Siemano.
Czy słynna małoletnia moderatorka Agnieszka - gaillard i szanowny użytkownik forum Hajd owiany fejmem Patryk - LuznyGosc, mają się ku sobie?
Co o tym sądzicie?
Będzie seks?
PS. A teraz Agnieszko i Patryku, możecie mnie zabić. :*
Głupia ja - głupi temat :D
No, i do sedna.
1. Największa czatowa dupodajka? (nazywajmy rzeczy po imieniu)
2. Najsławniejszy czatowy ogier?
Pozdersy dla Szpilki, Letala, Sandry i Felki.
lista tematów
[Czat] Będzie seks? strona 9 z 19
Coś jest na rzeczy
Słyszało cie co nieco o Dee.. i coś tam o Natce
Zludny, InfinityNight ( teraz ma inny nick )
:*
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Fantastyczna: Czy słynna małoletnia moderatorka Agnieszka - gaillard i szanowny użytkownik forum Hajd owiany fejmem Patryk - LuznyGosc, mają się ku sobie?
Co o tym sądzicie?
Będzie seks?
Podobno.
Fantastyczna: 1. Największa czatowa dupodajka? (nazywajmy rzeczy po imieniu)
2. Najsławniejszy czatowy ogier?
1. Nie napiszę.
2. Leo
Czejść
Fantastyczna: Czy słynna małoletnia moderatorka Agnieszka - gaillard i szanowny użytkownik forum Hajd owiany fejmem Patryk - LuznyGosc, mają się ku sobie?
Co o tym sądzicie?
Będzie seks?
Cyberek co najmniej! :D
Ja tam materacem niczyim nie byłam, a plotkom nie ma co wierzyć, więc się nie będę wypowiadać i myślę, że nazwanie tak obraźliwie, kogoś, kogo się tak naprawdę nie zna, będzie objawem prymitywizmu, bo pewnie informacje o jakiś ekscesach powstaja głównie przez ploteczki i zawiść :) A nawet jeśli ktoś ma ochotę na seks z kimś stąd, jego sprawa. Ma ochote zaliczyć pół fotki, też jego sprawa ^^ Dupodajka to zbyt daleko idąceokreślenie :) W każdym razie, kto z kim i dlaczego...
MAM TO W DUPIE. :D
Wydaje mi się, że na złoty medal w tej kategorii zasługuje tarararrara :buduje napięcie: nie kto inny jak ZLUDNY :wręcza kwiaty i wielki puchar zwycięzcy:
Dziękuję i pozdrawiam w ten piękny zimny dzień (;
Nie wierzę, dziewięć stron o dawaniu dupy i ani słowa o mnie , czuję się zawiedziona, pominięta, zignorowana i w ogóle mi z tym cholernie źle.
Cux (Cukierkowa) - "dałam dupy tylu moderatorom, a jeszcze kropki nie mam" .
I Kitty.
Oczywko Kymeczek, niepodważalnie.
Pozdrawiam, M Smutalska.
Konto usunięte: Nie wierzę, dziewięć stron o dawaniu dupy i ani słowa o mnie , czuję się zawiedziona, pominięta, zignorowana i w ogóle mi z tym cholernie źle.
Nie wspomniałam o Tobie jak mogłam zapomnieć
Konto usunięte: Cux (Cukierkowa) - "dałam dupy tylu moderatorom, a jeszcze kropki nie mam" .
I Kitty.
Pati dała dupy?! wątpie w to
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.