lista tematów
[Czat] Dyskwalifikacja Czechów, mecz będzie powtórzony! strona 1 z 5
... żartowałam oczywko, jak daliście się nabrać to jesteście głupi
Cześć, siema.
Jest niedziela (ale rym )
W każdym razie jest niedziela, na śląsku bynajmniej w Tarnowskich Górach ciepełko Sandra nie śpi, a jest niedziela, no cholercia
Piszę ten zacny temab, bo mnie wkurzacie.
Spam, spam, spam na tym forum i generalnie piszę byście już nie spamowali o tym Euro Sreuro: Przegraliśmy, oh ah, jakie to złe, 1000 stron na fejsbóniu, 200 stron na fotuni do tego kwejk, besty itp - chyba rzygnę wczorajsze piwo
Porozmawiajmy o czymś realnym
Czyli dziś o NARKOTYKACH.
Q. Co się dzieje, że coraz więcej młodych ludzi sięga po narkotyki?
Q. Czy Waszym zdaniem marihuana to nie narkotyk?
Przecież w wielu sytuacjach ulecza.
Q. Jak wydostać się z nałogu?
Q. Albo jak pomóc takiej osobie?
Q. Czy mieliście kiedyś w otoczeniu narkomana, któremu pomogliście?
i oczywko Pytanie Bonus: CZY SAMI ĆPACIE?
BEATA, TY NIE ODPOWIADAJ NA PYTANIE BONUS, CIEBIE TO OMIJA
Plus 1 pytanie bonusowe:
Q. Największy ćpun czata?
A tak po za tym, mam za dokładnie 2 godziny i 10 minut egzamin ostatni w szkole, jestem na kacu, nic nie umiem i w ogóle liczę na szczęście, które niestety mnie często opuszcza i pewnie będzie tak w tym przypadku
Oczywko pozdrowienia.
Dla Mej Kasi, bo ujeżdża konie.
Dla Kamili, bo wybiera mi avatary i przeżywa ze mną rozterki uczuciowe.
Dla Krzysztofa, bo podobno go nie lubię Robisz ze mnie złą kobietę :(
oraz dla Mariusza, który mnie olewa i on na pewno mnie nie lubi
No, napisałam się, więc prosze to uszanować.
A i oczywko reklamę BEACIE i DAMIANOWI trzeba zrobić - głosujcie na nich!
BEATA i DAMIAN NA MODERATORÓW FORUMA!
to chyba tyle. nie pozabijacie się
Cześć, siema.
Jest niedziela (ale rym )
W każdym razie jest niedziela, na śląsku bynajmniej w Tarnowskich Górach ciepełko Sandra nie śpi, a jest niedziela, no cholercia
Piszę ten zacny temab, bo mnie wkurzacie.
Spam, spam, spam na tym forum i generalnie piszę byście już nie spamowali o tym Euro Sreuro: Przegraliśmy, oh ah, jakie to złe, 1000 stron na fejsbóniu, 200 stron na fotuni do tego kwejk, besty itp - chyba rzygnę wczorajsze piwo
Porozmawiajmy o czymś realnym
Czyli dziś o NARKOTYKACH.
Q. Co się dzieje, że coraz więcej młodych ludzi sięga po narkotyki?
i oczywko Pytanie Bonus: CZY SAMI ĆPACIE?
BEATA, TY NIE ODPOWIADAJ NA PYTANIE BONUS, CIEBIE TO OMIJA
Plus 1 pytanie bonusowe:
Q. Największy ćpun czata?
A tak po za tym, mam za dokładnie 2 godziny i 10 minut egzamin ostatni w szkole, jestem na kacu, nic nie umiem i w ogóle liczę na szczęście, które niestety mnie często opuszcza i pewnie będzie tak w tym przypadku
Oczywko pozdrowienia.
Dla Mej Kasi, bo ujeżdża konie.
