Siemano.
Czy słynna małoletnia moderatorka Agnieszka - gaillard i szanowny użytkownik forum Hajd owiany fejmem Patryk - LuznyGosc, mają się ku sobie?
Co o tym sądzicie?
Będzie seks?
PS. A teraz Agnieszko i Patryku, możecie mnie zabić. :*
Głupia ja - głupi temat :D
No, i do sedna.
1. Największa czatowa dupodajka? (nazywajmy rzeczy po imieniu)
2. Najsławniejszy czatowy ogier?
Pozdersy dla Szpilki, Letala, Sandry i Felki.
lista tematów
[Czat] Będzie seks? strona 3 z 19
Będzie takie sypanko, że łunę od sypiących się iskier można bedzie zobaczyc z południowej czesci Skandynawii!!
Niech sobie zalatwia kogos do polewania wodą np. MNIE!
Niech sobie zalatwia kogos do polewania wodą np. MNIE!
HAHAHAHAHA popłakałam się.
Umrzesz w męczarniach. Obiecuję.
Fantastyczna: 1. Największa czatowa dupodajka? (nazywajmy rzeczy po imieniu)
2. Najsławniejszy czatowy ogier?
1. Nie wiem. Słyszałam, że niezłe orgie są na zlotach dolnośląskim, ale kto dokładnie to nie mam pojęcia.
2. Kymek. :D
:*
No, ani ja jego
leser żyj :D
Znienawidzimy się oboje
Ale mi pomysł dałaś! Skorzystam.
Cześć bejbe ;*
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Zacznę od końca. Wyspałam sie, wzielam cudowny prysznic, czekam az sniadanie samo przyjdzie mi z lodowki do lozka. W tle slychac radio Eska. Zyje dobrze. Wczoraj dowiedzialam sie ze zaliczylam exam z finansow w terminie zerowym :D Jestem siebie dumna. Mam bardzo duzo nauki. Sesja sie zbliza . Dostalam sie na Wolontariat Euro2012. Po za tym to nic ciekawego oporcz alkoholizmu :D A u Ciebie ?:>
OIcia: Zacznę od końca. Wyspałam sie, wzielam cudowny prysznic, czekam az sniadanie samo przyjdzie mi z lodowki do lozka. W tle slychac radio Eska. Zyje dobrze. Wczoraj dowiedzialam sie ze zaliczylam exam z finansow w terminie zerowym :D Jestem siebie dumna. Mam bardzo duzo nauki. Sesja sie zbliza . Dostalam sie na Wolontariat Euro2012. Po za tym to nic ciekawego oporcz alkoholizmu :D A u Ciebie ?:>
Wolontariat Euro tzn? :D
A u mnie po staremu, leżę, nie chce mi się tyłka ruszyć, jutro jazdy od 6, dziś wcześnie spać muszę iść
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.