Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  4 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Dziś swoje 22 urodzinki obchodzi nasza Najukochańsza Eliza, czyli Lizka.

Życzę Ci Elizuś, byś uśmiechała się każdego dnia, nie dąsała nigdy na mnie, była szczęśliwa z Kubusiem jak przez ostatni czas, ogólnie życzę Wam byście byli razem wieczność, sto lat życia też przesyła, jeszcze lepszej figury i nadal tych samych zajebistych włosów! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

i życzę Ci jeszcze wygranej na loterii biletu do Lublina-DO MNIE!!! :mrgreen:.

Wszystkiego Najlepszego Słoneczko :*

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Karola
Karola
  4 kwietnia 2012

Najlepszego.

Shaitan
Shaitan
  4 kwietnia 2012

Najlepszego, najlepszego ;)

Fantastyczna
Fantastyczna
  4 kwietnia 2012
WSZYSTKIEGO DOBREGO MAŁA ; * * *

Zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń, pogody ducha, uśmiechu na pyszczku i duuuużo miłości. :)

Leo
Leo
  4 kwietnia 2012

Wszystkiego Najlepszego Lizus :****** Zdrowia przede wszystkim ! szczescia, zero zmartwien i wszystkiego czego pragniesz :* aby ci sie wszystkie marzenia spelnily :).

Liza
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 28
Liza
  4 kwietnia 2012
Sylvinka
Sylvinka: Życzę Ci Elizuś, byś uśmiechała się każdego dnia, nie dąsała nigdy na mnie, była szczęśliwa z Kubusiem jak przez ostatni czas, ogólnie życzę Wam byście byli razem wieczność, sto lat życia też przesyła, jeszcze lepszej figury i nadal tych samych zajebistych włosów! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Dziękuję :* przecież się nie dąsam ;*
:ninja:
Tomus
Tomus
  4 kwietnia 2012

Gienia 169lat :*

Sebuch
Sebuch
  4 kwietnia 2012

spełnienia marzeń !! :*

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  4 kwietnia 2012

Kochana Wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń. Dążenia do celu, nawet jeśli masz pod górkę. Byś zawsze była taka uśmiechnięta jak jesteś. Powodzenia w życiu, zarówno osobistym jak i zawodowym. Aby Kubuś o Ciebie dbał(mimo że go nie lubię :mrgreen: żartuję :) ) Życzę Ci by każdy dzień był lepszy od poprzedniego, by przynosił nowe nadzieje, na nowe doznania, wspaniałe doznania. Życzę Ci wiary w siebie i wiary w ludzi. Przyjaciół, ale tylko szczerych. Jednego szczerego niż 20941 fałszywych. Życzę Ci byś wokół siebie obracała się w ludziach godnych tego, godnych Twojej uwagi. Życzę Ci by w każdym Twym dniu świeciło Ci słoneczko, a nie padał deszcz. Oczywiście dużo prezentów, chociaż wydaje mi się, że ten prezent już masz od 4 miesięcy :)
Spełnienia Marzeń Kochana ;***** :zakochany: :zabawa:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

gaillard
gaillard
  4 kwietnia 2012

Spełnienia marzeń, Lizo :*

Letal
Letal
  4 kwietnia 2012

EEEEELizuch najlepszego Dziadku :******

Liza
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 28
Liza
  4 kwietnia 2012

Dziękować :)

:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.