Dla Kamili, bo wybiera mi avatary i przeżywa ze mną rozterki uczuciowe.
Dla Krzysztofa, bo podobno go nie lubię Robisz ze mnie złą kobietę :(
oraz dla Mariusza, który mnie olewa i on na pewno mnie nie lubi
No, napisałam się, więc prosze to uszanować.
A i oczywko reklamę BEACIE i DAMIANOWI trzeba zrobić - głosujcie na nich!
BEATA i DAMIAN NA MODERATORÓW FORUMA!
to chyba tyle. nie pozabijacie się
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Sandra: Spam, spam, spam na tym forum i generalnie piszę byście już nie spamowali o tym Euro Sreuro: Przegraliśmy, oh ah, jakie to złe, 1000 stron na fejsbóniu, 200 stron na fotuni do tego kwejk, besty itp - chyba rzygnę wczorajsze piwo
dlatego nawet tam teraz nie zaglądam.
Sandra: Q. Co się dzieje, że coraz więcej młodych ludzi sięga po narkotyki?
1. dla zabawy, szpanu itp.
2. dla mnie narkotyk
3. trzeba chciec a to prowadzi do wyjscia z tego, jak ktoś nie chce to nie wyjdzie, slina wola i chęci.
4. Pomoc to chyba zadzwonic po odpowiednie słuzby, czy z kims porozmawiac o tej osbie ( chodzi mi o specjaliste od tego bagna)
5. tak
Tak, Dosie.
xyz chyba troszke cos ćpał, Adi oczywko.
Nie pisz tak bo dziwnie to brzmi ;x
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Nie bede postowac o poczynaniach naszej reprezentacji i nie napisze tego ze się ciesze ze Grecy i Czesi weszli bo się Luźny na mnie obrazi
Tylko mu nie mówicie to tajemnica
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Brzechwa się chowa.
Chcą czegoś nowego, dobrej fazy. Generalnie ja to rozumiem nawet, ale uważam, że narkotyki są dla mądrych ludzi, znających umiar, mających rozsądek. Jednak wszyscy wiemy, że oprócz mnie nie ma takich osób.
Kretyńsko sformułowałaś pytanie xD
Nie, nie jest narkotykiem.
Złoty strzał, ewentualnie MONAR.
Tak, zaraz Ci się spucuję co, od kogo i po ile.
Nie ja tylko Łajza
Złudny?
No tak, było BEATY
i zapomniałaś o BEACIE!
LuznyGosc: Mi w ogole nie jest lyso. No moze troche, bo mam zakola. Smutno mi tylko, ze z najlatwiejszej grupy nie potrafilismy wyjsc, a taka Grecja zakwalifikowala sie dalej.
Ja byłam pewna, że Rosja przejdzie. ale było minęło, oczywiście dobrze by było jakby wyszli, ale nie rozpamiętujmy. Teraz i tak w telewizji na nic nie popatrzę bo wszędzie będzie albo Euro Sreuro stadiony, albo analiza Jacka Gmocha albo Lewandowski wypowiadający się
Fantastyczna: Chcą czegoś nowego, dobrej fazy. Generalnie ja to rozumiem nawet, ale uważam, że narkotyki są dla mądrych ludzi, znających umiar, mających rozsądek. Jednak wszyscy wiemy, że oprócz mnie nie ma takich osób.
To przegięłaś.
połowa prawdy w tym, a połowa nie
Sama nim jesteś
Łajza już ma miano alkoholika
W następnym temabie
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Sandra: Ja byłam pewna, że Rosja przejdzie. ale było minęło, oczywiście dobrze by było jakby wyszli, ale nie rozpamiętujmy. Teraz i tak w telewizji na nic nie popatrzę bo wszędzie będzie albo Euro Sreuro stadiony, albo analiza Jacka Gmocha albo Lewandowski wypowiadający się
Nie przeszkadza mi to. Euro dalej trwa. :)