Niereformowalny
Niereformowalny
  17 czerwca 2012 (pierwszy post)

Chyba już przywykliście do moich kretyńskich temabów,ale lepsze takie niż te randkowe :3

no wlasnie,skąd wzięło się tyle samotnych gimbusów na tym forumie.To sprawka Sebucha? może poleca te forum swoim znajomym

no chyba,że to łąjzy z hajda przyszły za przystojniakiem i się lansują po moim terenie (tak moim ) :ziober2: (??)

Płakaliście na meczu ,krzyczeliście,kurfofaliście? początek końca naszej wielkiej imprezy...niestety mili państwo

Ci,którzy obstawiali naszą porażkę z Rosją niech posypią głowy popiołem :ziober2: daliśmy dupy Czechom chociaż i tak nie mamy na co narzekać,graliśmy mecz o wszystko a nie mecz o honor.Dawno czegoś takiego nie widziałem... w sumie 1-szy raz w życiu chyba :rotfl:

W sumie jak temab z dupy to i pozdrowienia musza się tu znaleźć

no więc tak

posdrafiam moją żonę oczywko
seksowną gajlard,która swoimi nogami na zdjęciu doprowadziła niejednego do zmarszczenia freda przed ekranem-tak jak też podbijam rosnącą statystykę :ziober2:

mojego brachola ktory wiecznie zyje wseparacji a teraz ubolewa ze nie ma piwa
drugiego brata ktory przezywa trudne chwile z kablem od internetu

no i sandrusię ktora ma na mnie chyba wyebane :and:

marylkę też ale ona mnie nie lubi :and:

no to siema nabijajcie :and:

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  17 czerwca 2012

a dla mnie pozdrowien nie ma :and:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012

Dalismy dupy po calosci.

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  17 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Płakaliście na meczu ,krzyczeliście,kurfofaliście? początek końca naszej wielkiej imprezy.

Nie, piłam, byłam na meczu , ale w sumie z tyłu telebimu :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ci,którzy obstawiali naszą porażkę z Rosją niech posypią głowy popiołem daliśmy dupy Czechom chociaż i tak nie mamy na co narzekać,graliśmy mecz o wszystko a nie mecz o honor.Dawno czegoś takiego nie widziałem... w sumie 1-szy raz w życiu chyba

I ostatni:tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: no i sandrusię ktora ma na mnie chyba wyebane

:and: :smutny: :piwo: i co jeszcze?

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sandra
Sandra
  17 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc:

Patryku nie chcę nic mówic, ale co mówiłam przed pierwszym meczem Polski z Grecją? :ziober2:
NAPISZ TO CHOLERA TERAZ! :rotfl:
Chcę mieć satysfakcje.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Patryku nie chcę nic mówic, ale co mówiłam przed pierwszym meczem Polski z Grecją? NAPISZ TO CHOLERA TERAZ! Chcę mieć satysfakcje.

Klepnij sie w czolo. Chyba, ze wolisz, zebym ja Ci klepnal w pupsko. :ziober2:
Sandra
Sandra
  17 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Klepnij sie w czolo. Chyba, ze wolisz, zebym ja Ci klepnal w pupsko.

Nie, pisz tu natychmiast co pisałam przed meczem :ziober2:
No wstyd Ci teraz! :rotfl:

LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Nie, pisz tu natychmiast co pisałam przed meczem No wstyd Ci teraz!

Nie jest mi wstyd. Jestem dumny z siebie, ze moglem stracic glos na tych trzech meczach dla Polakow. :)
Sandra
Sandra
  17 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie jest mi wstyd. Jestem dumny z siebie, ze moglem stracic glos na tych trzech meczach dla Polakow. :)

Ja od początku mówiłam, że nie wyjdą z grupy, oczywiście TY wiedziałeś lepiej :tak:

Je byłam na rynku i popijałam piwo wczoraj ,tyłem do telebimu, nie chciałam widzieć tej katastrofy.

LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012

Oczywiscie ja patrzylem sercem, nie rozumem. :)

Sandra
Sandra
  17 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Oczywiscie ja patrzylem sercem, nie rozumem. :)

Tym się różnimy, ja żyłam realiami, Ty fikcją ;)
Chociaż nie powiem, idę za Hiszpanią, na początku myślałam, że też będzie katastrofa, pierwszy mecz, ola boga. Ale w ostatnim Torres już pokazał klasę, "otworzył" się ;) Ale dziwi mnie Holandia, nikłe szanse.

LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012

Nie rozmawiam z Toba o pilce, bo z Ciebie dupa nie patriotka. :ziober2:

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  17 czerwca 2012

a Patryk obiecał sobie cos uciać jak przegramy , i ja to utne :spiewa:
:rotfl:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Sandra
Sandra
  17 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie rozmawiam z Toba o pilce, bo z Ciebie dupa nie patriotka.

Nigdy nie szłam za Polakami i przyznaję, oglądałam mecze żeby śmiać się pod nosem z katastrofy na boisku. Chociaż w meczu z Rosją biłam prawo :tak: (:szok:)
Generalnie zakwalifikowaliśmy się tylko dzięki tym, że byliśmy gospodarzami, wielki halo. pierwszy i ostatni raz byliśmy na Euro no ludzie, w jakim świecie zyjecie.

LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012
Szpila
Szpila: a Patryk obiecał sobie cos uciać jak przegramy , i ja to utne :spiewa:

Jestes tego pewna? :ziober2:
Sandra
Sandra
  17 czerwca 2012

Olał mnie :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.