lista tematów
[Czat] eaj zastanawiam sie czy ludzie traktują fotke tak jak ja...w jakim cel strona 3 z 3
ja na fotce siedze miedzy innymi dla zabicia czasu,,,nie kłammy sie,to jest uzależniające...a jaki jest wasz pogląd na to?
... .... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .... .... ..... ..... ..... ....
klaudusxa: ja na fotce siedze miedzy innymi dla zabicia czasu,,,nie kłammy sie,to jest uzależniające...a jaki jest wasz pogląd na to?
Ja szukam męża, kochanka z którym mogę mieć dziecko i mogę z nim mieszkać, który będzie mi wszystkie pieniądze oddawał i kupował to co zapragnę. Takiego który będzie mnie traktował jak Swą Królową
:kv3:
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. 

Sandra: Ja szukam męża, kochanka z którym mogę mieć dziecko i mogę z nim mieszkać, który będzie mi wszystkie pieniądze oddawał i kupował to co zapragnę. Takiego który będzie mnie traktował jak Swą Królową
biore Cie, będziesz mi prać,gotować, sprzątać ? i odzywała sie tylko wtedy jak będziesz wołać na obiad?

można prosić polską taśmę?