Przepraszam, że zakłócę spokój tego pięknego wieczoru, ale mam jedno, zasadnicze pytanie.
SKĄD SIĘ BIORĄ TE WSZYSTKIE DZIECI I POKEMONY, KTÓRE ZAKŁADAJĄ TE DURNE TEMATY?
CZY TO PROWOKACJA?
Wystarczyły urodzinowe i bezsensowne tematy Beaty, Sandry i Krzyśka. Naprawdę!
Bardzo proszę o przywrócenie spokoju na tym forumku,
pozdrawiam, naczelny podludź z czató.
lista tematów
[Czat] BOŻE.
Marylka: Lubię to Wasze męskie "wydaje mi się", zaraz po "oj tam" i "aha". Przyznam się, że nie wyobrażam sobie Luźnego z banem
'Wydaje mi sie' uzywam czasem. 'Oj tam' mnie irytuje, 'aha' rowniez. Miewalem juz sporo razy bana na tym koncie, m.in. z automatu za slowo 'pierdoly', bo nie dziala mi prawy alt i nie mam polskich liter. Ze dwa razy moze dostalem za obraze innych albo prowokowanie. Glownie wlasnie za przeklenstwa.
Marylka: Ministrowie wszystkiego nie mają fotki, nie przesiadują, to zabraniają. Oni po prostu nie wiedzą
Chyba trzeba będzie ich uświadomić w końcu... A nie sobie żyją tak, w błogiej nieświadomości... :D
Marylka: Dowiedziałam się chwilę temu, że jak chcę być fajna i na topie, to powinnam zrobić sobie słit focie w HD
No to kurdeee, do dzieła, nie możesz ryzykować bycia "niefajną" :*
LuznyGosc: 'Wydaje mi sie' uzywam czasem. 'Oj tam' mnie irytuje, 'aha' rowniez. Miewalem juz sporo razy bana na tym koncie, m.in. z automatu za slowo 'pi..y', bo nie dziala mi prawy alt i nie mam polskich liter. Ze dwa razy moze dostalem za obraze innych albo prowokowanie. Glownie wlasnie za przeklenstwa.
Mnie denerwuje wszystko ostatnio . Nie nauczyli Cię, że nie wolno przeklinać? :D
Lepiej Kaczyński, zostałby nowym hejterem roku
Właśnie słyszałam, dziewcze ma ostre disy, pojechała z Tobą jak z taczką gnoju Dlatego, teraz będę bała się odezwać. Bo jeszcze mnie to spotka Jestem przerażona!
Kamień spadł mi z serca, skoro mogę się czuć bezpieczna. :D
Swoją drogą mam zaległości, nawet nie wiedziałam jak ma na imię, nie wybacze sobie tego :( i już chyba nie dam rady nadgonić njusów wszystkich, kurdeeeee.
:mrgreen:
Dobra, wracam do ćwiczenia pamięci, myślenia i rozwijania się intelektualnego. Niechętnie, ale co zrobić.
Joł.
:*