Chyba już przywykliście do moich kretyńskich temabów,ale lepsze takie niż te randkowe :3
no wlasnie,skąd wzięło się tyle samotnych gimbusów na tym forumie.To sprawka Sebucha? może poleca te forum swoim znajomym
no chyba,że to łąjzy z hajda przyszły za przystojniakiem i się lansują po moim terenie (tak moim ) (??)
Płakaliście na meczu ,krzyczeliście,kurfofaliście? początek końca naszej wielkiej imprezy...niestety mili państwo
Ci,którzy obstawiali naszą porażkę z Rosją niech posypią głowy popiołem daliśmy dupy Czechom chociaż i tak nie mamy na co narzekać,graliśmy mecz o wszystko a nie mecz o honor.Dawno czegoś takiego nie widziałem... w sumie 1-szy raz w życiu chyba
W sumie jak temab z dupy to i pozdrowienia musza się tu znaleźć
no więc tak
posdrafiam moją żonę oczywko
seksowną gajlard,która swoimi nogami na zdjęciu doprowadziła niejednego do zmarszczenia freda przed ekranem-tak jak też podbijam rosnącą statystykę
mojego brachola ktory wiecznie zyje wseparacji a teraz ubolewa ze nie ma piwa
drugiego brata ktory przezywa trudne chwile z kablem od internetu
no i sandrusię ktora ma na mnie chyba wyebane
marylkę też ale ona mnie nie lubi
no to siema nabijajcie
lista tematów
[Czat] co się tu dzieje na tym forumie strona 1 z 4
Oni sa jak sekta - byli - sa - beda
Skad ? Z nolifelandii xD
Bylem mądrzejszy - posadzilem babcie przed tv a sam ogaldalem film na pc. Poniewaz i tak wiedzial jaki bedzie wynik - babcia jedynie potwierdzala moja teorie
Boziulku niebieski dopomóż bysmy tego juz nigdy nie widzieli
Na sama mysl drza mi kokosy :3
... odpale sobie znicz [*]
Moze i to niepojęte ale dla indywidualisty, posiadanie wielu wrogów jest prawie tak przyjemne jak posiadanie licznej grupy przyjaciol
M.N