowa Netykieta. (zawsze chciałem być raperem. jakie życie takie "xd")

1. Moderator/Administrator ma zawsze rację - czyli powierz swoje myślenie komuś, kto dostał moda za swój krzywy ryj, a nawet nie jeździł odpicowaną taczką shadowa.. a takie z was prawe i czcigodne istoty przestrzegające zasad. hipokryci, równi i równiejsi, what a shame... a tak całkiem serio.. nawet tutaj system chce zawładnąć naszymi umysłami.. już nie wspominając o tym, że samo zdanie zawiera błąd logiczny i jest kretyńskie i hucpiarskie, to jak mam powierzyć myślenie komuś, kto miał częściej gówno w mordzie niż przebłyski "intelektu" ? żeby jakoś uwydatnić.. to taka fanta czy malinka.. co wy robicie z czatu, sklep spożywczy ? można wejść w tryb mimowolnych anomalii umysłowych, wiedząc że ktoś taki potrafi pisać, ale to tyczy się każdego, ponieważ ludzie nie mają zawsze racji ; o
2. Nadmierne przeklinanie, ubliżanie innym na privach i main'ie, krytykowanie mniejszości narodowych, używanie wulgarnych nicków - KICK/GAG/BAN - czyli daj bana za pomylenie słów "ubliżanie" i "znieważanie", ale przecież admin ma zawsze rację, ajt ? albo daj bana za to, że nie dajesz rządzić się żydowi czy gejowi w rozarium pięknych heteropolskich róż. niby tolerancja, ale jak ktoś manifestuje swoją zajebistość przez pryzmat bycia żydem lub gejem w prowokujący i na tyle poprawnie "moralnie" sposób, to jakże mu nie dopiec ? wulgaryzmy ok, i tak ich używamy jak nikt nie czuwa.
3. Reklamowanie profili, klanów, innych serwisów internetowych, danych kontaktowych - BAN - to akurat może być
4. Podawanie adresów IP - BAN - dlaczego ? xd
5. Czat służy do rozmów, to nie słup ogłoszeniowy, dlatego za reklamowanie własnych zdjęć bez konkretnego celu grozi natychmiastowy - KICK - bez sensu
6. Za zachęcanie kobiet do sesji zdjęciowych - BAN - Majka i Noctoferia jak coś ^^ + 3 6 i 5 punkt można streścić w jeden
7. Nie pisz z CAPS LOCK'iem - w przeciwnym wypadku - KICK/BAN - ludzie przecież mają obrzęknięte bębenki, a błędnik to im wiruje jak wahadło w kosmosie.
8. Nie używamy rażących kolorów. Nikt nie chce oślepnąć. - KICK/BAN - pozbądźcie się rażących kolorów tępaki :D
9. Flood - masz do dyspozycji obrazki, ale używaj ich z umiarem, gdyż to laguje czat a za to grozi - BAN - "gdyż to laguje czat" xddddd kto to pisał
10. Nie proś Moderatorów o moda, gwiazdę, oczka firmowe - ok, poproszę kogoś innego. skądinąd.. dlaczego miałbym tego nie robić ? :D kolejny zbędny punkt
11. Bądź kulturalny - zachowuj się przyzwoicie - i ban od moda, który co jakiś czas ziewa na mainie - "bezcenne" :D
12. Nie załatwiaj wszelkiego rodzaju kłótni i nieporozumień na czacie - w przeciwnym wypadku - GAG - fejm jest ważny
13. Gdy złamiesz zasady Moderator/Administrator nie musi informować Cię o punktach zawartych w netykiecie, a także o powodach dla których otrzymałeś blokadę oraz czasie jej trwania. bo robi to według własnego widzimisię :D
14. Jeśli uważasz, że Moderator/Administrator nie ma racji, patrz punkt 1 - przemilczę

reasumując.. większość z tych punktów to totalny nonsens wymyślony na siłę, 14 punktów regulaminu z czego jakieś 9 można spokojnie wykreślić. + niekompetencja modów, którzy podlegają temu schematowi, bo wszystko im jedno za co będą banować.

wieńcząc.. to nie moje podwórko.. ja tylko się wypowiadam i robię wam gówno na trawnik za te gówniane bany. nie miejcie mi tego za złe. gówna należy się pozbywać. sorry za "niekunsztowny" język, pisałem na odjeb. pozdrawiam, Fredro.

LazyBone
LazyBone
  25 czerwca 2012
praksyda
praksyda: no więc?

Wygrałem. Kup Mi gwiazdę.
LazyBone
LazyBone
  25 czerwca 2012
Eve
Eve: troche fail bo to stara netykieta.

