MorowyDamian
MorowyDamian
  25 czerwca 2012 (pierwszy post)

dla Kobiet - Zanim to przeczytasz, pozwól mi na transplantację swoich cycków dla mnie ( chyba że masz suty na klacie, które pieszczotliwie nazywasz "cysiami", to wtedy nie), bo ostatnio wykreowała się moda na pizdnięcie na cycki (jak upadać to tylko z nimi... albo bez nich, byle z dywanu na podłogę), dzięki ogólnie wszechobecnej niepojętości dziczy cywilizowanego świata a poziom moich xdeków w temacie jest chyba symptomatyczny XDDD.

dla mężczyzn - rozsiądź się jak panisko, weź jakieś piwsko i opcjonalnie ukradnij pół kebaba z ofelgowanej taczki ShadowCapone, bo on trzyma tam same ostre rzeczy. "życie gładkie jak polsilver"

Mianowicie.. CO TO JEST AHAHAHA

uargumentujmy podważanie systemu, który mam głęboko w dupie ze względu na jego treść, żebyście chociaż wiedzieli, że to nie jest desperacka forma trollingu (choć i tak jest) i mam jakiś powód ku temu, by straszyć matkę czymś innym prócz moją możnością wypicia dużej ilości alko i nieokrzesanym darciem mordy z pytaniem kiedy obiad. oto ona. pielęgnowana jak publiczna toaleta, z wdziękiem spalonego kotleta, głupia jak Letal.. fotkowa Netykieta. (zawsze chciałem być raperem. jakie życie takie "xd")

1. Moderator/Administrator ma zawsze rację - czyli powierz swoje myślenie komuś, kto dostał moda za swój krzywy ryj, a nawet nie jeździł odpicowaną taczką shadowa.. a takie z was prawe i czcigodne istoty przestrzegające zasad. hipokryci, równi i równiejsi, what a shame... a tak całkiem serio.. nawet tutaj system chce zawładnąć naszymi umysłami.. już nie wspominając o tym, że samo zdanie zawiera błąd logiczny i jest kretyńskie i hucpiarskie, to jak mam powierzyć myślenie komuś, kto miał częściej gówno w mordzie niż przebłyski "intelektu" ? żeby jakoś uwydatnić.. to taka fanta czy malinka.. co wy robicie z czatu, sklep spożywczy ? można wejść w tryb mimowolnych anomalii umysłowych, wiedząc że ktoś taki potrafi pisać, ale to tyczy się każdego, ponieważ ludzie nie mają zawsze racji ; o
2. Nadmierne przeklinanie, ubliżanie innym na privach i main'ie, krytykowanie mniejszości narodowych, używanie wulgarnych nicków - KICK/GAG/BAN - czyli daj bana za pomylenie słów "ubliżanie" i "znieważanie", ale przecież admin ma zawsze rację, ajt ? albo daj bana za to, że nie dajesz rządzić się żydowi czy gejowi w rozarium pięknych heteropolskich róż. niby tolerancja, ale jak ktoś manifestuje swoją zajebistość przez pryzmat bycia żydem lub gejem w prowokujący i na tyle poprawnie "moralnie" sposób, to jakże mu nie dopiec ? wulgaryzmy ok, i tak ich używamy jak nikt nie czuwa.
3. Reklamowanie profili, klanów, innych serwisów internetowych, danych kontaktowych - BAN - to akurat może być
4. Podawanie adresów IP - BAN - dlaczego ? xd
5. Czat służy do rozmów, to nie słup ogłoszeniowy, dlatego za reklamowanie własnych zdjęć bez konkretnego celu grozi natychmiastowy - KICK - bez sensu
6. Za zachęcanie kobiet do sesji zdjęciowych - BAN - Majka i Noctoferia jak coś ^^ + 3 6 i 5 punkt można streścić w jeden
7. Nie pisz z CAPS LOCK'iem - w przeciwnym wypadku - KICK/BAN - ludzie przecież mają obrzęknięte bębenki, a błędnik to im wiruje jak wahadło w kosmosie.
8. Nie używamy rażących kolorów. Nikt nie chce oślepnąć. - KICK/BAN - pozbądźcie się rażących kolorów tępaki :D
9. Flood - masz do dyspozycji obrazki, ale używaj ich z umiarem, gdyż to laguje czat a za to grozi - BAN - "gdyż to laguje czat" xddddd kto to pisał
10. Nie proś Moderatorów o moda, gwiazdę, oczka firmowe - ok, poproszę kogoś innego. skądinąd.. dlaczego miałbym tego nie robić ? :D kolejny zbędny punkt
11. Bądź kulturalny - zachowuj się przyzwoicie - i ban od moda, który co jakiś czas ziewa na mainie - "bezcenne" :D
12. Nie załatwiaj wszelkiego rodzaju kłótni i nieporozumień na czacie - w przeciwnym wypadku - GAG - fejm jest ważny
13. Gdy złamiesz zasady Moderator/Administrator nie musi informować Cię o punktach zawartych w netykiecie, a także o powodach dla których otrzymałeś blokadę oraz czasie jej trwania. bo robi to według własnego widzimisię :D
14. Jeśli uważasz, że Moderator/Administrator nie ma racji, patrz punkt 1 - przemilczę

reasumując.. większość z tych punktów to totalny nonsens wymyślony na siłę, 14 punktów regulaminu z czego jakieś 9 można spokojnie wykreślić. + niekompetencja modów, którzy podlegają temu schematowi, bo wszystko im jedno za co będą banować.

wieńcząc.. to nie moje podwórko.. ja tylko się wypowiadam i robię wam gówno na trawnik za te gówniane bany. nie miejcie mi tego za złe. gówna należy się pozbywać. sorry za "niekunsztowny" język, pisałem na odjeb. pozdrawiam, Fredro.

