Z początkiem nowego miesiąca, to jest od dzisiaj
przez tydzień prowadzimy otwarty nabór na stanowisko
moderator regionalny pokoju główny.
Swoje kandydatury z odpowiednim uzasadnieniem składajcie w tym temacie.
Witam Chciałbym zgłosić się na stanowisko moderatora. Sadze ze sprawdzę się w tej roli. Od długiego czasu spędzam po kilkanaście godzin na dobę:P na pokojach flirt 18 .25.oraz głównym tam na tych 3 bywam najczęściej
mimo iz nie posiadam żadnego stanowiska wszelkie nieprawidłowości zgłaszam moderatorom czy mg :) liczę na pozytywne rozpatrzenie kandydatury pozdrawiam z poważaniem Tuxator:)
tuxator a bluzgometr 17 ? to Ty chyba siebie pewnie nie zgłaszałeś do MG ;> fakt faktem poważnie się tu teraz zrobiło :D co niektórych osób nie da się poznać :D całkowicie inny poziom , kulturka :D nie no w pytke ; )
to chyba miejsce do zgłaszania a nie dyskusji ? dmuchaj chociaż dziwie sie ze swoja kandydaturę dajesz jak ty nagminnie łamiesz regulamin
pewnie ; ) nagminnie łamie regulamin ; ) skoro tak twierdzisz ; ) a po drugie dyskutować raczej też można ; )
i wyczytaj wyżej jak napisałem że swoje za uszami też mam ,, ja się nie szczypię ; ) nie dostane to ok dostane to się sprawdzę ; ) i każdy z nas ma swoje za uszami ; ) jedni więcej drudzy mniej ; ) tacy są ludzie ; )