Z początkiem nowego miesiąca, to jest od dzisiaj
przez tydzień prowadzimy otwarty nabór na stanowisko
moderator regionalny pokoju główny.
Swoje kandydatury z odpowiednim uzasadnieniem składajcie w tym temacie.
Cześć ; ) chciałbym się sprawdzić w roli moderatora ;> często nude na czacie zabijam więc kontrolowałbym pokój. Dostosowałbym się do opcji MOD i pilnował porządku.. Myślę że nie sprawi wam to różnicy jak dacie szanse się przekonać ponieważ zawsze możecie zdjąć jeśli stwierdzicie że się nie nadaje ; ) nie będe się rozpisywać bo chyba nie chodzi o to bym zaczął bajerować.
Pozdrawiam
Chciałbym zgłosić swoją kandytaure. Zauważyłem ze jest bardzo mało MOD z okolic woj. podlaskiego. Od kilku lat jestem na tym portalu i dość czesto zgłaszam jakiekolwiek naruszenia regulaminu. chętnie wstąpił bym w szeregi Fotka Team aby jeszcze bardziej być przydatny temu portalowi.
z pozdrowieniami Błażej
Witam, uzasadnienie cięzko napisać , poniewaz historia mojego konta nie jest zbyt dobra , ale myśle że dzieki tej funkcji móglby w koncu stać się przykładem dla innych, wystarczy mi dać szansę a dostosuje się do opcji MOD, dziękuje pozdrawiam .
Witam chciałbym zgłosić moja kandydaturę na Modernizatora ponieważ chciałbym się sprawdzić spędzam dużo czasu na fotce często nie ma co robić. nie za dobra jest historia na tym portalu moja. ale myślę , że z tą funkcją bym dawał przykład innym usera wystarczy żeby dać mi szansę się wykazać. dziękuje pozdrawiam
Przede wszystkim czas, kultura osobista, staż na Fotka.pl, nie mówiąc już o wieku.
Widzę co się dzieje i czasem aż mnie krew zalewa jak i co ludzie wypisują.
Dużo by wymieniać, po prostu chciałbym przyczynić się do porządku na czacie.
Czekam na odpowiedź, pozdrawiam serdecznie :)
Tylko tak dla wyjaśnienia. MOD to nie jest Modernizator, jak niektórzy tutaj piszą tylko Moderator :) Kandydatury będą rozpatrywane tylko w tym temacie.
dodam jeszcze , że jestem odpowiedzialny pełnić tą funkcję , będę przestrzegał regulaminu , będę przestrzegał porządku i mam dużo wolnego czasu.
no to dość trochę się nas nazbiera ; ) wszystkich wybrać i porozsyłać po różnych pokojach każdy by się sprawdził ; )
Jak miło, że już tyle osób się zgłosiło, czekamy na więcej propozycji, więcej osób dostanie uprawnienia :)