ja na fotce siedze miedzy innymi dla zabicia czasu,,,nie kłammy sie,to jest uzależniające...a jaki jest wasz pogląd na to?
lista tematów
[Czat] eaj zastanawiam sie czy ludzie traktują fotke tak jak ja...w jakim cel strona 3 z 3
... .... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .... .... ..... ..... ..... ....
klaudusxa: ja na fotce siedze miedzy innymi dla zabicia czasu,,,nie kłammy sie,to jest uzależniające...a jaki jest wasz pogląd na to?
Ja szukam męża, kochanka z którym mogę mieć dziecko i mogę z nim mieszkać, który będzie mi wszystkie pieniądze oddawał i kupował to co zapragnę. Takiego który będzie mnie traktował jak Swą Królową
:kv3:
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Sandra: Ja szukam męża, kochanka z którym mogę mieć dziecko i mogę z nim mieszkać, który będzie mi wszystkie pieniądze oddawał i kupował to co zapragnę. Takiego który będzie mnie traktował jak Swą Królową
biore Cie, będziesz mi prać,gotować, sprzątać ? i odzywała sie tylko wtedy jak będziesz wołać na obiad?