Są bogatym źródłem białka.
Po jakiejś przerwie być może częściej będę tu zaglądać (bo farma już zaczyna być nudna), a wydaje mi się, że nikogo już tu nie znam.
Dlatego też proszę o przedstawienie się. Chciałbym się dowiedzieć, co robisz na co dzień (prócz czatowania, oczywiście).
Poznajmy się!
Służąc za przykład.
Na co dzień rozmawiam z dzieciakami po angielsku. W weekendy natomiast zwiedzam Wrocław (głownie trasę dworzec - uczelnia). Mam nadzieję, że już niedługo i obronię swoje trzy litery.
.
lista tematów
[Czat] Jedz czereśnie! strona 1 z 4
tak z robakami najbardziej kiedyś takich zjadłam z 2 kg ;c
Na codzien siedze obecnie w domu czekam na wynik matur
Co do przedstawienia się, to jestem Katarzyna ewentualnie Kasia, nie Kaśka ! zapmietać :)
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Konradziq: Ach, te najdłuższe legalne wakacje, stare dobre czasy. Korzystaj, korzystaj!
A skoro matura to wnioskuję, że wybierasz się na studia?
szukam pracy co marnie mi wychodzi, na razie karierę robie w wiazaniu i sianu rzodkiewki ;/
tak zamierzam iść.
jeden sasiad tak do mnie mówi ( ok 70 lat) bo mnie strasznie lubi :D
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
czym mniej wiesz o kimś tym lepiej na tym wychodzisz,
sprawdzone
tyle lat tu jestem a nikogo nie wypytywałam co robi,czy ma kogos czym sie zajmuje,na co choruje i jaki nosi rozmiar spodni
w sumie to nie wiem dlaczego,jest jeden plus
nie zawracją za duzo głowy,tyle wiem o wszystkich ile wyczytam
na oknie głównym czatu,i troche PW chyba ze sama/sam zacznie o sobie opowiadać ale średnio mnie interesują problemy i zycie prywatne osób ,których tak na prawde nie poznam ,nie chodze na skejpy nie posiadam fejsa ani NK czy coś ze mną nie tak? ale mam Gje Gje
resztę mniej więcej poznaje na forum,ale po takim czytaniu przez kilka lat
każdy sobie jakis obraz postaci wykreuję,wtedy wiadomo
z kim można żartować, kogo omijać i kogo sie bać;D
ps.no zaledwie 4 osoby znam z reala ,co tu sie kręcą wiem bieda
zbieram puszki.
Co do czereśni, czekam, aż sie dojrzeją, ale lubię,
w tym roku będzie sporo, więc zapraszam.
Być może znasz, tylko osoby, które pisały w Twoim wczesniejszym temacie nie ujawniły Ci się wprost. :)
To samo co Katarzyna, czekam na wyniki z matur, poza tym, będzie zaczynała mi się truskawkowa praca, później porzeczkowa, malinowa, takie tam, fajne rzeczy na świeżym powietrzu, smaczne, zdrowe.
A, zajmuje sie jeszcze dopieszczaniem w kwestii pożywienia mojego brata, który jest kontuzjowany, i którego z tego miejsca pragnę serdecznie pozdrowić.
Poza tym, jestem Ewelina, jestem upierdliwa, obrażalska i nie lubię, jak ktoś mi pokazuje, że mu nie zależy, bądź nic nie pokazuje. :)
Też mam w planach w te wakacje zwiedzić, polecasz?
Dzieciaki w jakim wieku?
Btw, lubisz dzieci?!?!?!!?!?!?!?