Dziś swoje 22 urodzinki obchodzi nasza Najukochańsza Eliza, czyli Lizka.
Życzę Ci Elizuś, byś uśmiechała się każdego dnia, nie dąsała nigdy na mnie, była szczęśliwa z Kubusiem jak przez ostatni czas, ogólnie życzę Wam byście byli razem wieczność, sto lat życia też przesyła, jeszcze lepszej figury i nadal tych samych zajebistych włosów! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
i życzę Ci jeszcze wygranej na loterii biletu do Lublina-DO MNIE!!! .
Wszystkiego Najlepszego Słoneczko :*
[Czat] Urodziny
Zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń, pogody ducha, uśmiechu na pyszczku i duuuużo miłości. :)
Wszystkiego Najlepszego Lizus :****** Zdrowia przede wszystkim ! szczescia, zero zmartwien i wszystkiego czego pragniesz :* aby ci sie wszystkie marzenia spelnily :).
Dziękuję :* przecież się nie dąsam ;*
Kochana Wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń. Dążenia do celu, nawet jeśli masz pod górkę. Byś zawsze była taka uśmiechnięta jak jesteś. Powodzenia w życiu, zarówno osobistym jak i zawodowym. Aby Kubuś o Ciebie dbał(mimo że go nie lubię żartuję :) ) Życzę Ci by każdy dzień był lepszy od poprzedniego, by przynosił nowe nadzieje, na nowe doznania, wspaniałe doznania. Życzę Ci wiary w siebie i wiary w ludzi. Przyjaciół, ale tylko szczerych. Jednego szczerego niż 20941 fałszywych. Życzę Ci byś wokół siebie obracała się w ludziach godnych tego, godnych Twojej uwagi. Życzę Ci by w każdym Twym dniu świeciło Ci słoneczko, a nie padał deszcz. Oczywiście dużo prezentów, chociaż wydaje mi się, że ten prezent już masz od 4 miesięcy :)
Spełnienia Marzeń Kochana ;*****
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.