dla Kobiet - Zanim to przeczytasz, pozwól mi na transplantację swoich cycków dla mnie ( chyba że masz suty na klacie, które pieszczotliwie nazywasz "cysiami", to wtedy nie), bo ostatnio wykreowała się moda na pizdnięcie na cycki (jak upadać to tylko z nimi... albo bez nich, byle z dywanu na podłogę), dzięki ogólnie wszechobecnej niepojętości dziczy cywilizowanego świata a poziom moich xdeków w temacie jest chyba symptomatyczny XDDD.
dla mężczyzn - rozsiądź się jak panisko, weź jakieś piwsko i opcjonalnie ukradnij pół kebaba z ofelgowanej taczki ShadowCapone, bo on trzyma tam same ostre rzeczy. "życie gładkie jak polsilver"
Mianowicie.. CO TO JEST AHAHAHA
uargumentujmy podważanie systemu, który mam głęboko w dupie ze względu na jego treść, żebyście chociaż wiedzieli, że to nie jest desperacka forma trollingu (choć i tak jest) i mam jakiś powód ku temu, by straszyć matkę czymś innym prócz moją możnością wypicia dużej ilości alko i nieokrzesanym darciem mordy z pytaniem kiedy obiad. oto ona. pielęgnowana jak publiczna toaleta, z wdziękiem spalonego kotleta, głupia jak Letal.. fotkowa Netykieta. (zawsze chciałem być raperem. jakie życie takie "xd")
1. Moderator/Administrator ma zawsze rację - czyli powierz swoje myślenie komuś, kto dostał moda za swój krzywy ryj, a nawet nie jeździł odpicowaną taczką shadowa.. a takie z was prawe i czcigodne istoty przestrzegające zasad. hipokryci, równi i równiejsi, what a shame... a tak całkiem serio.. nawet tutaj system chce zawładnąć naszymi umysłami.. już nie wspominając o tym, że samo zdanie zawiera błąd logiczny i jest kretyńskie i hucpiarskie, to jak mam powierzyć myślenie komuś, kto miał częściej gówno w mordzie niż przebłyski "intelektu" ? żeby jakoś uwydatnić.. to taka fanta czy malinka.. co wy robicie z czatu, sklep spożywczy ? można wejść w tryb mimowolnych anomalii umysłowych, wiedząc że ktoś taki potrafi pisać, ale to tyczy się każdego, ponieważ ludzie nie mają zawsze racji ; o
2. Nadmierne przeklinanie, ubliżanie innym na privach i main'ie, krytykowanie mniejszości narodowych, używanie wulgarnych nicków - KICK/GAG/BAN - czyli daj bana za pomylenie słów "ubliżanie" i "znieważanie", ale przecież admin ma zawsze rację, ajt ? albo daj bana za to, że nie dajesz rządzić się żydowi czy gejowi w rozarium pięknych heteropolskich róż. niby tolerancja, ale jak ktoś manifestuje swoją zajebistość przez pryzmat bycia żydem lub gejem w prowokujący i na tyle poprawnie "moralnie" sposób, to jakże mu nie dopiec ? wulgaryzmy ok, i tak ich używamy jak nikt nie czuwa.
3. Reklamowanie profili, klanów, innych serwisów internetowych, danych kontaktowych - BAN - to akurat może być
4. Podawanie adresów IP - BAN - dlaczego ? xd
5. Czat służy do rozmów, to nie słup ogłoszeniowy, dlatego za reklamowanie własnych zdjęć bez konkretnego celu grozi natychmiastowy - KICK - bez sensu
6. Za zachęcanie kobiet do sesji zdjęciowych - BAN - Majka i Noctoferia jak coś ^^ + 3 6 i 5 punkt można streścić w jeden
7. Nie pisz z CAPS LOCK'iem - w przeciwnym wypadku - KICK/BAN - ludzie przecież mają obrzęknięte bębenki, a błędnik to im wiruje jak wahadło w kosmosie.
8. Nie używamy rażących kolorów. Nikt nie chce oślepnąć. - KICK/BAN - pozbądźcie się rażących kolorów tępaki :D
9. Flood - masz do dyspozycji obrazki, ale używaj ich z umiarem, gdyż to laguje czat a za to grozi - BAN - "gdyż to laguje czat" xddddd kto to pisał
10. Nie proś Moderatorów o moda, gwiazdę, oczka firmowe - ok, poproszę kogoś innego. skądinąd.. dlaczego miałbym tego nie robić ? :D kolejny zbędny punkt
11. Bądź kulturalny - zachowuj się przyzwoicie - i ban od moda, który co jakiś czas ziewa na mainie - "bezcenne" :D
12. Nie załatwiaj wszelkiego rodzaju kłótni i nieporozumień na czacie - w przeciwnym wypadku - GAG - fejm jest ważny
13. Gdy złamiesz zasady Moderator/Administrator nie musi informować Cię o punktach zawartych w netykiecie, a także o powodach dla których otrzymałeś blokadę oraz czasie jej trwania. bo robi to według własnego widzimisię :D
14. Jeśli uważasz, że Moderator/Administrator nie ma racji, patrz punkt 1 - przemilczę
reasumując.. większość z tych punktów to totalny nonsens wymyślony na siłę, 14 punktów regulaminu z czego jakieś 9 można spokojnie wykreślić. + niekompetencja modów, którzy podlegają temu schematowi, bo wszystko im jedno za co będą banować.
wieńcząc.. to nie moje podwórko.. ja tylko się wypowiadam i robię wam gówno na trawnik za te gówniane bany. nie miejcie mi tego za złe. gówna należy się pozbywać. sorry za "niekunsztowny" język, pisałem na odjeb. pozdrawiam, Fredro.
lista tematów
[Czat] NIE NO XD XD XD XD strona 2 z 5
Ktoś o mnie jednak pamięta :P
gaillard: Moim zdaniem netykieta jest dobra, może bym coś jeszcze do niej dodała - ale nie mam zamiaru na nią narzekać. Hejterom jaki by nie był regulamin, to zawsze się im nie będzie podobał, bo przecież bany przysłaniają im 'fajność'.
ołkej ,;*
to ten kapusta czy jak mu tam nie?moim zdaniem troche przesadzał,
np pokazując tyłek na fotce Tv i grał na perkusji był na YT
może i niektórych bawił ,nie wiem w sumie to robił z Siebie klauna
i inni mu kibicowali,za dużo nie trzeba żeby zaistnieć na foci xd.
Konto usunięte: W pełni się z Tobą zgodzę, bo ktokolwiek jakkolwiek by dogodzić chciał, zawsze będą zastrzeżenia :) Tylko że ten temat jest wyjątkowo w dechę żenujący :D
Otóż to :)
Shaitan: znaczy ze nie jestes w stanie samodzielnie myslec, jestes robotem bla bla bla, juz nie pamietam dokladnie co chcialem przekazac :rotfrl:
No tak, zapomniałam
A Ja tak od Siebie odnosnie tematu - wiecie, ze makaron spagetti z kotletami mielonymi jest przezajebisty?