Siema, właśnie chciałem Wam powiedzieć (ale żeby to zostało między nami), że zakładam z Kapustą własny portal, o podobnych fotce parametrach relacji interpersonalnych w sieci. Będzie miał lustrzane odbicie w regulaminach, tj. np. tykieta czata naszej witryny, w odróżnieniu od netykiety fotkowej będzie eliminowała zachowania wzorowej kultury osobistej, polityki prywatności itp. Więcej szczegółów nie zdradzę, bo kto będzie gotów pomyśleć, że sobie stroję żarty i wygada wszystko na lewo i prawo.
Tylko nikomu nie mówcie.
A na marginesie:
- co robicie dziś wieczorem??
- czy staracie się nie puszczać bąków przy nowej drugiej połówce?
- kto wygra Pole position w GP Europy?
- ile nóg ma stonoga?
- czy zakładanie tematów z szeregiem pytań bez celu jest trendy?
- czy hemi szybciej przyjedzie do mnie na biwak, czy ja szybciej do niego na party?
- 2+2x2=?[color=white] albo nie, to za łatwe... 0,00072•(17¾•5½+11¼-3⅝+9⅞:137⅛)⁷=?
lista tematów
[Czat] Tajemnica strona 1 z 3
ide zara na film
puszczam cichacze i zganiam na smród zza okna
ten z najlpeszym czasem
świadczy o tym że nie ma się nic konkretnego do powiedzenia , przekazania i przedyskutowania a jedynie potrzebę zaistnienia i zwrócenia na siebie uwagi
nie wiem , ale podobno nie spóźnia się na randki
50
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: Siema, właśnie chciałem Wam powiedzieć (ale żeby to zostało między nami), że zakładam z Kapustą własny portal, o podobnych fotce parametrach relacji interpersonalnych w sieci. Będzie miał lustrzane odbicie w regulaminach, tj. np. tykieta czata naszej witryny, w odróżnieniu od netykiety fotkowej będzie eliminowała zachowania wzorowej kultury osobistej, polityki prywatności itp. Więcej szczegółów nie zdradzę, bo kto będzie gotów pomyśleć, że sobie stroję żarty i wygada wszystko na lewo i prawo.
OK, CZEKAM ZNIECIERPLIWIONA. :D
Oglądam mecz.
cichacze
jedną
nie
pół
jade sobie na imprezkę.
zależy jaki gatunek od 30 do 400.
nie, tylko ja tu jestem trendy
nie wiem.
222
będę pić