1.Ja się pytam kto zamkną "Pytanie BONUSOWE" ? Bo Sandra się pytała ?
2. Kiedy państwo Luźni zakończą II RUNDE?
3. Czy hyed rzeczywiście nas strolluje ? Doszy mnie pewne info :D i czy mu sie damy?
4. Czy wam tez się nie chce tak jak mnie ?
5. Jak plany na sobotni wieczór ? Wódka i dobre dupy ? :D czy siedzimy w domu i nabijamy na forum?
Z wietrznego Piotrkowa pozdrawiam Sandrę, Beatę, Eve oraz Luźnych ( w szczególności Luźna Agnieszkę)
P.S. nie wiem po co to zakładam, ale za bardzo mi się nudzi a do 21 trochę czasu zostało :D
P.S.S. Adidasowa sprawdź mi błędy
[Czat] Krowa która dużo ryczy mało mleka daje... strona 9 z 10
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Znalazłam bratnią duszę, myślącą podobnie, jeach!
Dobra, wezmę herbatę, sweter, usiądę wygodnie, pomogę jak tylko będę mogła!
Oho, przecież mam dwa tunele. !
Zatem jestem mężczyzną, albo przynajmniej mam bardzo męskie myślenie. Nawet dopowiem, że rzadko rozmawiam z którąś, której mi się cycki nie podobają.
w końcu ktoś kto mnie polubi i nie bedzie ze mnie KPIŁ !
Czymam Cię za słowo.
ale nie rozpychałaś by większy założyć ?