Niereformowalny
Niereformowalny
  25 czerwca 2012

no siema praksia co to za serduszka na moim profilq ;3 :zakochany

Shaitan
Shaitan
  25 czerwca 2012

Haters gonna hate...

praksyda
praksyda
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no siema praksia co to za serduszka na moim profilq ;3 :zakochany

no siemka a tak jakoś wchodze na Twoj profil ,widze prezenty odblokowane
to dam jakiś Hot prezencik ,a co nie podobuje się? xd:mrgreen:
Niereformowalny
Niereformowalny
  25 czerwca 2012
praksyda
praksyda: ,a co nie podobuje się? xd

WIĘCEJ ;3
88DamianM
88DamianM
  25 czerwca 2012
gaillard
gaillard: netykieta skrócona z 2009r

Ktoś o mnie jednak pamięta :P
gaillard
gaillard: Moim zdaniem netykieta jest dobra, może bym coś jeszcze do niej dodała - ale nie mam zamiaru na nią narzekać. Hejterom jaki by nie był regulamin, to zawsze się im nie będzie podobał, bo przecież bany przysłaniają im 'fajność'.
W 2009 wystarczyło mi tylko przeczytać wszystkie wpisy w klanie modów, złożyć je w całość i nacisnąć na opów, żeby nie myśleli, że są tolkienowskimi Ainurami :) W pełni się z Tobą zgodzę, bo ktokolwiek jakkolwiek by dogodzić chciał, zawsze będą zastrzeżenia :) Tylko że ten temat jest wyjątkowo w dechę żenujący :D
praksyda
praksyda: przecież kulturalnie wkurzasz ludzi
Trochę przez pryzmat indolencji. Looz robił to nieco wymowniej. O Krystianie R. nie wspominając :rotfl:
Shaitan
Shaitan
  25 czerwca 2012
gaillard
gaillard: nie pisze tego jak mod, tylko jako user

Dla userow juz samo to, ze ktos jest modem, znaczy

praksyda
praksyda: no siemka a tak jakoś wchodze na Twoj profil ,widze prezenty odblokowane to dam jakiś Hot prezencik ,a co nie podobuje się? xd

A mnie to nie dasz prezenta :and:
Shaitan
Shaitan
  25 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: Dla userow juz samo to, ze ktos jest modem, znaczy

jezu, ucielo...

znaczy ze nie jestes w stanie samodzielnie myslec, jestes robotem bla bla bla, juz nie pamietam dokladnie co chcialem przekazac :rotfrl:
praksyda
praksyda
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: WIĘCEJ ;3

ołkej ,;*
Konto usunięte
Konto usunięte: O Krystianie R. nie wspominając

to ten kapusta czy jak mu tam nie?moim zdaniem troche przesadzał,
np pokazując tyłek na fotce Tv i grał na perkusji był na YT
może i niektórych bawił ,nie wiem w sumie to robił z Siebie klauna
i inni mu kibicowali,za dużo nie trzeba żeby zaistnieć na foci xd.
praksyda
praksyda
  25 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: A mnie to nie dasz prezenta

jak Ci to sprawi przyjemnośc to czemu nie xd
gaillard
gaillard
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W pełni się z Tobą zgodzę, bo ktokolwiek jakkolwiek by dogodzić chciał, zawsze będą zastrzeżenia :) Tylko że ten temat jest wyjątkowo w dechę żenujący :D

Otóż to :)

Shaitan
Shaitan: znaczy ze nie jestes w stanie samodzielnie myslec, jestes robotem bla bla bla, juz nie pamietam dokladnie co chcialem przekazac :rotfrl:

No tak, zapomniałam :rotfl:
LazyBone
LazyBone
  25 czerwca 2012

A Ja tak od Siebie odnosnie tematu - wiecie, ze makaron spagetti z kotletami mielonymi jest przezajebisty?

88DamianM
88DamianM
  25 czerwca 2012
praksyda
praksyda: to ten kapusta czy jak mu tam ... żeby zaistnieć na foci xd.
Gdybyś go dokładniej poznała, zmieniłabyś zdanie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: jest przezajebisty?
jest :D
praksyda
praksyda
  25 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdybyś go dokładniej poznała, zmieniłabyś zdanie :)

możliwe;)w sumie to on sam nie jest taki
duzo osób na foci tak robi ,trolowanko na codzien a jak sie pogada kilka razy
na osobności to wydaje sie zupełnie inną osobom , tylko
nie wiem po co taki obraz sami sobie tworzą.
88DamianM
88DamianM
  25 czerwca 2012

Żeby śmiesznie było :D

LuznyGosc
LuznyGosc
  25 czerwca 2012

Autor tematu kretyn, modzi tez placki. :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.