Przepraszam, że zakłócę spokój tego pięknego wieczoru, ale mam jedno, zasadnicze pytanie.
SKĄD SIĘ BIORĄ TE WSZYSTKIE DZIECI I POKEMONY, KTÓRE ZAKŁADAJĄ TE DURNE TEMATY?
CZY TO PROWOKACJA?
Wystarczyły urodzinowe i bezsensowne tematy Beaty, Sandry i Krzyśka. Naprawdę!
Bardzo proszę o przywrócenie spokoju na tym forumku,
pozdrawiam, naczelny podludź z czató.
lista tematów
[Czat] BOŻE.
Mam tak samo jak Ty ;-* :pół piwa:
A tak serio, trochę odbiegając od tematu tematu na forum to nie mam pojęcia co jest przyczyną mnożenia się, coraz większej rzeszy pseudointeligentych "gwiazdeczek" fotki, w szczególności czatu , do mego życia wnoszącym jedynie pytanie, dlaczego aborcja, jest u nas w Polsce zakazana.
Nie jestem fajna, nie nadążam :D Na wakacje chyba trzeba wyjechać na bezludną jakąś. :D
Marlens: A tak serio, trochę odbiegając od tematu tematu na forum to nie mam pojęcia co jest przyczyną mnożenia się, coraz większej rzeszy pseudointeligentych "gwiazdeczek" fotki, w szczególności czatu , do mego życia wnoszącym jedynie pytanie, dlaczego aborcja, jest u nas w Polsce zakazana.
Ministrowie wszystkiego nie mają fotki, nie przesiadują, to zabraniają. Oni po prostu nie wiedzą
Dowiedziałam się chwilę temu, że jak chcę być fajna i na topie, to powinnam zrobić sobie słit focie w HD
A, o takich akcjach mówisz? Myślałam, że chodzi o jakieś szaleństwa, dzikie nabijanie nie na temat czy co. :)
Marylka: Przepraszam, że zakłócę spokój tego pięknego wieczoru, ale mam jedno, zasadnicze pytanie.
SKĄD SIĘ BIORĄ TE WSZYSTKIE DZIECI I POKEMONY, KTÓRE ZAKŁADAJĄ TE DURNE TEMATY?
CZY TO PROWOKACJA?
Wystarczyły urodzinowe i bezsensowne tematy Beaty, Sandry i Krzyśka. Naprawdę!
Bardzo proszę o przywrócenie spokoju na tym forumku,
pozdrawiam, naczelny podludź z czató.
jak to skad z czatu