Analizował Ją od 2009 roku więc nie taki do końca fail, jedynie drobne przeoczenie.
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  25 czerwca 2012

w kilku punktach masz racje ale to i tak jest stara netykieta bo nie ma juz razacych kolorow

praksyda
praksyda
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wygrałem. Kup Mi gwiazdę.

nie bo ty masz , pfii nawet nie pokazałes co potrafisz ,
zrób jakies salto czy coś.
Eve
Eve
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Analizował Ją od 2009 roku więc nie taki do końca fail, jedynie drobne przeoczenie.

jak dla mnie fail, szczególnie

Konto usunięte
Konto usunięte: czyli powierz swoje myślenie komuś, kto dostał moda za swój krzywy ryj, a nawet nie jeździł odpicowaną taczką shadowa.. a takie z was prawe i czcigodne istoty przestrzegające zasad. hipokryci, równi i równiejsi, what a shame... a tak całkiem serio.. nawet tutaj system chce zawładnąć naszymi umysłami.. już nie wspominając o tym, że samo zdanie zawiera błąd logiczny i jest kretyńskie i hucpiarskie, to jak mam powierzyć myślenie komuś, kto miał częściej gówno w mordzie niż przebłyski "intelektu" ? żeby jakoś uwydatnić.. to taka fanta czy malinka.. co wy robicie z czatu, sklep spożywczy ? można wejść w tryb mimowolnych anomalii umysłowych, wiedząc że ktoś taki potrafi pisać, ale to tyczy się każdego, ponieważ ludzie nie mają zawsze racji ; o

normalnie :rotfl:
MorowyDamian
MorowyDamian
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I nie pisze tego jak mod, tylko jako user.

lie
Konto usunięte
Konto usunięte: Znam ten styl wypowiedzi. Też kiedyś próbowałem być fajny, żonglując słowami, sformułowaniami, nawet związkami frazeologicznymi i epitetami podkreślonymi naturą podobnych freudowskiej ideologii, aby podsycić w odbiorcach poczucie, że są głupsi ode mnie. Aby jedyne co mogło ich spotkać to skonfundowanie lub ignorancja. Ale sorry... Frustracja na netykietę, która w ciągu ostatnich pięciu lat przeszła dwie gruntowne reformy jest tak zasadna, jak puszczanie kotów na smyczy.
prawie prawda panie fajny, a frustracja zapewne jest zasadna, bo nie sądzę, by reformy byłyby na tyle satysfakcjonujące dla mnie. ponadto co tam jest ? więcej mizernych punktów ? znasz moją ideologię, więc resztę sobie dopowiedz. + źle interpretujesz

Konto usunięte
Konto usunięte: +1

lizus

Konto usunięte
Konto usunięte: jak dla mnie fail, szczególnie

udaję nieuświadomionego, bo ta nowa netykieta jest gorsza.
88DamianM
88DamianM
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie
Portal jest rzekomo społecznościowy, nie twój.
Konto usunięte
Konto usunięte: znasz moją ideologię
Sęk w tym, że 1. post tematu to raczej zamazany bełkot, więc wszelka interpretacja graniczy z czynem ekstremalnym.
MorowyDamian
MorowyDamian
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Portal jest rzekomo społecznościowy, nie twój
tak, ale to ma wyjaśniać niezmienność mojego stanowiska. nie odnoszę się o ogóle.
Konto usunięte
Konto usunięte: Sęk w tym, że 1. post tematu to raczej zamazany bełkot, więc wszelka interpretacja graniczy z czynem ekstremalnym.
sęk w tym, że się usprawiedliwiasz
Eve
Eve
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: udaję nieuświadomionego, bo ta nowa netykieta jest gorsza.

tak samo napisałbyś 5lat temu o tej co była wtedy i tej, bo była 6lat wstecz. :ziober2:
Eve
Eve
  25 czerwca 2012
Eve
Eve: bo

tfu, CO* :woot:
MorowyDamian
MorowyDamian
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak samo napisałbyś 5lat temu o tej co była wtedy i tej, bo była 6lat wstecz.
eureka ! x] swoją drogą chyba zapomniałaś, że się do mnie nie odzywasz, czyż nie ?
88DamianM
88DamianM
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sęk w tym, że się usprawiedliwiasz
jak dwóch ci mówi że bełkoczesz, to bełkoczesz

zmykam :bye:
Eve
Eve
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: eureka ! x] swoją drogą chyba zapomniałaś, że się do mnie nie odzywasz, czyż nie ?

ja po prostu nie odpisuje na debilne wiadomości, kiedy to najpierw ktoś mnie jedzie na mainie, a później dostaje olśnienia na prv, w końcu na pw wysyła głupie obrazki. Nie tędy droga. Ale to też i nie miejsce na prowadzenie tego typu wywodów.
praksyda
praksyda
  25 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan
  25 czerwca 2012

Zamknie ktos ten syf?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.