Marylka
Marylka
  17 czerwca 2012 (pierwszy post)

Przepraszam, że zakłócę spokój tego pięknego wieczoru, ale mam jedno, zasadnicze pytanie.
SKĄD SIĘ BIORĄ TE WSZYSTKIE DZIECI I POKEMONY, KTÓRE ZAKŁADAJĄ TE DURNE TEMATY?
CZY TO PROWOKACJA?
Wystarczyły urodzinowe i bezsensowne tematy Beaty, Sandry i Krzyśka. Naprawdę!

Bardzo proszę o przywrócenie spokoju na tym forumku,
pozdrawiam, naczelny podludź z czató.

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  18 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Też wchodziłeś na czat, tak tylko przypominam, Wygnaniec :-*

ale nie zakładałem takich tematów:D
delikatny troling na czacie i ban od praksydy
Marylka
Marylka
  18 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie zakładałem takich tematów:D delikatny troling na czacie i ban od praksydy

Tylko wchodziłeś na 15+ i pytałeś się niewinnych nastolatek, która jest chętna na analne rozdziewiczenie. :nie:
Wtedy nie dostawałeś banów, podrywałeś mocno na privach.
LuznyGosc
LuznyGosc
  18 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Lubię to Wasze męskie "wydaje mi się", zaraz po "oj tam" i "aha". Przyznam się, że nie wyobrażam sobie Luźnego z banem

'Wydaje mi sie' uzywam czasem. 'Oj tam' mnie irytuje, 'aha' rowniez. Miewalem juz sporo razy bana na tym koncie, m.in. z automatu za slowo 'pierdoly', bo nie dziala mi prawy alt i nie mam polskich liter. Ze dwa razy moze dostalem za obraze innych albo prowokowanie. Glownie wlasnie za przeklenstwa.
Marlens
Marlens
  18 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Ministrowie wszystkiego nie mają fotki, nie przesiadują, to zabraniają. Oni po prostu nie wiedzą

Chyba trzeba będzie ich uświadomić w końcu... A nie sobie żyją tak, w błogiej nieświadomości... :and: :D

Marylka
Marylka: Dowiedziałam się chwilę temu, że jak chcę być fajna i na topie, to powinnam zrobić sobie słit focie w HD

No to kurdeee, do dzieła, nie możesz ryzykować bycia "niefajną" :lol: :*
Marylka
Marylka
  18 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: 'Wydaje mi sie' uzywam czasem. 'Oj tam' mnie irytuje, 'aha' rowniez. Miewalem juz sporo razy bana na tym koncie, m.in. z automatu za slowo 'pi..y', bo nie dziala mi prawy alt i nie mam polskich liter. Ze dwa razy moze dostalem za obraze innych albo prowokowanie. Glownie wlasnie za przeklenstwa.

Mnie denerwuje wszystko ostatnio :ninja:. Nie nauczyli Cię, że nie wolno przeklinać? :D
Marylka
Marylka
  18 czerwca 2012
Marlens
Marlens: Chyba trzeba będzie ich uświadomić w końcu... A nie sobie żyją tak, w błogiej nieświadomości... :D

Wyobraźmy sobie Komorowskiego na fotce :rock:

Marlens
Marlens: No to kurdeee, do dzieła, nie możesz ryzykować bycia "niefajną" :*

Piszą o mnie dissy, starczy mi fejmu jak na razie!
LuznyGosc
LuznyGosc
  18 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Mnie denerwuje wszystko ostatnio . Nie nauczyli Cię, że nie wolno przeklinać? :D

Uczyli, ale nie nauczyli. Czasem trzeba uzyc takiej intonacji. :tak:
Marylka
Marylka
  18 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Uczyli, ale nie nauczyli. Czasem trzeba uzyc takiej intonacji.

Powinieneś brać przykład ze mnie, piękne, zielone 0. Jak mam ochotę użyć mięsa, idę na gg. :tak:
Marlens
Marlens
  18 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Wyobraźmy sobie Komorowskiego na fotce

Lepiej Kaczyński, zostałby nowym hejterem roku :mrgreen:

Marylka
Marylka: Piszą o mnie dissy, starczy mi fejmu jak na razie!

Właśnie słyszałam, dziewcze ma ostre disy, pojechała z Tobą jak z taczką gnoju :and: :lol: Dlatego, teraz będę bała się odezwać. Bo jeszcze mnie to spotka :smutny: Jestem przerażona!
Marylka
Marylka
  18 czerwca 2012
Marlens
Marlens: Lepiej Kaczyński, zostałby nowym hejterem roku

Profil Specjalny :zabawa:

Marlens
Marlens: Dlatego, teraz będę bała się odezwać. Bo jeszcze mnie to spotka Jestem przerażona!

Nie masz kogo się bać, Justyna przestała wchodzić na czat :rotfl:
LuznyGosc
LuznyGosc
  18 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Powinieneś brać przykład ze mnie, piękne, zielone 0. Jak mam ochotę użyć mięsa, idę na gg.

Nie interesuja mnie te bluzgometry. To nie swiadczy o czlowieku w zaden sposob. Mi sie glownie nabily przeklenstwa uzywane na PW.
Marylka
Marylka
  18 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie interesuja mnie te bluzgometry. To nie swiadczy o czlowieku w zaden sposob. Mi sie glownie nabily przeklenstwa uzywane na PW.

mówi tylko jak często zapomina je ukryć :-D
LuznyGosc
LuznyGosc
  18 czerwca 2012
Marylka
Marylka: mówi tylko jak często zapomina je ukryć :-D

Ja tam nic nie ukrywam. Sporo przeklinam. :ziober2:
Marlens
Marlens
  18 czerwca 2012

Kamień spadł mi z serca, skoro mogę się czuć bezpieczna. :D
Swoją drogą mam zaległości, nawet nie wiedziałam jak ma na imię, nie wybacze sobie tego :( i już chyba nie dam rady nadgonić njusów wszystkich, kurdeeeee.
:smutny::mrgreen:

Dobra, wracam do ćwiczenia pamięci, myślenia i rozwijania się intelektualnego. Niechętnie, ale co zrobić.
Joł.
:*

88DamianM
88DamianM
  18 czerwca 2012
Goniec
Goniec: fajnie że forum czat się rozkręca
aż mi się looz przypomniał :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.