klaudusxa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
klaudusxa
  19 marca 2012 (pierwszy post)

ja na fotce siedze miedzy innymi dla zabicia czasu,,,nie kłammy sie,to jest uzależniające...a jaki jest wasz pogląd na to?

... .... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .... .... ..... ..... ..... ....

Sebuch
Sebuch
  21 marca 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Ta Wasza synchronizacja.

a wez idz z tym :D
Fantastyczna
Fantastyczna
  21 marca 2012
Shaitan
Shaitan: Życie xD

Już mnie nie lubisz. :smutny:

Sebuch
Sebuch: a wez idz z tym :D

Hehe
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  22 marca 2012
klaudusxa
klaudusxa: ja na fotce siedze miedzy innymi dla zabicia czasu,,,nie kłammy sie,to jest uzależniające...a jaki jest wasz pogląd na to?

Ja szukam męża, kochanka z którym mogę mieć dziecko i mogę z nim mieszkać, który będzie mi wszystkie pieniądze oddawał i kupował to co zapragnę. Takiego który będzie mnie traktował jak Swą Królową
:pavarotti::kv3:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sebuch
Sebuch
  22 marca 2012
Sandra
Sandra: Ja szukam męża,

aha Żona Boberkowa ... :and:
Sandra
Sandra
  22 marca 2012
Sebuch
Sebuch: aha Żona Boberkowa ...

Mąż zapomniałam, że już go mam oO
wybacz, zachowałam się jak niewierna żona!

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

praksyda
praksyda
  22 marca 2012
Sandra
Sandra: Ja szukam męża, kochanka z którym mogę mieć dziecko i mogę z nim mieszkać, który będzie mi wszystkie pieniądze oddawał i kupował to co zapragnę. Takiego który będzie mnie traktował jak Swą Królową

biore Cie, będziesz mi prać,gotować, sprzątać ? i odzywała sie tylko wtedy jak będziesz wołać na obiad?
Sandra
Sandra
  22 marca 2012
praksyda
praksyda: biore Cie, będziesz mi prać,gotować, sprzątać ? i odzywała sie tylko wtedy jak będziesz wołać na obiad?

Ale będziesz dawała pieniądze? i będę miała wszystko co będę chciała?

praksyda
praksyda
  22 marca 2012
Sandra
Sandra: Ale będziesz dawała pieniądze? i będę miała wszystko co będę chciała?

każdego 10-tego w miesiącu bede Cię zabierać na wycieczke do biedronki
będziesz mogła zaszaleć;D
MIESZKAMwPolsceB
MIESZKAMwPolsceB
  22 marca 2012
klaudusxa
klaudusxa: ja na fotce siedze miedzy innymi dla zabicia czasu,,,nie kłammy sie,to jest uzależniające...a jaki jest wasz pogląd na to?

to się nazywa patologiagdy nagminnie sprawdzasz kto ile razy Cię podglądał i jak piszesz idiotyczne wiadomosci jak dostaniesz 1 albo 2 masakraaa
Sandra
Sandra
  22 marca 2012
praksyda
praksyda: każdego 10-tego w miesiącu bede Cię zabierać na wycieczke do biedronki będziesz mogła zaszaleć;D

i tesco też inaczej nie ma mowy!

Adidasowa
Adidasowa
  22 marca 2012
klaudusxa
klaudusxa: nie kłammy sie

:crylol: można prosić polską taśmę?

klaudusxa
klaudusxa: a jaki jest wasz pogląd na to?

Wszystko jest dla ludzi... mądrych.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.