Fantastyczna
Fantastyczna
  19 lutego 2012 (pierwszy post)
Dzisiaj ma swoje święto nasza Mała Czeri. Kończy 16 lat :) Z tej okazji chciałam jej złożyć najserdeczniejsze życzenia: zdrowia, szczęścia, dużo uśmiechu, nowego czołgu, pogody ducha, wielu kawalerów, zdania w końcu do gimnazjum, paczki klocków Lego i Bajonikol, spełnienia marzeń, refleksji, dobrego męża i szczęśliwego rozwiązania. No i ten - STO LAT!

Sebuch
Sebuch
  6 marca 2012
xyz
xyz: to wyzywajcie się może w jakimś specjalnym do tego temacie. :) wtedy nie będę patrzeć i czytać :).

tylko ze tu nikt sie nie wyzywa , poza tym dyskusja zostala zakonczona poleciala blokada konta i wszystko jasne :)
Adidasowa
Adidasowa
  6 marca 2012

No nieee... Zimno:ninja:

Sebuch
Sebuch
  6 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No nieee... Zimno

mi troche tez zimno ... :and:
Fantastyczna
Fantastyczna
  6 marca 2012

DESUR USUNĄŁ MNIE Z CZARNEJ LISTY!

xyz
xyz
  6 marca 2012
Sebuch
Sebuch: tylko ze tu nikt sie nie wyzywa , poza tym dyskusja zostala zakonczona poleciala blokada konta i wszystko jasne :)

super, w takim razie też skończ i myślę, że temat można zablokować, żebyś nie miał gdzie nabijać pościków :)
Fantastyczna
Fantastyczna: DESUR USUNĄŁ MNIE Z CZARNEJ LISTY!

CHCĘ TO MIEĆ JESZCZE U SIEBIE NA PROFILU! BO TAK SIĘ CIESZYSZ, ŻE MÓJ MONITOR SIĘ MOCZY *,*
Sebuch
Sebuch
  7 marca 2012
xyz
xyz: super, w takim razie też skończ i myślę, że temat można zablokować, żebyś nie miał gdzie nabijać pościków :)

mam gdzie nabijac nie martw sie o to :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.