Są bogatym źródłem białka.
Po jakiejś przerwie być może częściej będę tu zaglądać (bo farma już zaczyna być nudna), a wydaje mi się, że nikogo już tu nie znam.
Dlatego też proszę o przedstawienie się. Chciałbym się dowiedzieć, co robisz na co dzień (prócz czatowania, oczywiście).
Poznajmy się!
Służąc za przykład.
Na co dzień rozmawiam z dzieciakami po angielsku. W weekendy natomiast zwiedzam Wrocław (głownie trasę dworzec - uczelnia). Mam nadzieję, że już niedługo i obronię swoje trzy litery.
.
lista tematów
[Czat] Jedz czereśnie! strona 2 z 4
Na co dzien nie robie praktycznie nic. Cwicze, gotuje obiad i siedze przed laptopem. Niebawem sie to zmieni, bo jestem na dobrej drodze do pozyskania pracy. W weekendy wcielam sie w role arbitra. Sedziuje mecze od najmlodszej kategorii wiekowej do 4 ligi. Tyle starczy na razie.
Do spożywania tych przepysznych owoców nikt nie musi mnie specjalnie namawiać. :)
Konradziq: Dlatego też proszę o przedstawienie się. Chciałbym się dowiedzieć, co robisz na co dzień (prócz czatowania, oczywiście).
Eve: To samo co Katarzyna, czekam na wyniki z matur, poza tym, będzie zaczynała mi się truskawkowa praca, później porzeczkowa, malinowa, takie tam, fajne rzeczy na świeżym powietrzu, smaczne, zdrowe.
Dokładnie jak wyżej. Obecnie szleje ze znajomymi nad morzem. :P
@KaEs:
Kasia :*****
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Konradziq: Są bogatym źródłem białka.
Po jakiejś przerwie być może częściej będę tu zaglądać (bo farma już zaczyna być nudna), a wydaje mi się, że nikogo już tu nie znam.
Dlatego też proszę o przedstawienie się. Chciałbym się dowiedzieć, co robisz na co dzień (prócz czatowania, oczywiście).
Poznajmy się!
Służąc za przykład.
To ja tu coraz rzadziej zaglądam :D
Co robię? Hmm spotykam sie z przyjaciółmi, piję piwko
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Jeśli nie jest to medycyna, to zły wybór.
Dlaczego nie lubisz swojego imienia?
Autsajderka. (Wybacz użycie zapożyczenia, jednak nie znajduję innego słowa, które oddałoby znaczenie kobiety izolującej się od danej społeczności).
Sądząc po dacie konta, nie aż tak dużo. Ale znowuż, to może być mylące.
Strasznie ciekawe zajęcie. A ile satysfakcji musi dawać! Czy są one jakoś wyeksponowane na półce, czy raczej chowasz przed wścibskimi oczami odwiedzających?
Wczesne odmiany już są dojrzałe. Także nie czekaj, bo szpaki Cię ubiegną!
Eve: A, zajmuje sie jeszcze dopieszczaniem w kwestii pożywienia mojego brata, który jest kontuzjowany, i którego z tego miejsca pragnę serdecznie pozdrowić.
Sportowiec? Dobrze mieć taką siostrę. I również pozdrawiamy brata Eweliny!
Jak najbardziej. Ciekawe miasto i pewnie każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Niestety, drogie jeśli chodzi o życie (w porównaniu np. z Opolem).
W najmłodszym, począwszy od 4-latka skończywszy na 9-latkach.
Dzieci się śmieszne.
Tej wymarzonej, czy bierzesz co dają?
Spożywasz swoją własną spermę? Fascynujące.
Bez doświadczenia i wykształcenia zawodowego jest raczej ciężko, czyż nie?
"Ona jest jak Jamajka, uuu."
Dalej modernizujesz czat?
W ogóle, mogłabyś napisać coś więcej, żeby inni Cię poznali.
Cześć!