Siema, właśnie chciałem Wam powiedzieć (ale żeby to zostało między nami), że zakładam z Kapustą własny portal, o podobnych fotce parametrach relacji interpersonalnych w sieci. Będzie miał lustrzane odbicie w regulaminach, tj. np. tykieta czata naszej witryny, w odróżnieniu od netykiety fotkowej będzie eliminowała zachowania wzorowej kultury osobistej, polityki prywatności itp. Więcej szczegółów nie zdradzę, bo kto będzie gotów pomyśleć, że sobie stroję żarty i wygada wszystko na lewo i prawo.
Tylko nikomu nie mówcie.
A na marginesie:
- co robicie dziś wieczorem??
- czy staracie się nie puszczać bąków przy nowej drugiej połówce?
- kto wygra Pole position w GP Europy?
- ile nóg ma stonoga?
- czy zakładanie tematów z szeregiem pytań bez celu jest trendy?
- czy hemi szybciej przyjedzie do mnie na biwak, czy ja szybciej do niego na party?
- 2+2x2=?[color=white] albo nie, to za łatwe... 0,00072•(17¾•5½+11¼-3⅝+9⅞:137⅛)⁷=?
lista tematów
[Czat] Tajemnica strona 2 z 3
Konto usunięte: - co robicie dziś wieczorem??
- ile nóg ma stonoga?
- czy hemi szybciej przyjedzie do mnie na biwak, czy ja szybciej do niego na party?
- 2+2x2=? albo nie, to za łatwe... 0,00072•(17¾•5½+11¼-3⅝+9⅞:137⅛)⁷=?
- Byłam z facetem.
- Fuj...
- Nie wiem?
- 100
- Podobno.
- Nie wiem?
-
Konto usunięte: Siema, właśnie chciałem Wam powiedzieć (ale żeby to zostało między nami), że zakładam z Kapustą własny portal, o podobnych fotce parametrach relacji interpersonalnych w sieci. Będzie miał lustrzane odbicie w regulaminach, tj. np. tykieta czata naszej witryny, w odróżnieniu od netykiety fotkowej będzie eliminowała zachowania wzorowej kultury osobistej, polityki prywatności itp. Więcej szczegółów nie zdradzę, bo kto będzie gotów pomyśleć, że sobie stroję żarty i wygada wszystko na lewo i prawo.
z kapucha :D
Konto usunięte: - co robicie dziś wieczorem??
- ile nóg ma stonoga?
- 2+2x2=? al
maluje paznocie ogladam tv i sie ucze :D
mam stara, i nie ruszaja go moje bąki :D
nie wiem co to jest, ale moj brat wygrał dzisiaj znowu miedzynarodowy turniej !
16
nie wiem
nie interesuje mnie to
6