Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  12 maja 2012 (pierwszy post)

1.Ja się pytam kto zamkną "Pytanie BONUSOWE" ? Bo Sandra się pytała ? :ziober2:
2. Kiedy państwo Luźni zakończą II RUNDE? :ziober2:
3. Czy hyed rzeczywiście nas strolluje ? Doszy mnie pewne info :D i czy mu sie damy?
4. Czy wam tez się nie chce tak jak mnie ?
5. Jak plany na sobotni wieczór ? Wódka i dobre dupy ? :D czy siedzimy w domu i nabijamy na forum? :mrgreen:

Z wietrznego Piotrkowa pozdrawiam Sandrę, Beatę, Eve oraz Luźnych ( w szczególności Luźna Agnieszkę) :rotfl:

P.S. nie wiem po co to zakładam, ale za bardzo mi się nudzi a do 21 trochę czasu zostało :D
P.S.S. Adidasowa sprawdź mi błędy :ziober2:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Adidasowa
Adidasowa
  13 maja 2012
Szpila
Szpila: P.S.S. adidasowa sprawdź mi błędy

Nie chce mi się nawet.
Dekompresja
Dekompresja
  13 maja 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Normalnie, seks jest zawsze namber łan.

Nie ma z kim, nie ma gdzie, i jak mówiłam juz przeleciałam wszytkie dobre dupy z PTb :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce mi się nawet.

Och jejQ, i tak sprawdziłaś.

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Adidasowa
Adidasowa
  13 maja 2012
Szpila
Szpila: Och jejQ, i tak sprawdziłaś.

Właśnie nie, nawet tego nie przeczytałam, ktoś mnie poinformował, że napisałaś o mnie tu screenem. Więc weszłam tylko napisać, że mi się nie chce sprawdzać Twoich błedów. Powinny to robić nauczycielki w szkołach, które (jakimś cudem) ukończyłaś.
Dekompresja
Dekompresja
  13 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie nie, nawet tego nie przeczytałam, ktoś mnie poinformował, że napisałaś o mnie tu screenem. Więc weszłam tylko napisać, że mi się nie chce sprawdzać Twoich błedów. Powinny to robić nauczycielki w szkołach, które (jakimś cudem) ukończyłaś.

och. Moja wymówka jest dysleksja, i chój mnie to obchodzi czy napiszesz ze jestem leniem itp. Cudem że ukonczylam prawda i tym bardziej dziwne ze przez 4 lata miałam stypendium naukowe :zonk: ale cóż sa ludzie i parapety Ty pewnie nie wiesz co to jest indykan bez szukania w googlach.

Muoody
Muoody
  13 maja 2012

Nie drapcie sie dziewczynki :(

Dekompresja
Dekompresja
  13 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie drapcie sie dziewczynki :(

Lubie się drapać :ziober2:

Muoody chodź na lody :D

Muoody
Muoody
  13 maja 2012
Szpila
Szpila: Muoody chodź na lody

Jak postawisz :D
Fantastyczna
Fantastyczna
  13 maja 2012
Szpila
Szpila: Nie ma z kim, nie ma gdzie, i jak mówiłam juz przeleciałam wszytkie dobre dupy z PTb

Rozszerz horyzonty. :tak:
Dekompresja
Dekompresja
  13 maja 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Rozszerz horyzonty.

Do Łodzi :woot: nie tam same stonki mieszkaja :D
Oj października bede rozszerzać :tak:

Adidasowa
Adidasowa
  13 maja 2012
Szpila
Szpila: och. Moja wymówka jest dysleksja, i chój mnie to obchodzi czy napiszesz ze jestem leniem itp. Cudem że ukonczylam prawda i tym bardziej dziwne ze przez 4 lata miałam stypendium naukowe ale cóż sa ludzie i parapety Ty pewnie nie wiesz co to jest indykan bez szukania w googlach.

Wiesz gdzie mam twoje tłumaczenia?:zonk:
Indykan kojarzy mi się tylko z chemią, nie lubię chemii. Jak źle trafiłam to trudno. Wszystkiego wiedzieć nie muszę. Googlować mi się takich pierdół nie chce.
Dekompresja
Dekompresja
  13 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz gdzie mam twoje tłumaczenia? Indykan kojarzy mi się tylko z chemią, nie lubię chemii. Jak źle trafiłam to trudno. Wszystkiego wiedzieć nie muszę. Googlować mi się takich pierdół nie chce.

a wiesz gdzie ja mam Twoje poprawki ? :) własnie tam gdzie Ty :) było miło żyjmy neutralnie. Nie dopieprzaj się do mnie to ja nie będę do Ciebie.

Marylajn
Marylajn
  13 maja 2012

Jeżeli nie macie o czym gadać, to zawsze możecie o mnie, wiecie?

LuznyGosc
LuznyGosc
  13 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli nie macie o czym gadać, to zawsze możecie o mnie, wiecie?

Na przykład o Twoich cysiach? :ziober2:
Marylajn
Marylajn
  13 maja 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Na przykład o Twoich cysiach?

Jak już musisz o tym Patryku, to dlaczego nie? :ziober2:
LuznyGosc
LuznyGosc
  13 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak już musisz o tym Patryku, to dlaczego nie?

Nie muszę, ale może chcę, skoro proponujesz rozmowę o Tobie. :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.